- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
ne kaçccam be yalan çıksın ne olmuş dünyanın sonumu
hem madem okuma yazman var bak bakalım aaa habere bak aaa şu chp ye bak gibi bişey mi yazmışım
amin allah akıl fikir versin olmayanlara amin amin
lütfen ya konuya yorum yap yada susmayı dene
ben kaçmıyorum bu tavırlara verecek cevabım yok artık kimse ye de bişey yazmıcam
gülün eğlenin buyrun yalan haber geyiği
sen bir kere de bana cevap versen yok veremiyorsun ama öbür konuda da tek cevap vermedin konuya yazdığım halde . Yukarıda yazdım cevabını merak ettim bak işte bu tavrın yüzünden konuların kapanıyor hiç başkalarına suç atma yine kişisele alıyorsun kişisele alana da cevap veriyorsun ben gayet konuya ve verdiğin cevaplara yazıyorum ama bana cevap yazmıyorsun. Madem sadece haber olarak paylaştın yorum yapmadın chp yi suçlamadın peki yalanlama haberi burada paylaşılınca neden inanmak istemiyorsun paylaştığın haber kadar nitekim paylaştığın yazıdaki fotoğrafta sosyal medyadan alınma ve yalanlama haberi de chp den gelmiş. Bu haberi sırf haber diye paylaştıysanız kimseyi suçlamıyorsanız chp nin yalanlamasına neden kılıf bulmaya yok twitter haberi diyerek inkar etmeye çalışıyorsunuz yapmayın o zaman. Yine mi cevap vermiceksiniz işinize gelmeyen şeylere ee böyle çok konunuz kapanır ama çünkü hep kişisel yazanlara cevap vermeyi uygun görüyorsunuz :31:
Son düzenleme: