• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişli Belediyesi Berkin Elvan'ın adını parktan kaldırdı

ne kaçccam be yalan çıksın ne olmuş dünyanın sonumu
hem madem okuma yazman var bak bakalım aaa habere bak aaa şu chp ye bak gibi bişey mi yazmışım
amin allah akıl fikir versin olmayanlara amin amin
lütfen ya konuya yorum yap yada susmayı dene
ben kaçmıyorum bu tavırlara verecek cevabım yok artık kimse ye de bişey yazmıcam
gülün eğlenin buyrun yalan haber geyiği

sen bir kere de bana cevap versen yok veremiyorsun ama öbür konuda da tek cevap vermedin konuya yazdığım halde . Yukarıda yazdım cevabını merak ettim bak işte bu tavrın yüzünden konuların kapanıyor hiç başkalarına suç atma yine kişisele alıyorsun kişisele alana da cevap veriyorsun ben gayet konuya ve verdiğin cevaplara yazıyorum ama bana cevap yazmıyorsun. Madem sadece haber olarak paylaştın yorum yapmadın chp yi suçlamadın peki yalanlama haberi burada paylaşılınca neden inanmak istemiyorsun paylaştığın haber kadar nitekim paylaştığın yazıdaki fotoğrafta sosyal medyadan alınma ve yalanlama haberi de chp den gelmiş. Bu haberi sırf haber diye paylaştıysanız kimseyi suçlamıyorsanız chp nin yalanlamasına neden kılıf bulmaya yok twitter haberi diyerek inkar etmeye çalışıyorsunuz yapmayın o zaman. Yine mi cevap vermiceksiniz işinize gelmeyen şeylere ee böyle çok konunuz kapanır ama çünkü hep kişisel yazanlara cevap vermeyi uygun görüyorsunuz :31:

Son düzenleme:
siz anlatamadınız sorun orda
bu konu mu da kapattıracaksınız az kaldı bunun için tüm çaba galiba neyse ben cevap vermiyorum bir daha ...

senın pampaların nerde?cılgın anne 30 pembe sonraaa bide efsaaaa vardı nolmuşşşşş onlara ?vah vahhhhh cok üzüldüm senin adına neyse canım sen üzülme yakında senıde onların yanına yollarız merak etmeeee:21::21::21::21::21:

sen bir kere de bana cevap versen yok veremiyorsun ama öbür konuda da tek cevap vermedin konuya yazdığım halde . Yukarıda yazdım cevabını merak ettim bak işte bu tavrın yüzünden konuların kapanıyor hiç başkalarına suç atma yine kişisele alıyorsun kişisele alana da cevap veriyorsun ben gayet konuya ve verdiğin cevaplara yazıyorum ama bana cevap yazmıyorsun. Madem sadece haber olarak paylaştın yorum yapmadın chp yi suçlamadın peki yalanlama haberi burada paylaşılınca neden inanmak istemiyorsun paylaştığın haber kadar nitekim paylaştığın yazıdaki fotoğrafta sosyal medyadan alınma ve yalanlama haberi de chp den gelmiş. Bu haberi sırf haber diye paylaştıysanız kimseyi suçlamıyorsanız chp nin yalanlamasına neden kılıf bulmaya yok twitter haberi diyerek inkar etmeye çalışıyorsunuz yapmayın o zaman. Yine mi cevap vermiceksiniz işinize gelmeyen şeylere ee böyle çok konunuz kapanır ama çünkü hep kişisel yazanlara cevap vermeyi uygun görüyorsunuz :31:

kusura bakma burdan baksan olaya sen de kişisel olanlara cevap vermek zorunda kalırsın
hatta vereyim şifremi felan benim adresten gir ve duruma bak , kime laf anlatacağını şaşarsın ciddi diyorum
ve bakarsın sergilenen tavırlar çok çirkin bende haliyle cevap vermem gerek... artık bundan sonra yapcam o işine gelene cevap ver olayını valla bak :)
yalanlama haberine inanmak istemiyorum durumu yok cumhuriyet gazetesinden okudum ama tavırlar garip bir bakar mısın yorumlara

Sizi ikaz ettim değil mi? Dedim ki 3. köprü topiğinde :
Müdahale edeceğim zaten, bir konuyu daha kapatarak müdahale edeceğim, burda yazıp konuyu uzattıkça uzatanlar belli zaten, yine aynı şeyler olursa toplu uğurlama töreni yapacağım:34:

Gidin şimdi site yönetimine Mune konuşma hakkımızı elimizden aldı, bizi banladı deyin, kaç gündür sabır sabır.

Size ceza gerekiyor yoksa ne susuyor ne geri çekiliyorsunuz, sizin yüzünüzden kaç konu kapadım.

Sizi ikaz ettim değil mi? Dedim ki 3. köprü topiğinde :

Gidin şimdi site yönetimine Mune konuşma hakkımızı elimizden aldı, bizi banladı deyin, kaç gündür sabır sabır.

Size ceza gerekiyor yoksa ne susuyor ne geri çekiliyorsunuz, sizin yüzünüzden kaç konu kapadım.

Hadi bakalım, devam edin topiklerde polemiğe, cezaları veriyor muyum vermiyorum muyum?

Tolin geri gelmiş,hoşgeldin bebişim.:3:
Gelir gelmez müdürü kızdırmışın gene:9::9:
Çabuk dön aramıza:7:

Konumuza döneyim ki banlanmayayım.
Umarım en kısa zamanda gerekli yasal işlemler tamamlanır ve Berkin Elvan Parkı olarak görürüz bu parkı.

Müdürüm gelmiş,uyarmış arkadaşlarımızı,söz dinleyin birazcık lütfen..
Ne oldu ceza aldığınıza değdimi,he hee deyin geçin işte..
Kib var onu yapın,üzüldüm cezalar uzun değildir umarım :26:

Beni de sonunda çileden çıkardılar ya bravo hepsine.
Konuyu tartışmak yerine kapanan her topik sonrası başka bir topikte kaldıkları yerden devam ediyorlar polemiğe.
Ohhh tabiii nasılsa ceza puanlarının yenilenmesini bekliyorum ya, buldular boşluğu bildikleri gibi davranıyorlar ama yok öyle dava, anladım ki sistem yenilenene kadar polemik mi basarım cezayı.
Kaç konu kapadım el insaf.
Cezaları uzun değil, yarın dönerler.

Birde üyelik iptal etmiş insanların arkasından konuşuyorlar.
30pembe sınavları varmış o yüzden üyelik iptali istedi, daha sonra geri gelecek, çılgın anne de hamile bir kadın burda yazmak stres yaptı o yüzden gitti, gelecekler sonra.
Arkalarından laf söyleniyor, insanlar birçok üyenin kullandığı üyelik iptal hakkını kullandı.

senın pampaların nerde?cılgın anne 30 pembe sonraaa bide efsaaaa vardı nolmuşşşşş onlara ?vah vahhhhh cok üzüldüm senin adına neyse canım sen üzülme yakında senıde onların yanına yollarız merak etmeeee:21::21::21::21::21:

Yorumum genel olacak ,sadece sahsiniza degil tolin .
Ne bu arkadaslari cok yakin tanirim nede sizleri . o dediginiz arkadaslarda bunu yapiyorsa bu mesajim onlarada .
Bu yukardaki mesajiniz cok uzdu beni , belki benim sahsimi ilgilendirmiyor lakin . Bu nasil bir uslup ve dusunce :(
Burda konular konusuluyor saniyordum , ama yanilmisim .
Son kelimeniz aslinda herseyi acikliyor " sizide onlarin yanina gondeririz ".

İnsanlarin bu tarz davranmasi bir cozum getiriyormu kendi kisiliklerini ortaya dokmekten baska ! .

mune kendi adıma eski sistemi şiddetle geri istiyorum,esnetilmiş falanda olmasın mümkünse esnemek bizim neyimize :27: kuralların cezaların gözünü seveyim :ssz: sınırsız özgürlük olunca insanlar böyle ali kıran baş kesen olabiliyormuş demekki :41:

cezalar kalkınca gerçek üslupları görmeyi bünyem kaldırmıyor valla.öyle yalandanda olsa salon kadını çizgisi takınmalar,ceza almayayım ama lafımıda esirgemeyeyim diye sarfedilen olağanüstü çabalar iyidi yine,böylesi olmadı :31:

Beni de sonunda çileden çıkardılar ya bravo hepsine.
Konuyu tartışmak yerine kapanan her topik sonrası başka bir topikte kaldıkları yerden devam ediyorlar polemiğe.
Ohhh tabiii nasılsa ceza puanlarının yenilenmesini bekliyorum ya, buldular boşluğu bildikleri gibi davranıyorlar ama yok öyle dava, anladım ki sistem yenilenene kadar polemik mi basarım cezayı.
Kaç konu kapadım el insaf.
Cezaları uzun değil, yarın dönerler.

Birde üyelik iptal etmiş insanların arkasından konuşuyorlar.
30pembe sınavları varmış o yüzden üyelik iptali istedi, daha sonra geri gelecek, çılgın anne de hamile bir kadın burda yazmak stres yaptı o yüzden gitti, gelecekler sonra.
Arkalarından laf söyleniyor, insanlar birçok üyenin kullandığı üyelik iptal hakkını kullandı.

Bir kaç gündür çok hararetli geçti müdürüm,gördüklerim okuduklarım benim bile sinirimi zıplatmaya yetti..
Laf atmak kolay bana göre,kendimi kastım,ama kib yapmak daha akıllıca yoksa zararı bende görürdüm.

Ceza sisteminde eskiye dönülsün artık,hakaretler havada uçuyordu artık..
Bir yere kadar kendimizi tutabiliyoruz çünkü..

Bi uyudum neler olmuş :27: sinirler gerilmiş herkes banlanmış :19: arada geleyimde gazoz dağıtim kimsede sinir falan kalmaz :27:

tolin gelmiş geldiği gibi banlanmıs kızcem:26:

eski sisteme döndük mü geri oh cok sevindim valla :21:

mune kendi adıma eski sistemi şiddetle geri istiyorum,esnetilmiş falanda olmasın mümkünse esnemek bizim neyimize :27: kuralların cezaların gözünü seveyim :ssz: sınırsız özgürlük olunca insanlar böyle ali kıran baş kesen olabiliyormuş demekki :41:

cezalar kalkınca gerçek üslupları görmeyi bünyem kaldırmıyor valla.öyle yalandanda olsa salon kadını çizgisi takınmalar,ceza almayayım ama lafımıda esirgemeyeyim diye sarfedilen olağanüstü çabalar iyidi yine,böylesi olmadı :31:

O zaman müjdeler olsun dusduru:9:
Mune'nin banlama korkusu yüzü suyu hürmetine herkes salon kadını çizgisine geri dönmek zorunda:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=710902&p=34929023#post34929023

Müdürüm gelmiş,uyarmış arkadaşlarımızı,söz dinleyin birazcık lütfen..
Ne oldu ceza aldığınıza değdimi,he hee deyin geçin işte..
Kib var onu yapın,üzüldüm cezalar uzun değildir umarım :26:

Tolin geri gelmiş,hoşgeldin bebişim.:3:
Gelir gelmez müdürü kızdırmışın gene:9::9:
Çabuk dön aramıza:7:

Konumuza döneyim ki banlanmayayım.
Umarım en kısa zamanda gerekli yasal işlemler tamamlanır ve Berkin Elvan Parkı olarak görürüz bu parkı.

hoşbulduk kk nın çıtırları nasılsınız??:3::3:
munenın bana sinirlenmediği gün varmı acaba?:1::1::nazar:

Back