- Konu Sahibi kaburgadolmasi
haklı olabilirsiniz..
en iyi doktor insanın kendisidir canım...
tuz oranı yüksek yiyecekler sizde direk ödem yapıyor demekki..
sen nasıl kilo veriyorsun canım? diyet mi yaparak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklı olabilirsiniz..
en iyi doktor insanın kendisidir canım...
tuz oranı yüksek yiyecekler sizde direk ödem yapıyor demekki..
canım çok teşekkürler kabuk tarçın bulur bulmaz aa evde vardı şimdi hatırladım. yarın yapıcam bunu kesinlikle. çok teşekkür ederim. sonuçları paylaşırım.
sen nasıl kilo veriyorsun canım? diyet mi yaparak?
beni hiç sorma canım ya
agustos ayından beri diyetteyim...
bende bir hastalık var galiba deyip doktora gittim,sadece sınırda şekerim çıktı...
ilaca gerek yok dedi..diyetisyene yönlendirdi...
1500 kalorilik diyetim var...
uymaya çalışıyorum desem yalan olur...
akşamları yemiyorum,şekeri hayatımdan çıkardım,ip atlıyorum,yürüyüş yapıyorum bi de 2 litre su içiyorum...
en çok yaptıklarım bunlar...
beni hiç sorma canım ya
agustos ayından beri diyetteyim...
bende bir hastalık var galiba deyip doktora gittim,sadece sınırda şekerim çıktı...
ilaca gerek yok dedi..diyetisyene yönlendirdi...
1500 kalorilik diyetim var...
uymaya çalışıyorum desem yalan olur...
akşamları yemiyorum,şekeri hayatımdan çıkardım,ip atlıyorum,yürüyüş yapıyorum bi de 2 litre su içiyorum...
en çok yaptıklarım bunlar...
canım günlügünü baştan son aokudum gerçekten kendini çk ii anlatmışsın bende bi günlük tutuyorum hergün yerdiklermimi ve kilo alıp verişlerimimi yazıyorum takibimdesin bundan sonra günlügüme bakmak istersen diye link gönderiyorum izninle fikirlerini ve önerilerini bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/503716-suskunprensesin-diyet-gunlugu.html
teşekkürler cnm:13::13::13::13:teşekkür ederim canım. okucam günlüğünü
ne oldu benı pek takmamıssında arkadasımdın kusmuyuz
evet canım görmedın galıba nasılsın dıyorum ve dunden ıtıbaren 75 olduğumu soylemek ve aynısını sendende beklıyoruz canım yaza az kaldı demı canım karar almıstık beraber cıtır olup gezcektık demı ama
hepimiz aynıı dertten yakınıyoruz yazsak gerçekten roman olacak galibaanegüzel şeyler yazmışsın böyle,, büyük bi zevkle okudum yazılarını..çok samimi çok dürüst ...ve çok kızdım şahsen bukadar sorun yaptığımz halde bu iradesizlk niye.... Değermi engüzel yaşlarımızı buşekilde geçirmeye dedim, ben 26 yaşındayım yazık diyorum kiloluyum diye yakındığım her anıma, eşim tatile gidelim diyince sırf istediğimi giyemiycem diye ertelediğim günlere bu senemide böyle heba etmek istemıyorum ..istemiyorummm...çevremdekilere öyle şeyler söylüyorumki öyle güzel motive edıyorumki bi kendime söz geçiremeıyorum ....bir allahın kulu olmadı beni karşısına alıp güzel konuşupta motive eden ... Acaba hangi cümle beni gaza getirirdi... üzgünüm...... Belkide gecenin kasvetinden böyleyim ....sabah ola hayrola.
güleyim mi,ağlıyayım mı bilemedim,87 kiloluk bir bufolo olarak.şişkonun hakkı yoktur
düşünmeden konuşmaya
güzel elbiselerle
makyaj yapıp dolaşmaya
ruhum gençtir deme hiç
o koca göbeğinle
spor mpor yapaman
3 aylık bebeğinle
makarna yer ağlarım
veremem kiloları
karaları bağlarım
eritemem yağları
zayıf kızlara bakıp
derin derin inlerim
saçıma da fön çekip
yüzüm güzeldir derim
yürüyüş bandı aldım
salonumu bekliyor
taksidi de bitmedi
kocam sinirleniyor
insülin direncine
git bi baktır dediler
gittim sordum doktora
dedi diyet yap geçer
yüzüğüm olmaz oldu
sol yüzük barnağıma
ayakkabım küçüldü
sığmıyor ayağıma
uyan bufalom uyan
alem spor yapıyor
sen daha popon büyüt
herkes bakıp gülüyor
negüzel şeyler yazmışsın böyle,, büyük bi zevkle okudum yazılarını..çok samimi çok dürüst ...ve çok kızdım şahsen bukadar sorun yaptığımz halde bu iradesizlk niye.... değermi engüzel yaşlarımızı buşekilde geçirmeye dedim, ben 26 yaşındayım yazık diyorum kiloluyum diye yakındığım her anıma, eşim tatile gidelim diyince sırf istediğimi giyemiycem diye ertelediğim günlere bu senemide böyle heba etmek istemıyorum ..istemiyorummm...çevremdekilere öyle şeyler söylüyorumki öyle güzel motive edıyorumki bi kendime söz geçiremeıyorum ....bir allahın kulu olmadı beni karşısına alıp güzel konuşupta motive eden ... acaba hangi cümle beni gaza getirirdi... üzgünüm...... belkide gecenin kasvetinden böyleyim ....sabah ola hayrola.