Şişko'nun Diyet Günlüğü

canım çok teşekkürler kabuk tarçın bulur bulmaz aa evde vardı şimdi hatırladım. yarın yapıcam bunu kesinlikle. çok teşekkür ederim. sonuçları paylaşırım.

nette çok tavsiye edilen ödem sökücü çaydır,inşaallah faydasını görürsünüz...
çokça kaynatın yaklaşık 2 litre düşünceye kadar kaynasın..son 10 dk da tarçını atın..

sen nasıl kilo veriyorsun canım? diyet mi yaparak?

beni hiç sorma canım ya :(
agustos ayından beri diyetteyim...
bende bir hastalık var galiba deyip doktora gittim,sadece sınırda şekerim çıktı...
ilaca gerek yok dedi..diyetisyene yönlendirdi...
1500 kalorilik diyetim var...
uymaya çalışıyorum desem yalan olur...
akşamları yemiyorum,şekeri hayatımdan çıkardım,ip atlıyorum,yürüyüş yapıyorum bi de 2 litre su içiyorum...
en çok yaptıklarım bunlar...

bende bir hastalık var galiba deyip doktora gittim,sadece sınırda şekerim çıktı...
akşamları yemiyorum,şekeri hayatımdan çıkardım,ip atlıyorum,yürüyüş yapıyorum bi de 2 litre su içiyorum...

süpersinnn.. ben bi yürüyüş yapabilsem zayıflıcam da... o kadar yorgun oluyorum ki. okulun bitmeyen işleri, oğluşum.. derken atıyorum kendimi yatağa

Bende eylül ayından beri diyetim...
85 kilo ile başladım ve şimdi 73.5 kiloyum
Bende kilo vermem yavaşlayınca Dr gittim
Hem haşimoto hipotroidi hemde sınırda şeker çıktı bende de...
Ama bana hemen diyabetik ilaca başladı ve diyetisyene yönlendirdi...
1600 kalorilik diyet verdi diyetisyen ama benim o kadar ekmeği yediğim hayatta görülmedi...
Birde egzersiz olarak yürüyüş verdi yarım saat ama pek yapabildiğim söylenemez...

sıskocm naber tatlım baslığım sana ıhlam olsunda aynı yazıları sendende gorelım bebeğim ha ha nasıl verdımı bılıyosun canım spor ve az yıyerk ama her gun yumurtamı peynırımı yoğurtu sebze yı her gun yedım uc lıtre su ve hıc beklemedığim anda 85 ten 75 oldum ve daha hırslandım yaza cıtır olarak ve gobeksız ve ısdtedğim herseyı gıyebıcem yasasın

evet canım görmedın galıba nasılsın dıyorum ve dunden ıtıbaren 75 olduğumu soylemek ve aynısını sendende beklıyoruz canım yaza az kaldı demı canım karar almıstık beraber cıtır olup gezcektık demı ama

evet canım görmedın galıba nasılsın dıyorum ve dunden ıtıbaren 75 olduğumu soylemek ve aynısını sendende beklıyoruz canım yaza az kaldı demı canım karar almıstık beraber cıtır olup gezcektık demı ama

anaaaa 75e ne zaman indin? maşallah ya. nasıl oldu bu?
ya hiç yardımcı olmuyosun ne yeyip ne içiyosun söylesene..:52:

negüzel şeyler yazmışsın böyle,, büyük bi zevkle okudum yazılarını..çok samimi çok dürüst ...ve çok kızdım şahsen bukadar sorun yaptığımz halde bu iradesizlk niye.... değermi engüzel yaşlarımızı buşekilde geçirmeye dedim, ben 26 yaşındayım yazık diyorum kiloluyum diye yakındığım her anıma, eşim tatile gidelim diyince sırf istediğimi giyemiycem diye ertelediğim günlere bu senemide böyle heba etmek istemıyorum ..istemiyorummm...çevremdekilere öyle şeyler söylüyorumki öyle güzel motive edıyorumki bi kendime söz geçiremeıyorum ....bir allahın kulu olmadı beni karşısına alıp güzel konuşupta motive eden ... acaba hangi cümle beni gaza getirirdi... üzgünüm...... belkide gecenin kasvetinden böyleyim ....sabah ola hayrola.

canım benım neler yedığimi söyleyeyım sabah ıkı bardk ac karna ılık su kahvaltıda ıkı dılım cavdar ekmeği her gun neredeyse yumurta yedım ama tuzsuz hasladım yada tavada ıkık kıbrt kutusu kadar peynır lor ama onlarda tuzsuz domates lımon sıkıp sadece oyle yedım cukulatasız kahvaltıda yapamadığm ıcın ondada bıtter sarelle yedım hergun bırer cay kasığı recel yedım son bır haftadırda helva ye ama az dedı arkads arada onuda yedım ama kavaltıda öğlen sut layt bır su bardağı ve ıkı tek sade etı form tahılı buskıvı ve spora gıttım gelınce bır corba kasesı yoğurt yedım layt oda aksamda haftada ıkı haslama tavuk ve yoğurt salta ızgara ekmeksız yağsız kıymadan köfte yaptım buzluğa attım uclu paketlerde uc tane ondan yedım haftada bı gun sebze haslaması cok yaptım her gun yağ ve tuz kullanmadım bu ıkı ay ıcındekı kacamaklarda oldu o zaman ne yedım bır gun boyoz yedım bır hafta vıcdan azabı cektım boğaca ve tatlıda yedım bır parca canım tatlı ıstedığinde layt pudıng alıp ondan yaptım yedım tadı cok guzel ama pılav ve makarnayı unuttum onları hıc yemedım bı gunde denız kenerında oturmaya gııtık ve orda yarım rkmrk arası da kokoris yedım ve bu kadar yememe rağmen on kılo verdım ıkı ayda darısı basına ben ac kalma dım ama kendımıde dıyette hıssetmedım daha on bes kılo vercem basladığımda yırmı bestı ve hıc veremem sanıyodum ama hger seyden ama az yıyınce oluyo canım hepımız ınnsallah ıstedığimiz kıloya kavusuruz

negüzel şeyler yazmışsın böyle,, büyük bi zevkle okudum yazılarını..çok samimi çok dürüst ...ve çok kızdım şahsen bukadar sorun yaptığımz halde bu iradesizlk niye.... Değermi engüzel yaşlarımızı buşekilde geçirmeye dedim, ben 26 yaşındayım yazık diyorum kiloluyum diye yakındığım her anıma, eşim tatile gidelim diyince sırf istediğimi giyemiycem diye ertelediğim günlere bu senemide böyle heba etmek istemıyorum ..istemiyorummm...çevremdekilere öyle şeyler söylüyorumki öyle güzel motive edıyorumki bi kendime söz geçiremeıyorum ....bir allahın kulu olmadı beni karşısına alıp güzel konuşupta motive eden ... Acaba hangi cümle beni gaza getirirdi... üzgünüm...... Belkide gecenin kasvetinden böyleyim ....sabah ola hayrola.
hepimiz aynıı dertten yakınıyoruz yazsak gerçekten roman olacak galibaa:21::21::21:

şişkonun hakkı yoktur
düşünmeden konuşmaya
güzel elbiselerle
makyaj yapıp dolaşmaya

ruhum gençtir deme hiç
o koca göbeğinle
spor mpor yapaman
3 aylık bebeğinle

makarna yer ağlarım
veremem kiloları
karaları bağlarım
eritemem yağları

zayıf kızlara bakıp
derin derin inlerim
saçıma da fön çekip
yüzüm güzeldir derim

yürüyüş bandı aldım
salonumu bekliyor
taksidi de bitmedi
kocam sinirleniyor

insülin direncine
git bi baktır dediler
gittim sordum doktora
dedi diyet yap geçer

yüzüğüm olmaz oldu
sol yüzük barnağıma
ayakkabım küçüldü
sığmıyor ayağıma

uyan bufalom uyan
alem spor yapıyor
sen daha popon büyüt
herkes bakıp gülüyor
güleyim mi,ağlıyayım mı bilemedim,87 kiloluk bir bufolo olarak.:1::1::43::43:

akşama kadar öküz gibi yedim
ne mi yedim bi yazıyım da görün

kahvaltıdan önce alışverişe gittim
kimse yoktu ve ben çok açtım
yeni çıkan cheetos peynirliden aldım
kabı mavi içindeki cipsler ağzıma zor sığdı
bi tane de albeni aldım

kahvaltıda
2-3 puaça
patates kızartması
sucuklu yumurta
zeytin peynir
çay

öğlen bir metro çikolata

akşam
bir kase çorba
azcık haşlanmış tavuk
1 eti wanted

akşamdan sonra
popeyesten kızarmış tavuk

saat 9 olduğunda pişmanlık tavan yapınca çıktım koşu bandına 45 dakika yürüdüm

negüzel şeyler yazmışsın böyle,, büyük bi zevkle okudum yazılarını..çok samimi çok dürüst ...ve çok kızdım şahsen bukadar sorun yaptığımz halde bu iradesizlk niye.... değermi engüzel yaşlarımızı buşekilde geçirmeye dedim, ben 26 yaşındayım yazık diyorum kiloluyum diye yakındığım her anıma, eşim tatile gidelim diyince sırf istediğimi giyemiycem diye ertelediğim günlere bu senemide böyle heba etmek istemıyorum ..istemiyorummm...çevremdekilere öyle şeyler söylüyorumki öyle güzel motive edıyorumki bi kendime söz geçiremeıyorum ....bir allahın kulu olmadı beni karşısına alıp güzel konuşupta motive eden ... acaba hangi cümle beni gaza getirirdi... üzgünüm...... belkide gecenin kasvetinden böyleyim ....sabah ola hayrola.

hoşgeldin canım
biz de bugün eşimle yazın deniz kenarına gitme planları yaptık (çünkü oğlum toz şekerleri, çakıl taşı gibi olan şekerleri bir bardaktan bir bardağa döküp ben kum oynuyorum diyor) ben tabi hemen kendimi hayal ediyorum. asla ve asla mayo giyemem selülit, çatlak.pörtlek... bir bufaloda aranan tüm özellikler bende mevcut. acilen zayıflıcam

Back
X