- 14 Ocak 2024
- 293
- -49
- 25
-
- Konu Sahibi Sedakaya61
Olur denerimAç karınla salatalık ye 2 tabe
Bakıcam teşekkür ederimSaracoglu kabizlik diye arastirin gecenlerde gormustum ama hatirlamiyorum
Evet duydum deniyecem inşallahKayısı Kompostosu da iyi geliyor. Veya doktora danışıp probiyotik takviye kullanabilirsiniz.
Bugün alıp deneyeceğim sağolunKuru kayısı yemenizi önerebilirim. 4 ya da 5 tane en az.
Doğru diyorsun hiç sıvı yemekle aram yok yasadece su değil sıvı tüketimini de aynı oranda arttırın sulu yemek yıyın sebe yemeklerı kefir için
ye canım pilav ekmekten bi süre uzak dur bagırsaklar ınsanın2. beynı bağsur olursun önce sonra devamı gelir benden söylemesi ve kolonoskopi çok zorDoğru diyorsun hiç sıvı yemekle aram yok ya
Evet ondan korkuyorum benim bir akrabam da olmuştuye canım pilav ekmekten bi süre uzak dur bagırsaklar ınsanın2. beynı bağsur olursun önce sonra devamı gelir benden söylemesi ve kolonoskopi çok zor
annem oluyo sürekli bagırsaklarında problem oldugu için sen bence yeme düzenini değiştirEvet ondan korkuyorum benim bir akrabam da olmuştu
Yeme düzenim hiç yok ama ağırlıklı olarak sulu şeyler yemeye özen gösteririmannem oluyo sürekli bagırsaklarında problem oldugu için sen bence yeme düzenini değ
Bende oldum maalesef basur ve.normalde hiç kabız olmazdim bu basurdan sonra ayda bir defa mutlaka kabız oluyorum ve on gün sürüyor nerdeyse arkasından basur ve anal çatlak tam bir yıldır kronik hale geldi sanırımEvet ondan korkuyorum benim bir akrabam da olmuştu
Geçmiş olsunBende oldum maalesef basur ve.normalde hiç kabız olmazdim bu basurdan sonra ayda bir defa mutlaka kabız oluyorum ve on gün sürüyor nerdeyse arkasından basur ve anal çatlak tam bir yıldır kronik hale geldi sanırım
Merhaba. Çatlak olunca peçeteye kan geliyor mu? Ben de de böyle bir sıkıntı var. Dışkıma bakıyorum kan yok ama peçeteye cam kesiği gibi hafif kan izi görüyorumBende oldum maalesef basur ve.normalde hiç kabız olmazdim bu basurdan sonra ayda bir defa mutlaka kabız oluyorum ve on gün sürüyor nerdeyse arkasından basur ve anal çatlak tam bir yıldır kronik hale geldi sanırım