Şişirdiğim egosunu ezip nasıl kendine getirebilirim?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Benim de Hoşlandıgımı Direkt olarak söylemesem de sinyaller verdim. Ondan sonra havalara girdi bi tuhaf davranmaya başladı. Ona sırılsıklam aşık oldugumu bile düşünüyor olabilir.Basıl degiştirebilirim sizce napmalıyım?

İlgiyi kesmeyi dene , unutma kaçqn kovalanır ...

İlgi gösterme işle ararsa ara aramazsa arama. Mesaj atma dediğin gibi. Atarsa geç cevap ver.geri çekilmeye başla kısacasi.

İlgi gösterme işle ararsa ara aramazsa arama. Mesaj atma dediğin gibi. Atarsa geç cevap ver.geri çekilmeye başla kısacasi.

Whatsappta son gorulmeyide kapattim sirf ona inat Boyle de ergen gibi didim tam tersi daha mi iyi acaba

İlgini kesersen o ego BOOOMM! patlamış bomba gibi soner canım. Mesaj atma aram mesajlarına geç cevap ver. Kebdini zorla bunları yapmak için hatya ara ara tera ve umursamaz cevaplar ver. Bak bakalım egonune'si kalıyor mu :))

Bi mesaj atsa bunlarin hepsini yapicam ama henuz atmadi dunden beri konusmadik atinca gostericem gununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…