- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
tahriş olduysa muhakkak ara ver canımYanak bölgemdeki çiller gecti..dudak üstü biyik lekem suan kabuk bağli soyulcak.tahrisli oldugu icin leke gectimi gecmedi daha belli olmuo kirmizi cunku orasi
Evet ilk basta öyle oluo deri soyulcak ya koyulasiyo tahris var kizariyo buyuzden daha koyu gorunuo onceKızlar leke daha da belirginlesti sanki sizde de öyle oldu mu
dudak üstün nasıl oldu ben 4. asamaya gectim dün aksam sanki lekede küçülme var gibi ya da bana öyle geliyorEvet ilk basta öyle oluo deri soyulcak ya koyulasiyo tahris var kizariyo buyuzden daha koyu gorunuo once
bugün 4. aşamanın 3. günündeyim ne bir kızarıklık ne de bir soyulma oldu. sen hangi bölgeye kullanıyorsun kremiMerhaba arkadaslarbende sis leke kremi ne basladim bugun 2.asamanin 1.gunundeyim childish herhangi bir alerjiye reaksiyon gostermedi diger kremleri kullanmama simdilik gerek Kalmadi sizlerde hangi asamada soyulma kizarma gibi belirtiler basladi bende henuz hic bir belirte Yok sonucumu sabirsizlikla bekliyorum
Ben yuzumun her her yerine suruyorum peki senin lekelerde bir acilma olmadimibugün 4. aşamanın 3. günündeyim ne bir kızarıklık ne de bir soyulma oldu. sen hangi bölgeye kullanıyorsun kremi
AYNEN HEVESİM KACTI 4. ASAMANIN SON GÜNÜNDEYİM HALA KAYDA DEĞER BİRSEY YOKGerçekten bende bitti geçti diyen yok sanırım yorumlar hep aynı senin nasıl benim nasıl anlamadim
. Of ya moralim bozuldu bende bir etkisini göremeyecekmiyim acaba 3.asamaya bugun gectim henüz sadece cenemde Hafif kızarıklık ve soyulma var buda normalmi alerjik bir reaksayinmu bilmiyorum çok kurudu cildimAYNEN HEVESİM KACTI 4. ASAMANIN SON GÜNÜNDEYİM HALA KAYDA DEĞER BİRSEY YOK((
Normal canım benimde ilk başta hafif pullanma oldu Advantan aşırı bir tepkiye olmadığı sürece kullanma. Of ya moralim bozuldu bende bir etkisini göremeyecekmiyim acaba 3.asamaya bugun gectim henüz sadece cenemde Hafif kızarıklık ve soyulma var buda normalmi alerjik bir reaksayinmu bilmiyorum çok kurudu cildim
olmaz merak etme. ilk aşama 3 gün sürüyorKkızlar mrhaba bende dün sipariş ettim bugğn kargolayacaklarını söylediler.Evet eczacı bey detaylı anlatımlı broşürü göndereceğini söyledi ama merak ediyorum bu aşamalar nedir.
1. aşama dediğiniz kaç gün sürüyor gece mi sürüyoruz nedir ne değildir.
Bazı bayanlar kızarıklık olduğunu söylemiş çalışan bir bayanım iş hayatımı etkileyecek gibi bir durum olmaz değil mi?
Ya bende hic kizariklik Yok ise yaramiyormu acabaKızlar bende 7. Aşamanın 3. Günündeyim yani az kaldı artık.yanaklarımda leke kalmadı zaten.herkes cildimiz ışıldadığını söylüo.dudak üstü lekem vardı.orası kızarık oldugu için leke gectimi anlamadım daha.ocak ayın ilk haftası tam sonuç bildiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?