• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şis gogusler nedeniyle emziremiyorum

diaadi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
9
1
16
Konya
Dogum yaptikyan hemen sonraki 1-2 gun bebegimi emzirebildim. Sonra goguslerim sut oldu ve tabi bu gogusten bebek emmiyor hatta yeterli beslenemeyince sarilik oldu. su an her 2 saatte bir sutumu sagiyorum masaj yapiyorum sicak uyguluyorum ama sisi sagarken biraz iniyor sonra yine balon gibi. Bebrgim 1 haftalik ve siringa ile sutumu veriyorum. Emziremedigim icin cok uzuluyorum. Bu konuda bana yardimci olur musunuz?

ayy çok kötü.benimde öyle oldu.hatta iltihap oldu hastalandım titreme ateş baş dönmesi mide bulantısı kusma.bebeğimi görmek sesini duymak istemedim up uzun yattım.doktor iğne verdi 10 tane.iğnelerde beni mahvetti.kalçamdan olunca bacağım topal oldu 1 ay topal gezdim :) ara sıra yine süt birikince oluyodum öyle.aman süt hiç kalmasın hemen sağ biberonla ver

göğüsleri bebeğinizden daha iyi kimse boşaltamaz, ne yap et emzirmeye bak. bi emse öyle bi rahatlarsınki. kaç haftalık bebeğin neden emmiyor yazmamışsın. bebeğin biraz aç kalırsa emer belki ısrarcı ol. süt dolduğundada sağacaksın başka çaren yok gibi.

göğüsleri bebeğinizden daha iyi kimse boşaltamaz, ne yap et emzirmeye bak. bi emse öyle bi rahatlarsınki. kaç haftalık bebeğin neden emmiyor yazmamışsın. bebeğin biraz aç kalırsa emer belki ısrarcı ol. süt dolduğundada sağacaksın başka çaren yok gibi.
pardon canım bir haftalık yazmışsın. ne yap et alıştır bebeğini emmeye. emmek ilk başta bebekler için zor ama onlarda emme refleksi var, kolay alışıyorlar, birileri nasıl emzireceğin konusunda yardımcı olursa eminim bu sorunu atlatıp bebeğini güzelce emzireceksin.

Back