Lekeler, Çiller Sırttaki sivilce izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
kızlar
sırtımda yogun şekilde sivilce izleri var ve bu izlerden kısa sürede kurtulmam gerekiyor..

bu sivilce izli derinin soyulmasını ve yenilenmesini sağlamak için ne yapmam gerekiyor..

tavsiyelerinize ihtiyacım varr..

aynı sorun bende de var, bir arkadaşım yazın tatilde omzunun yandığını, soyulurken izlerin de geçtiğini söylemişti.. o yüzden ben de yaz gelsin de tatile gideyim diye bekliyorum :)

o zaman cildin soyulmasını sağlayan bir merhem kullanabilirsin belki, ama en etkilisinin bile etkisini görmen biraz zaman alır. acele deyince belki bi yere gideceksin, kıyafetinden dolayı diye düşündüm. kapatıcı düşünebilirsin belki...

canımm benimdee aşırı vardı sırtımdaa yazın tatilde bol bol güneşlenmekk en iyisi gelmişti bana komple kurtulmustumm
arada yine oluyo onlarada kese atınca kayboluyolar bende:26:

o zaman cildin soyulmasını sağlayan bir merhem kullanabilirsin belki, ama en etkilisinin bile etkisini görmen biraz zaman alır. acele deyince belki bi yere gideceksin, kıyafetinden dolayı diye düşündüm. kapatıcı düşünebilirsin belki...

evet ya gece arkadaşlarla dışarı çıkacağız bende biraz abiye sırtı açık bi kıyafet giymeyi planlıyorum ama sırtımdaki izler çok kötü gözüküyor gözüme 2 hafta var ozamana kadar bi çözüm bulamazsam kapatıcı falan deneyeceğim..

canımm benimdee aşırı vardı sırtımdaa yazın tatilde bol bol güneşlenmekk en iyisi gelmişti bana komple kurtulmustumm
arada yine oluyo onlarada kese atınca kayboluyolar bende:26:

bende 1 hafta boyunca anneme sırtıma kese yapsın diye ugraşcam artık :-) belki faydasını görürüm

vallaa ölee cnm ama napalmm babamıza yaptırcak halimizz yok yani:KK1::KK1:
bi yapda yaz bakalımm sende etki edicekmii :)

canım bugun doktora gittim ben 11 tane iğne verdi aksatmadan kullanıcam bi de gece yatmadan önce ve sabah kalktığımda kullanacağım solüsyon verdi onlara yarın başlıyacağım çünkü bugün eczanede hazırlanacak. 21. gün başka bi iğnem var ve bu tedavi 1 yıl sürecekmiş :-) bu daha iyi oldu sanırım..

bide normal cildiyeye yada dermatologa gitmedim enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittim
bu şekilde daha iyi olacak bir de bugunden itibaren makyaj malzemelerinden uzak durma kararı aldım..

uygulamadan memnım kalırsam, olumlu sonuç verirse sizi de haberdar ederim

canım bugun doktora gittim ben 11 tane iğne verdi aksatmadan kullanıcam bi de gece yatmadan önce ve sabah kalktığımda kullanacağım solüsyon verdi onlara yarın başlıyacağım çünkü bugün eczanede hazırlanacak. 21. gün başka bi iğnem var ve bu tedavi 1 yıl sürecekmiş :-) bu daha iyi oldu sanırım..

bide normal cildiyeye yada dermatologa gitmedim enfeksiyon hastalıkları uzmanına gittim
bu şekilde daha iyi olacak bir de bugunden itibaren makyaj malzemelerinden uzak durma kararı aldım..

uygulamadan memnım kalırsam, olumlu sonuç verirse sizi de haberdar ederim

canım doktoraa gitmeklee en iyisini yapmıssın iğne falan vermişse ciddi bişi demekki senınkıler ufak tefek değil heralde
1 yılda uzun bi süreee inş istedıgın olurr bakalımm yazarsın burdan

arkadaşım, aklında bulunsun diye söylüyorum. bacak fondöteni kullanabilirsin acil durumlar için, normal fondoten gibi kıyafetine bulaşmaz, rahatsız etmez :)

arkadaşım, aklında bulunsun diye söylüyorum. bacak fondöteni kullanabilirsin acil durumlar için, normal fondoten gibi kıyafetine bulaşmaz, rahatsız etmez :)

çok teşekkür ederim öyle bir fondotenin varlığından haberim yktu :-) ben normal yüzüme sürdüğümü sırtıma sürecektim yoksa teşekkür ederm

X