• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sırtını ve göbeğini ağdayla aldıran var mı?

turkolog_banu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
6
0
36
Afyon
şimdiye kadar hep jilet kullandm bacaklarımda. aşırı tüylnme var bende =( göbeğim ve sırtıımıda aldırmak istiyorum bacaklarımla beraber. aldıran var mı acaba ? Çok kaararsızım =( Cilt rahatsızlığım yüzünden tüm tüylerden kurtulmam gerekiyor =(

şimdiye kadar hep jilet kullandm bacaklarımda. aşırı tüylnme var bende =( göbeğim ve sırtıımıda aldırmak istiyorum bacaklarımla beraber. aldıran var mı acaba ? Çok kaararsızım =( Cilt rahatsızlığım yüzünden tüm tüylerden kurtulmam gerekiyor =(
kesinlikle bacaklarını jiletle alma bence :20: o tüyler kalınlaştığı zaman uğraşman çok güçleşir.uğraşamazsın valla. :50: ben sırtımı değilde göbek ve bel bölgemi alıyorum hemde kendi başıma soğuk agda bantlarıyla alıyorum.tamamen pürüzsüz oluyo hemde hiç iz vs kalmıyo.memnununm fakat zor oluyo tabi ordan tekrr tüy çıktgnda yine alman gerktgnde bıkıyosun artk.lazer yaptırıcam bellş biş süre sonra.sende istersen lazerle kurtul ordaki tüylerinden

bncede jilete bi an önce son ver..bnde kçk yaştn başladm jilete berbattı tüy kökleri..sonra bi başladım ağdaya bidaha asla diyorum jilete yan gözle bile bakmıyorum..bn göbeğimi alıyorum ağdayla..ağda kullancaksanda sir kullan tüyleri azaltan sir ağdadır..

göbekde ve belde alınacak kadar tüy oluyormu ? bende yokda kımsede yoktur dıye dusundum hıc görmedım ben annemde falan :S

Kimi insanlarda ağdadan sonra göbek kolun üstü gibi bölgelerde (deri altındaki yağ doku sebebi ile) isilik gibi minik minik sivilceler çıkar.Bacakta ki gibi tepki vermez. Önce bir bölgede dene sonrasında yaptır derim. Eğer imkanın varsa tabiki lazer yaptır. Ağda çözüm olmuyor ve uzamasına devam ediyor.

Back