• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırtımdaki dert

Dudu kusu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
371
En iyi cevaplar
1
150
103
25
Merhaba arkadaslar hemen hemen iki aya yakındır omurgam acıyor doktora gittim bişey yok deyip yolladı tekrar baska doktora gıdıcem ama basına boyle bısey gelen oldumu nedir bilemedim sormak istedim önce ili defa ağır bir grip gecırdım ne olduysam oksururken oldum omurgam sanki sıkısmıs gıbı hissettim şimdide bastırınca acıyor doğrulunca kütür kütür otüyor duruş bozuklugumda var küçük ilçede oturuyorum randevuyu bile zor buldum basına boyle bısey gelen oldumu korkuyorum

Bu arada iki kürek kemiğimin ortasındaki omurgam baya yukarıya doğru

Boyun fıtığı veya boyun düzleşmesi olabilir. Ben 10 yıldır yaşıyorum, sol tarafımın üzerine asla yatamıyorum bile.

Boyun fıtığı veya boyun düzleşmesi olabilir. Ben 10 yıldır yaşıyorum, sol tarafımın üzerine asla yatamıyorum bile.
Büyük ihtimalle öyle birşey sizinde elinizle basınca omurunuz acıyormu çok eğik duruyorum doğruldugumda çatur çutur ses geliyor hafif rahatlıyorum yine devam edıyo dık durus korsesı aldım onu denıycem randevum gelene kadar

Büyük ihtimalle öyle birşey sizinde elinizle basınca omurunuz acıyormu çok eğik duruyorum doğruldugumda çatur çutur ses geliyor hafif rahatlıyorum yine devam edıyo dık durus korsesı aldım onu denıycem randevum gelene kadar
Evet evet. Hatta dik durunca daha çok ağrıyor. Korse ile rahat edemedim ben. Her gün ağrısını çatırdamasını çekiyorum 😅

Evet evet. Hatta dik durunca daha çok ağrıyor. Korse ile rahat edemedim ben. Her gün ağrısını çatırdamasını çekiyorum 😅
Çok tesekkur ederım cevabınız için daha oncede vardı benım şikayetlerim sırtım boynum aşırı yanardı yorulunca poşet tasıyınca falan şimdide bu çıktı kütür kütür ötüyorum sanki omurgamda çürük gibi acıyor

Yandım ozaman gecmıyecek yasımda genc amelyattanda korkarım

Çok tesekkur ederım cevabınız için daha oncede vardı benım şikayetlerim sırtım boynum aşırı yanardı yorulunca poşet tasıyınca falan şimdide bu çıktı kütür kütür ötüyorum sanki omurgamda çürük gibi acıyor
Dediğim gibi yüzde yüz fıtık düzleşme falan var 27 yaşında olduğum için doktor ameliyat önermedi (fıtık ameliyatı). Yüzme rahatlatır dedi sadece.

Dediğim gibi yüzde yüz fıtık düzleşme falan var 27 yaşında olduğum için doktor ameliyat önermedi (fıtık ameliyatı). Yüzme rahatlatır dedi sadece.
Bende 26 yasındayım yüzmeyide hiç sevmem dogumdan sonra cocuk tasımaktan mafoldum zaten

Merhaba birşey sorabılırmıyım omurganız elınızle basınca sızınde acıyormuydu curuk gıbı acıyor cuma gunune randevum varda merak ettım hiç gecmıycekmı acaba dıye

Back
X