Sırtımda ki Dert

Spora başlayın derim sırt ağrım resmen kalmadı spordan sonra. Ama düzenli bir salona yazıldım hoca eşliğinde yapıyoruz

Yağlı iğne falan deniyor acaba omu? Boyundan vuruluyor.

Bende de boyun duzlesmesi var Allah düşman a vermesin temizlik yaparken bile korku ile yapıyorum ben düzenli egzersiz yaptim ve son olarak hacamat yaptırdım şükürler olsun o yorgunluk ve ağrılardan kurtuldum ama midemi aşırı zorluyor 2 güne bir siddetlu bulantı yaşıyorum

Valla steroid iğne tedavisi diye biliyorum..algoloji bölümü diye yazarsanız gerekli açıklama var. Ensemden vuruldum iğneleri sağlı sollu iki taraflı.Ciddi anlamda rahatlama sağladı.. Ayrıca hicbir ücret yok.

Valla steroid iğne tedavisi diye biliyorum..algoloji bölümü diye yazarsanız gerekli açıklama var. Ensemden vuruldum iğneleri sağlı sollu iki taraflı.Ciddi anlamda rahatlama sağladı.. Ayrıca hicbir ücret yok.

Bu hafta nasipse bir fizyoterapist ile görüşeceğim ona da söylerim bakalım ne der

geçmiş olsun yıllardır yaptırmak istediğim şey bir riski varmı acaba

Çok geçmiş olsun bir riskle karşılaşmadım.hatta bel fitigimda var mr çekildim ilerlemişse fıtık belimede aynı işlemi yaptircam..2019 ocak ayında yatırmıştım boynumu çok şükür ileri derece boyun fıtığım olduğu halde ağrılarım baya baya azaldı.Denemenizi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…