- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
Viscofoam diye yazıyor sadece. internetten sipariş etmiştimHangi marka ve hangi model acaba visco ?
Fizyoterapiste gideceğim artık! Spor da kafaya göre yapılmıyor diye biliyorum sadece pilates daha iyi geliyormuş .Spor iyi geliyor bildiğim kadarıyla. Alanında iyi bir doktora gidin fizyoterapiste yönlendirir belki.
Yağlı iğne falan deniyor acaba omu? Boyundan vuruluyor.3 büyük boyun fıtığı ve acil ameliyatlık durumun var. Yıllardır cektigimi bir allah birde ben bilirim..Iki kürek kemiğim hep acır ve tutuktur..Son çare olarak ameliyat olmak istememeden dolayı üniversitenin algoloji bölümüne giderek boynuma iğneler yapıldı ve kortizon basilarak fitiklar yerinden oynatıldı en azindan şiddetli ağrılarım dindi..ameliyathanede yaptılar bir kaç saat sonrada eve geldim..Bildiğim bel ve boyun ameliyati olmamış olanlarda uygulanabiliyor sadece..Arastirmanizi şiddetle tavsiye ederim gelmiş geçmiş olsun
Fizyoterapist te iyi geliyor ben 3 kere gittim fakat geçici hafifletiyor yine başlıyorFizyoterapiste gideceğim artık! Spor da kafaya göre yapılmıyor diye biliyorum sadece pilates daha iyi geliyormuş .
Yüzme de iyi gelir diye biliyorum ama yine de doktora sormak gerek.Fizyoterapiste gideceğim artık! Spor da kafaya göre yapılmıyor diye biliyorum sadece pilates daha iyi geliyormuş .
Valla steroid iğne tedavisi diye biliyorum..algoloji bölümü diye yazarsanız gerekli açıklama var. Ensemden vuruldum iğneleri sağlı sollu iki taraflı.Ciddi anlamda rahatlama sağladı.. Ayrıca hicbir ücret yok.Yağlı iğne falan deniyor acaba omu? Boyundan vuruluyor.
Valla steroid iğne tedavisi diye biliyorum..algoloji bölümü diye yazarsanız gerekli açıklama var. Ensemden vuruldum iğneleri sağlı sollu iki taraflı.Ciddi anlamda rahatlama sağladı.. Ayrıca hicbir ücret yok.Yağlı iğne falan deniyor acaba omu? Boyundan vuruluyor.
Bu hafta nasipse bir fizyoterapist ile görüşeceğim ona da söylerim bakalım ne derValla steroid iğne tedavisi diye biliyorum..algoloji bölümü diye yazarsanız gerekli açıklama var. Ensemden vuruldum iğneleri sağlı sollu iki taraflı.Ciddi anlamda rahatlama sağladı.. Ayrıca hicbir ücret yok.
Haber verirseniz sevinirim bende merak ettim gelmiş geçmiş olsun şimdidenBu hafta nasipse bir fizyoterapist ile görüşeceğim ona da söylerim bakalım ne der
geçmiş olsun yıllardır yaptırmak istediğim şey bir riski varmı acabaEpidural steroid enjeksiyonu, omurilik sinirlerinin tahrişi nedeniyle ortaya çıkan ağrıyı tedavi etmek için ağrı giderici ilaçların bel ve boynunuzdaki sinirlerin çıktığı ufak bir alana direk olarak uygulandığı bir işlemdir. Omurilik, dural kese adı verilen koruyucu bir katman tarafından sarılıdır.(steroid enjeksiyon.algoliji bölümü.)( ALINTIDIR..)
Evet bende okudum peki bu direk eczanede satılıyor mu ?Çok gecmis olsun pek bilgim yok ama magnezyumun iyi geldigini biliyorum
Evet sağlk ocağına desende yazıyor ...Evet bende okudum peki bu direk eczanede satılıyor mu ?
Süper yazdırayim ben bunu bak misal b vitamin kullanınca o da iyi geliyor bana.bunu da deneyimEvet sağlk ocağına desende yazıyor ...
Recetesiz veriyorlarmı bilmiyorum illa vardır bir sorun ama doktora danışmakta fayda var yineEvet bende okudum peki bu direk eczanede satılıyor mu ?
Bu dönem kullandım derdi diyince veriyorlardı.Recetesiz veriyorlarmı bilmiyorum illa vardır bir sorun ama doktora danışmakta fayda var yine
Konuşun illa yardımcı olurlarBu dönem kullandım derdi diyince veriyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?