öncelikle ALLAH acil şifalar versin INŞAALLAH. Bende de var. Nacizane önerim sırt egzersizleri. Bir de at kestanesi jeli kullanman.Merhaba arkadaşlar, senin derdin dertmidir benimkinin yanında diyebiliriz bu bir sağlık problemi ama inanın bana büyük dert...
Bundan 10 yıl önce üniversite dönemimde büyük bir boyun tutulmasıyla gittiğim doktor boyun düzleşmesi teşhisi koydu. ilaç ve hareketlerle bu zamana geldim.
Kızım doğdu, iki yıl emzirdim veeee ağrılarım daha kalıcı halde geldi. Doktora çıktım ilerlemiş boyun düzleşmesi, orta ve küçük iki fıtık teşhisi koydu. İğne ve ilaç verdi geçmezse gel dedi. Gecmediiiiiiii asla geçmedi iki kürek kemiğinin ortasında berbat bir batma ve yanma var. Boyun fıtığı buraya kadar etki eder mi onuda bilemedim ya neyse? Uzanırken bile agriyor...
Not: Bu dertten muzdarip olanlar neler yapıyorsunuz? Ayrıca Kocaeli'de ikamet edip iyi bir uzman bilen varsa bana yazabilir mi? Doktordan da pek memnun kalmadım.
Magnezyum aslında iyi fikir !Kısın termal atlet ve outdoor mont kullaniyorum
Agrilarim neredeyse yok seviyesinde
Magnezyum fayda ediyor
Saf zeytinyagi biberiye yagi da kullaniyorum agriyi kesiyor.
Benim tutulmalarim cok agir oluyor
Ama cook sukur cok azaldi
Onu ilk zamanlar çok yaptım ama artık kar etmiyoröncelikle ALLAH acil şifalar versin INŞAALLAH. Bende de var. Nacizane önerim sırt egzersizleri. Bir de at kestanesi jeli kullanman.
Bende istiyorum gitmek aslında ...merak ediyorum inşallah iyi haberler alırsınızAynı dertten muzdaribim. Sıcak tutma, özel kremlerle masaj falan rahatlatıyor. Ama, geçmiyor. Fizik tedaviye tekrar mı gitsem diye düşünürken, arkadaşım tecrübeli bir fizyoterapist önerdi. Yarın randevu alıp ona gitmeyi planlıyorum.Bakalım inşallah bir çare bulunur.
Bende de boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı var.Sebebi motosiklette duruş ve kask.Yastığımı visco ortopedik olarak aldım.Böylece sabah ağrısız uyanmaya başladım.Egzersizleri düzenli yapıp otururken iş yaparken falan duruşuma dikkat ediyorum.Kambur durmamaya uzun süre boynumu aşağı eğik tutmamaya filan çalışıyorum.Merhaba arkadaşlar, senin derdin dertmidir benimkinin yanında diyebiliriz bu bir sağlık problemi ama inanın bana büyük dert...
Bundan 10 yıl önce üniversite dönemimde büyük bir boyun tutulmasıyla gittiğim doktor boyun düzleşmesi teşhisi koydu. ilaç ve hareketlerle bu zamana geldim.
Kızım doğdu, iki yıl emzirdim veeee ağrılarım daha kalıcı halde geldi. Doktora çıktım ilerlemiş boyun düzleşmesi, orta ve küçük iki fıtık teşhisi koydu. İğne ve ilaç verdi geçmezse gel dedi. Gecmediiiiiiii asla geçmedi iki kürek kemiğinin ortasında berbat bir batma ve yanma var. Boyun fıtığı buraya kadar etki eder mi onuda bilemedim ya neyse? Uzanırken bile agriyor...
Not: Bu dertten muzdarip olanlar neler yapıyorsunuz? Ayrıca Kocaeli'de ikamet edip iyi bir uzman bilen varsa bana yazabilir mi? Doktordan da pek memnun kalmadım.
Hangi marka ve hangi model acaba visco ?Bende de boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı var.Sebebi motosiklette duruş ve kask.Yastığımı visco ortopedik olarak aldım.Böylece sabah ağrısız uyanmaya başladım.Egzersizleri düzenli yapıp otururken iş yaparken falan duruşuma dikkat ediyorum.Kambur durmamaya uzun süre boynumu aşağı eğik tutmamaya filan çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?