• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sırtımda aşırı sivilce var.kolsuz tişört giyemiyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
kızlar sırtımdaki sivilceleri görmeniz lazım.felaket..yaz da geliyo artık .kolsuz tişört giyemiyorum :((( çok utanıyorum yaa herkes sırtına noldu falan diyo ..lütfen çözüm öneriniz varsa yardım edin :50:

sivilceleri yoluyomusun ? yada çok yağlı bişeyler falan mı yiyosun

eritretin kremi tavisye ederim
geçen yıl öyle bir problemim vardı düğünm vardı ve gelinliğimin sırtı açıktı sivilce lekeleri için kullandım soyucu özelliği var

kızlar sırtımdaki sivilceleri görmeniz lazım.felaket..yaz da geliyo artık .kolsuz tişört giyemiyorum :((( çok utanıyorum yaa herkes sırtına noldu falan diyo ..lütfen çözüm öneriniz varsa yardım edin :50:[/QUOTEAcn]

acnecinamide pha jel derim başka bişi demem :) kız kardeşim de aynı dertten muzdaripti cildiyeye gitti doktor tavsiyesiyle aldı, şu an sivilce izleri bile yok denecek kadar az.

İyi güzel hoşta,birine iyi gelen sizin cildinize reaksıyon verdirir..en iyi sonuç sizin cildinizi analiz edıp ona gore ılaç verecek olan dermatologtadır..en ıyı sonuca ulaşmak ıstıyorsanız bunu tavsıye ederım..

benim de sırt ve degaje bölgemde bu aralar geçmek bilmeyen sivilceler var.dr.a gittim bana imex verdi.bu güneş lekesine sebep olmaz mı dedim.bilemiyorum şeklinde yanıt verdi.hem özel polikliniğe gidiyorum hem de dermatoloji uzmanına ama verilen cevaba bak:47:
yazın sivilce ilaçlarını kullanmak güneş lekesine sebep oluyor.eğer bu tarz ilaç kullanacaksan bunu göz önünde tut.ben çay ağacı yağı kullanmaya başladım.umarım faydası olur.

Sırtında sivilce varsa kolsuz niye giyemiyorsun,
Kollarında sivilce mi varda kolsuz giyemiyorsun,
Sırtında sivilce mi varda sırtıaçık giyemiyorsun:ssz:

hani atlet gibi kolsuz tişörtler var ya.onları giyemiyorum canm.. bu arada çözüm önerileriniz içi teşkkür edeimm

Duzenli haftada biz güzel kese yap buhara banyo yap ve oriflame pure nature organik çay agaci ve biberiye özlü sabunla yıkan. Kurutacak sivilcelerini ve cildinin yağını alacak canım

Son düzenleme:
benimde sırtım sivilceyl doluydu bende askılı giyemiyodum hatta kollarımda bile vardı roucutane kullandım geçti izlerde zamanla kayboldu :)

Ben yıllardır cekiyorum, unlu doktorlara da gittim, maalesef geçmeyeceğini söylediler. Bu arada denemedigim sabun, jel v.s kalmadı. Yaklasik 1 aydır avonun clear skin blemish clearing body wash diye bir ürününü kullanıyorum, dinleyebilirsiniz. Bana şimdilik iyi geldi gibi, kısın ne olur bilemiyorum.

Yine ben; maalesef bir üst mesajda yazdığım avonun duş jeli sonuç vermedi. Yeni ürünler denemeye devam ..

Back
X