Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerSırt ve omuzdakii sivilcerlerin sonradan kararıp iz bırakmaması için ne yapabilirim
Kızlar sırtımda ve omzumda çıkan sivilceler söndükten sonra kararıyor korkuyorum iz kalacak diye sizce ne yapabilrim iz kalmaması için ne kullanabilirim?
Öncelikle iyi temizlersen ve saçına sürdüğün krem vs. ürünlerin sırtına gelmesini önlersen çıkacağını sanmıyorum. Ve tabiki oynamamak en önemli kural. Kuruduklarındada kese yapabilirsin tabi hepsinin kuruduğundan emin olduktan sonra yoksa yayılır :)
cnm ben gittim cilt doktoruna ama onlar sivilce için kremler veriyorlar kuruması için ama benim sırtımdakiler zaten kuru yani öyle iltihaplı sivilce değil soyucu krem ise hiç duymadım ...
Öncelikle iyi temizlersen ve saçına sürdüğün krem vs. ürünlerin sırtına gelmesini önlersen çıkacağını sanmıyorum. Ve tabiki oynamamak en önemli kural. Kuruduklarındada kese yapabilirsin tabi hepsinin kuruduğundan emin olduktan sonra yoksa yayılır :)
cnm ben gittim cilt doktoruna ama onlar sivilce için kremler veriyorlar kuruması için ama benim sırtımdakiler zaten kuru yani öyle iltihaplı sivilce değil soyucu krem ise hiç duymadım ...
Arkadasımın da sırt ve omuz bölgesi sivilceliydi önce ilac tedavisi uygulamıs ardından soyucu krem vermisti simdi sırtında sivilce yok. Soyucu krem nasıl bir seydir onu hic bilmiyorum