• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sırt ve omuzdakii sivilcerlerin sonradan kararıp iz bırakmaması için ne yapabilirim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar sırtımda ve omzumda çıkan sivilceler söndükten sonra kararıyor korkuyorum iz kalacak diye sizce ne yapabilrim iz kalmaması için ne kullanabilirim?

Öncelikle iyi temizlersen ve saçına sürdüğün krem vs. ürünlerin sırtına gelmesini önlersen çıkacağını sanmıyorum. Ve tabiki oynamamak en önemli kural. Kuruduklarındada kese yapabilirsin tabi hepsinin kuruduğundan emin olduktan sonra yoksa yayılır :)

Cilt doktorları onun icin soyucu krem veriyordu bir gidin isterseniz.

cnm ben gittim cilt doktoruna ama onlar sivilce için kremler veriyorlar kuruması için ama benim sırtımdakiler zaten kuru yani öyle iltihaplı sivilce değil soyucu krem ise hiç duymadım ...

Öncelikle iyi temizlersen ve saçına sürdüğün krem vs. ürünlerin sırtına gelmesini önlersen çıkacağını sanmıyorum. Ve tabiki oynamamak en önemli kural. Kuruduklarındada kese yapabilirsin tabi hepsinin kuruduğundan emin olduktan sonra yoksa yayılır :)

evet benim en büyük sorunum oynamak elim durmuyor bi türlü özellikle de stresliysem:(

cnm ben gittim cilt doktoruna ama onlar sivilce için kremler veriyorlar kuruması için ama benim sırtımdakiler zaten kuru yani öyle iltihaplı sivilce değil soyucu krem ise hiç duymadım ...

Arkadasımın da sırt ve omuz bölgesi sivilceliydi önce ilac tedavisi uygulamıs ardından soyucu krem vermisti simdi sırtında sivilce yok. Soyucu krem nasıl bir seydir onu hic bilmiyorum

Back
X