• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sırt ve Karın Bölgesi..

ebbruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
9
0
36
Sinop
Benim sırt ve karın bölgemde çok fazla tüy var çıldırıciim :/
Yani çok kısa ve inceler ama çok sıklar ve kahverengi oldukları için de çok belli oluyorlar.
Şimdi acaba ben sırtımı ve karnımı hazır sir ağda bantlarıyla alsam sonra da bioderin tüy azaltıcı kremlerinden kullansam acaba işe yarar mı?
Yani ben azaltmak istiyorum sadece bir kere azalsın bir daha almam zaten herkesde az çok var sonuçta.
Sizce işe yarar mı?Ya da başka önerileriniz var mı?
Bir de aynı şeyi kollarıma da mı uygulasam diyorum?
Çok soru sorduğumun farkındayım kusuruma bakmayın siz :/

Ah canım ah nasıl mutsuzum bu konudan anlatamam. Lazerle de aldıramayız ki tüyleri görmez makina.
Ne yapacağı mı bilmiyorum. Sakın ha sirle falan alma ben göbeğimi aldım mahvettim kendimi. :( :( :2:

Ah canım ah nasıl mutsuzum bu konudan anlatamam. Lazerle de aldıramayız ki tüyleri görmez makina.
Ne yapacağı mı bilmiyorum. Sakın ha sirle falan alma ben göbeğimi aldım mahvettim kendimi. :( :( :2:

Hadi ya ee ne yapıcaz o zaman biz :/
Ben çok bunaldım artık.Hormonal falan mı acaba dedim bi ara hatta.Baya var çünkü :(

sakın alma derim ben göbek tüylerini,
benim göbeğimde tüylerimde sarı ama biraz uzunlardı tüy dökücü kremle aldım bi kez şimdi siyah ve kalın çıkıyuorlar çok uyuz bir durum yani orayıda almak zorunda kalıyorum elleme hiç bence bırak o kadarcık herkeste var:31:

Son düzenleme:
Yok canım öyle herkeste olduğu gibi değil. Erkek gibiyim valla ya.:5: Test yaptırmayı düşünüyorum. Bence hormonal bir sorun olabilir. Duruma göre bakıcaz artık :(

aynen benim de çok var özellikle sırt bölgemde :(
Kılsız tüysüz yaşamanın kolay bir yolu olsa keşke..

arkadaşlar aynı sorun bende de var kolestonun çok açık doğal sarı saç boyasını aldım ve sürdüm şimdi hiç belli olmuyorlar denemenizi tavsiye derim :) :) :27::52:

arkadaşlar aynı sorun bende de var kolestonun çok açık doğal sarı saç boyasını aldım ve sürdüm şimdi hiç belli olmuyorlar denemenizi tavsiye derim :) :) :27::52:

Aslında çok mantıklı. :)
Ama zamanla akmaz mı boya ?
Sürekli boyayacağız o zaman.

Aslında çok mantıklı. :)
Ama zamanla akmaz mı boya ?
Sürekli boyayacağız o zaman.

canım ben yapalı 20 gün oldu hala aynı güzel duruyor, zaten bir kaç boyamadan sonra akmaz. rengini sürekli sarı yapıyosun düşün aynı saç gibi, tüyler uzamadığı için de sorun olmuyor ben memnunum :):nazar:

arkadaşın da dediği gibi ya tüy sarartıcı kullan ya da boya ama sakın almaya girişme. boya aksada ağdadan daha pratik bir çözüm. bioder gibi şeyler bazen işe yaramayabiliyor.

Anladım teşekkür ederim.Sanırım sarartıcı kullanıcam.Sitede de araştırdım bir markayı çok övüyorlar.Kullandıktan sonra yine çok çirkin görünürse belki o zaman bioder,capilex vs düşünürüm.O da olmadı kabullenmek zorunda kalıcam sanırım.Sarartıcıyı bir deneyeyim ben :)

Anladım teşekkür ederim.Sanırım sarartıcı kullanıcam.Sitede de araştırdım bir markayı çok övüyorlar.Kullandıktan sonra yine çok çirkin görünürse belki o zaman bioder,capilex vs düşünürüm.O da olmadı kabullenmek zorunda kalıcam sanırım.Sarartıcıyı bir deneyeyim ben :)

bana sorarsan deneme:19: ben yapmıştım baya kararttı sonra tüylerimi bana boya ile boyamak daha bantıklı geldi canım bende tüylü maymunumsu bişeyimde:27:

bana sorarsan deneme:19: ben yapmıştım baya kararttı sonra tüylerimi bana boya ile boyamak daha bantıklı geldi canım bende tüylü maymunumsu bişeyimde:27:

benimde dediğim gibi ebruu sarartıcı yerine boya kullan . saratıcıyı 2 haftada bir uygulaman gerekiyor . saç boyası sür, bende öle bişeyim offffff :( :( :(:50:

Bak yine kafam karıştı şimdi.Sally hansen'ı epey övüyorlardı sitede ben de onu kullanayım demiştim ama o da uzatıyor mudur acaba.. :/
Ya saç boyası normalde deriye değdiğinde pek hoş olmuyor onu nasıl kullanıcaz ki benim aklıma o takıldı.?

canım bilmiyorum o markayı duymuştum ama kullanmadım. evet boya değince biraz kaşıntı yapıyo kızarıyo ama 10 dk içinde geçiyo. sen bilirsin canım ::21:

canım bilmiyorum o markayı duymuştum ama kullanmadım. evet boya değince biraz kaşıntı yapıyo kızarıyo ama 10 dk içinde geçiyo. sen bilirsin canım ::21:

boya tenden hemen çıkar değilmi ya ben hiç boya kullanmadımda bilmiyorum saç boyasıyla boyamaya karar verdim göbeğimi uzamıyo etmiyo öyle kalır ne güzel:31:

boya tenden hemen çıkar değilmi ya ben hiç boya kullanmadımda bilmiyorum saç boyasıyla boyamaya karar verdim göbeğimi uzamıyo etmiyo öyle kalır ne güzel:31:

canım sarı olduğu için teni hiç boyamıyo. ufak bi bölgede deneme yapabilirsin. mesela ben önce kolumda denedim:21:

Boya sarartıcıdan daha mantıklı ben boya kullanmadım hiç ama sarartıcıyı uzun zaman kullanmıştım,kollarıma dahi
taaa ki besliyor tüyleri diye duyana dek bunu da bi kuaför söylemişti o da eskiden yüzüne kullanmış eskisinden daha beter olmuş

Boya sarartıcıdan daha mantıklı ben boya kullanmadım hiç ama sarartıcıyı uzun zaman kullanmıştım,kollarıma dahi
taaa ki besliyor tüyleri diye duyana dek bunu da bi kuaför söylemişti o da eskiden yüzüne kullanmış eskisinden daha beter olmuş

boya kullnmak mantıklı dedıgın gıbı hem uzama olayı olmadıgı ıcın kalıcıda olur :23: şimdi tek sorun var hangi boyayı alacagıııız ben esmerim tüyleimde tahmininz üzre siyah ve tüm gobegım tuyluuuu:27:

canım yazmıştım ama tekrar söyleyeyim. ama ben açık ttenliyim tüylerim kahve. kolestonun çok açık doğal sarı boyasını kullandım. çoooook memnunum :):21:

Back