Gezici romatizma ya benzer şekilde birde fmf var her fmf karın ağrısıyla gelmez gen farklılığından dolayı. Sedimentasyon ve Crp tahlilleriniz yüksek çıkıyorsa Romotoloji doktorunuza gidinizMerhaba, 1 haftadır sol omuz ve boyun ve sağ kürek kemiğimde, gece uyanacak denli ağrı yaşıyorum. bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce..üzüntüyle ilgili olarak acaba fibromiyalji mi yoksa gezici romatizma mi diye düşünüyorum. bu ve buna benzer agrilar yasayan, sonuç alan var mi aranızda?
Hepsi normal çıktı, dr.a gittim kas eklem ağrıları dedi. devamlı egzersiz yapıyorum. ağrılarım çok azaldı ama belli bir noktada bir tanesi hic geçmiyor gibi..Gezici romatizma ya benzer şekilde birde fmf var her fmf karın ağrısıyla gelmez gen farklılığından dolayı. Sedimentasyon ve Crp tahlilleriniz yüksek çıkıyorsa Romotoloji doktorunuza gidiniz
Merhaba. Öncelikle başınız sağolsun.Merhaba, 1 haftadır sol omuz ve boyun ve sağ kürek kemiğimde, gece uyanacak denli ağrı yaşıyorum. bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce..üzüntüyle ilgili olarak acaba fibromiyalji mi yoksa gezici romatizma mi diye düşünüyorum. bu ve buna benzer agrilar yasayan, sonuç alan var mi aranızda?
Çok teşekkür ederim..çoğu ağrım geçti. eşim bardak çekti, sıcak soğuk kompres yaptım ama sağ kürek kemiğinin altındaki yerde sızı hiç geçmiyor..ortopedist kas eklem ağrısı demişti, nörolog ise fibromiyalji olabilir fizik tedaviye gösterin dedi, cuma günü tekrar dr.a göstereceğim..Merhaba. Öncelikle başınız sağolsun.
Sanırım fibromiyalji. İmkanınız varsa hacamat öneririm. Bana baya faydası olmuştu.
Cnm bende senin yaşadığın bu ağrılarla iki yıl önce yaşadığım çok büyük çapta sinir oldugum olayla başladı.Merhaba, 1 haftadır sol omuz ve boyun ve sağ kürek kemiğimde, gece uyanacak denli ağrı yaşıyorum. bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce..üzüntüyle ilgili olarak acaba fibromiyalji mi yoksa gezici romatizma mi diye düşünüyorum. bu ve buna benzer agrilar yasayan, sonuç alan var mi aranızda?
Tek nokta da yoğunlaşıyor cnm. Sol kolumu tuttu sonra benim ama tek bi nokta.Tek noktada ağrı mıydı sizinki? benim tek noktada şu anda..tekrar dr.a göstereceğim. tekrar hamile kalmayı düşündüğüm için ilaç kullanmaya çekiniyorum. sürekli egzersiz yapıyorum. bu ağrılar, ciddi bir hastalık belirtisi değil sanırım. kan tahlillerimde iltihap , enfeksiyon vb çıkmadı çünkü..sinir sıkışması, kas spazmı olamaz mı acaba o noktada?
Çok teşekkür ederim..sütyen ölçüm doğumdan sonra normal hale döndü, onunla yakından ilgili olabileceğini sanmıyorum..Başınız sağolsun cok. Daha iyi niyetli bi yaklaşım yapacağım acaba sütyen ölçünüz değişmiş ve sütyeniniz ağrı yaptırıyor olabilir mi?
Ben de hacamat yaptırmak istiyorumMerhaba. Öncelikle başınız sağolsun.
Sanırım fibromiyalji. İmkanınız varsa hacamat öneririm. Bana baya faydası olmuştu.
Merhaba, 1 haftadır sol omuz ve boyun ve sağ kürek kemiğimde, gece uyanacak denli ağrı yaşıyorum. bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce..üzüntüyle ilgili olarak acaba fibromiyalji mi yoksa gezici romatizma mi diye düşünüyorum. bu ve buna benzer agrilar yasayan, sonuç alan var mi aranızda?
Gezici romatizma ya benzer şekilde birde fmf var her fmf karın ağrısıyla gelmez gen farklılığından dolayı. Sedimentasyon ve Crp tahlilleriniz yüksek çıkıyorsa Romotoloji doktorunuza gidiniz
Öncelikle merhaba. Acaba hala takiptemisiniz. 2.5 aylık bebeğim var. emziriyorum. Emzirirken arka omuz altlarında kürek kemiği çevresinde sağlı sollu yanma oluyor. Aynısı on tarafta da var. mememde dahil bazen. Yatarken de rahat yatamıyorum. Bunu yaşayan varmı aranizdaMerhaba. Öncelikle başınız sağolsun.
Emzirme nedeniyle oluşan ağrılar olduğunu tahmin ediyorum. kol çevirme, sırt egzersizleri yapıp kas gevşetici krem ve sıcak soğuk bantları kullanabilirseniz geçer. benim böyle geçti. yine de bunları bir uzmana danışmanızda fayda var.Öncelikle merhaba. Acaba hala takiptemisiniz. 2.5 aylık bebeğim var. emziriyorum. Emzirirken arka omuz altlarında kürek kemiği çevresinde sağlı sollu yanma oluyor. Aynısı on tarafta da var. mememde dahil bazen. Yatarken de rahat yatamıyorum. Bunu yaşayan varmı aranizda
Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Bugün doktora gittim sistem çökmüş. Yarına kaldı. Bakalım ne diyecek. Boyun düzleşmesi ne bağlı olabilir diyende var. Bakalım ne çıkacak.Emzirme nedeniyle oluşan ağrılar olduğunu tahmin ediyorum. kol çevirme, sırt egzersizleri yapıp kas gevşetici krem ve sıcak soğuk bantları kullanabilirseniz geçer. benim böyle geçti. yine de bunları bir uzmana danışmanızda fayda var.
Geçmiş olsun. Emzirirken öne çok mu eğiliyorsunuz? Bundan dolayı olabilir.Öncelikle merhaba. Acaba hala takiptemisiniz. 2.5 aylık bebeğim var. emziriyorum. Emzirirken arka omuz altlarında kürek kemiği çevresinde sağlı sollu yanma oluyor. Aynısı on tarafta da var. mememde dahil bazen. Yatarken de rahat yatamıyorum. Bunu yaşayan varmı aranizda
Evet omuzlarim dusuyo. Hatta doğum yaptım hemen peşinden omuzlarimi düşürmekten ağrım.cok oldu. Bu ağrıdan ziyade yanma. Bilemedim. Bakalım yarın ne dicekGeçmiş olsun. Emzirirken öne çok mu eğiliyorsunuz? Bundan dolayı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?