• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan SirriEyvan'ın Söz,Bohça ve Nişan'ndan Kareler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Teşekkür ederim , sağ olasınn :16: Amin duana da...

Sepetleri satın almadım canım , her şeyini kendim yaptım onların... yani tamamen her şeyleri kendimden yapma :17::21:

Yardımcı olabilirsem mutlu olurum elbette , şimdi çıkmışsın sanırım , geç gördüm ama , ne öğrenmek istersen analatırım canım...

Teşekkür ederim Helenacım... amin elbette başına olsun darısı
:16:

Nişanım ufak bir düğün salonunda oldu canım , 250 -300 kişilik bir yerdi :40:

pekte ufak değilmiş canım
şimdi sizin düğün arası da yakın eğer ki kışa olursa öyle bi durumun gelişmiş canım

bizimde nişan düğün arası kısa olucak acaba önerir misin

pekte ufak değilmiş canım
şimdi sizin düğün arası da yakın eğer ki kışa olursa öyle bi durumun gelişmiş canım

bizimde nişan düğün arası kısa olucak acaba önerir misin

Bizzat uzatılmaması taraftarıyım canım ,
Nişanlanınca daha çok bağlanıyorsun , daha çok üzlüyorsun canım...

Bizim kesinleşti gibi , bir tarih alma kaldı , ama ay'ı belirledik inşaAllah

Şubatta olacak nasipse :)

Kesinlikle tavsiye ediyorum yani

Teşekkür ederim , sağ olasınn :16: Amin duana da...

Sepetleri satın almadım canım , her şeyini kendim yaptım onların... yani tamamen her şeyleri kendimden yapma :17::21:

Yardımcı olabilirsem mutlu olurum elbette , şimdi çıkmışsın sanırım , geç gördüm ama , ne öğrenmek istersen analatırım canım...

sepetler için ne malzeme kullndn canm onu merk ettm çok orjnal görnyo ve içlerne ne koydun, ve yapımı nasl . cok soru srdm glba ama gercktn ellerne sağlk çok şeker çok begndm :) :)

sepetler için ne malzeme kullndn canm onu merk ettm çok orjnal görnyo ve içlerne ne koydun, ve yapımı nasl . cok soru srdm glba ama gercktn ellerne sağlk çok şeker çok begndm :) :)

Teşekkür ederim canım sağ olasıın :16:

Özel mesajla anlattım yapımını :29:

Bizzat uzatılmaması taraftarıyım canım ,
Nişanlanınca daha çok bağlanıyorsun , daha çok üzlüyorsun canım...

Bizim kesinleşti gibi , bir tarih alma kaldı , ama ay'ı belirledik inşaAllah

Şubatta olacak nasipse :)

Kesinlikle tavsiye ediyorum yani

canım sağolasın
ama nişan düğün arası kısa olursa büyük nişan yapmaya gerek var mı?

Canım Allah nazardan saklasın ve çok çok mesut etsin...:46: :29:her şey çok güzeldi gerçekten her ne kadar panik olsak da telaş yapsak da çok şükür bir problem çıkmadan söz ve nişan'ınızı yaptık bitirdik... :):46::13: birbirinize çok yakışıyorsunuz ve her şeyinizle birbirinizi tamamlıyorsunuz... Allah ayırmasın... İnşaallah düğününüzü de böyle güzel bir şekilde yaparız... Gerçi senin gibi becerikli bir insanın Allah'ın izniyle altından kalkabileceğini düşünüyorum... :21::16::29:

Canım Allah nazardan saklasın ve çok çok mesut etsin...:46: :29:her şey çok güzeldi gerçekten her ne kadar panik olsak da telaş yapsak da çok şükür bir problem çıkmadan söz ve nişan'ınızı yaptık bitirdik... :):46::13: birbirinize çok yakışıyorsunuz ve her şeyinizle birbirinizi tamamlıyorsunuz... Allah ayırmasın... İnşaallah düğününüzü de böyle güzel bir şekilde yaparız... Gerçi senin gibi becerikli bir insanın Allah'ın izniyle altından kalkabileceğini düşünüyorum... :21::16::29:

Oyyy kuzum benim ,

Her anımda yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ederim ,,,
Allah razı olsun sizden bitanem...
:38::29:
Düğünü de beraber yapacağız nasipse , zaten azcık kaldıııı :30:

o güzel duaların ve temennilerin için çok teşekkür ederim Mukarnascııımmm
:49::13:

Sizinle her şey daha güzel , anlamlı , bereketli
:48:

Çok seviyorum seniiii
:17:

Oyyy kuzum benim ,

Her anımda yanımda olduğunuz için size çok teşekkür ederim ,,,
Allah razı olsun sizden bitanem...
:38::29:
Düğünü de beraber yapacağız nasipse , zaten azcık kaldıııı :30:

o güzel duaların ve temennilerin için çok teşekkür ederim Mukarnascııımmm
:49::13:

Sizinle her şey daha güzel , anlamlı , bereketli
:48:

Çok seviyorum seniiii
:17:

Ne demek canım benim dostlar bugünler içindir... :48::13: inşaallah çok güzel bir düğün olacak biiirr güzel oynayacağız kına gecesinde... :46:sen de inşaallah cok güzel bir gelin olacaksın...:34:

Ne demek canım benim dostlar bugünler içindir... :48::13: inşaallah çok güzel bir düğün olacak biiirr güzel oynayacağız kına gecesinde... :46:sen de inşaallah cok güzel bir gelin olacaksın...:34:

Canım beniiim :16:
Elbette bende her daim yanındayım senin , ne olursa olsun :29:

Oyyy sağ ol kuzucum sağ ol ,siz ne giyeceksiniz bakalım:1:

vee evet dökeliiim kurtlarımızı :32:

Son düzenleme:
Canım beniiim :16:
Elbette bende her daim yanındayım senin , ne olursa olsun :29:

Oyyy sağ ol kuzucum sağ ol ,siz ne giyeceksiniz bakalım:1:

vee evet dökeliiim kurtlarımızı :32:
valahi şu an düşünmek istemiyorum...:26: biliyorsun cok kararsız bir insanım...:26: :1: aynen yaa ortadan hiç ayrılmayız heralde...:32: biz buluruz biseyler yaa senin gelinliği düşünelim biz...:28: nişan elbisen çok güzeldi onu yanında sönük bırakacak bi gelinlik bulmak lazım...:34:

valahi şu an düşünmek istemiyorum...:26: biliyorsun cok kararsız bir insanım...:26: :1: aynen yaa ortadan hiç ayrılmayız heralde...:32: biz buluruz biseyler yaa senin gelinliği düşünelim biz...:28: nişan elbisen çok güzeldi onu yanında sönük bırakacak bi gelinlik bulmak lazım...:34:

Gelinlik deme vallahi , nasıl bulacağım ne bulacağım bende anlamadım
:1:

umarım içime sinen bir şey bulurum tatlım benim yaa...

:1: yandan yandan :32:

Back