- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Altın canım , tek taşım da altın alyansım da altın...
Atom canım taşı...
Alyansımın da öyle.. 3 sıra full taş...
Ben klasik alyans sevmiyorum , model beğenemiyorum her şeyden önce, taşa da bayılırım , o yüzden bunda karar kılmıştım canım
Cok guzeller canim hic parmagindan cikmasin insaAllah
sağolasın canım allah razı olsun bilgi için bende senin gibi yedi yıllık bi ilişkinin ilk adımını atıyorum korkmuyoda değilim senden bilgi edinmeyide çok isterim vaktin varsa tabiki bu konularda oldukça acemiyim
Kozmetikleri tek tek açıklamadım canım yukarıda, ama bohça fotoğrafında görebilirsin ,, o ne isterse koyun ona...
Onun haricinde , adetten olan seccade , havlu , takke , tesbih vs var..
pijama , robdöşambr ( eğer kullanacaksa ) terlik , ayakkabı , gömlek , kravat , nişanda giyeceği takım elbise , çorap , iç çamaşırı ... bunlardır asıllar , zaten bohça düzülür diye yazar bazı dükkanlarda oraya girerseniz direkt yardımcı oluyorlar kuzucum.. biz öyle bir yere girip hem benimkini hem onunkini almıştık..
Sağol kuzummalesef benim deli oğlan kendi alıcak herşeyimizi, ailene yük olmayalım diyor. Benimde birikmişim vardı zaten öyle bişeyler yapıcaz ama malesef senin paran kalsın ben bu günler için biriktirdim diyor zaten hazır eve gidicem bide bunları yaptırmıyor nasıl olucak bilemiyorum hiç kuzum detaylı bi liste çıkartıcam artık. Ona göre alıcam yavaş yavaş gizli saklı
Çok sağol tatlımm not aldım dediklerini
Düğün zamanı çok masraf oluyor zaten , merak etme illa harcayacak yer bulursun tatlım
Rica ederiimm
tabiiiiii canımAy canım evet tatlım öyle olucak sanırım, iyi bi takım iyi bi saat güzel olucak
Allah mutlu etsin hepsi çok güzel
Herşey çok güzel olmuşAllah utandırmasın ,bir ömür mutluluklar
Canım Maşallah herşey ne kadar da güzel olmuş
Mutluluğunuz, huzurunuz, aşkınız daim olsun
Selamlar KK kızları...
Bende 8 yılın vermiş olduğu hasretle evliliğe ilk adımı attım elhamdülillah
Darısı tüm sevenlerin başına inşaAllah...
Hem benim gibi sözlenecek nişanlanacak olanlara fikir olması amacıyla hem de mutluluğumu paylasmak istediğim için bir kaç kare paylaşmak istedim sizlerle
Evvela ''13-08-13'' gecesi geçirmiş olduğumuz söz akşamından başlamak istiyorum... Sözde gelenlere hediyelik olması amacıyla kendi el emeğim olan , içinde lavanta ve gül kurusu olan sepetcikler yaptım..
bu sepetim , önce süssüz sade hali , sonra süslü hali , en sonda büyük sepetle beraber , o büyük sepeti de kendim yaptım ve içinde sundum küçük sepetlerimi... :)
Eki Görüntüle 785412 Eki Görüntüle 785411 Eki Görüntüle 785413
Söz çiçeğim , söz çikolatam ,söz elbise'm ve söz yüzükleri takarken... :)
Eki Görüntüle 785434 Eki Görüntüle 785433 Eki Görüntüle 785430 Eki Görüntüle 785431 Eki Görüntüle 785432
sevdam'a giden nişan bohçası :) bütün süslemesi bana aittiiirr ,, çok severim o tür ince işleri
Eki Görüntüle 785437 Eki Görüntüle 785438 Eki Görüntüle 785439 Eki Görüntüle 785442 Eki Görüntüle 785443 Eki Görüntüle 785444 Eki Görüntüle 785445 Eki Görüntüle 785440
bu da nişanda hatıra olsun diye dağıttığımız magnetlerimiz
Eki Görüntüle 785441
bana gelen söz bohçasını güzelce çekmeyi unutmuşum , resimlerin arasından bulursam onları da eklerim
ve mutlu son 16-08-13 nişanımızdan ;
Eki Görüntüle 785447 Eki Görüntüle 785448 Eki Görüntüle 785449
Çok güzel bir duygu nişanlı olmak , sevdiğinle mutlu olmak , yaşayanlar bilirler , ve yaşamak isteyen tüm genç kızlara , tüm sevenlere Rabbim nasip etsin bu mutluluğu
:123::123::123::132::132::132:
canm Allah mutlu mesut etsin inşallah. gerçektn çok güzl çok tatlsnz Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin .ayrıca yaptğn o mink septlere bayldm o ufak sepetleri hazr aldn snrm çok güzl bi düşnce bnde yapmk istyrum yardmcı olrmusun ?? bnm erkk arkdsm askere gtcek o gelene kadr bn byle şeyleri hazrlmk istyrum geldgnde Rabbim kısmt ederse bu işlere atlcaz herşeymz hazr olsn istyrum :) :)
canım Allah tamamına erdirsin
hayırlı uğurlu olsun
darısı başıma =)
nişanın nerde oldu cnm merak ettim ev mi mekan mı
belki sordular cevap verdin ama okumadım geçmişi canım
Selamlar KK kızları...
Bende 8 yılın vermiş olduğu hasretle evliliğe ilk adımı attım elhamdülillah
Darısı tüm sevenlerin başına inşaAllah...
Hem benim gibi sözlenecek nişanlanacak olanlara fikir olması amacıyla hem de mutluluğumu paylasmak istediğim için bir kaç kare paylaşmak istedim sizlerle
Evvela ''13-08-13'' gecesi geçirmiş olduğumuz söz akşamından başlamak istiyorum... Sözde gelenlere hediyelik olması amacıyla kendi el emeğim olan , içinde lavanta ve gül kurusu olan sepetcikler yaptım..
bu sepetim , önce süssüz sade hali , sonra süslü hali , en sonda büyük sepetle beraber , o büyük sepeti de kendim yaptım ve içinde sundum küçük sepetlerimi... :)
Eki Görüntüle 785412 Eki Görüntüle 785411 Eki Görüntüle 785413
Söz çiçeğim , söz çikolatam ,söz elbise'm ve söz yüzükleri takarken... :)
Eki Görüntüle 785434 Eki Görüntüle 785433 Eki Görüntüle 785430 Eki Görüntüle 785431 Eki Görüntüle 785432
sevdam'a giden nişan bohçası :) bütün süslemesi bana aittiiirr ,, çok severim o tür ince işleri
Eki Görüntüle 785437 Eki Görüntüle 785438 Eki Görüntüle 785439 Eki Görüntüle 785442 Eki Görüntüle 785443 Eki Görüntüle 785444 Eki Görüntüle 785445 Eki Görüntüle 785440
bu da nişanda hatıra olsun diye dağıttığımız magnetlerimiz
Eki Görüntüle 785441
bana gelen söz bohçasını güzelce çekmeyi unutmuşum , resimlerin arasından bulursam onları da eklerim
ve mutlu son 16-08-13 nişanımızdan ;
Eki Görüntüle 785447 Eki Görüntüle 785448 Eki Görüntüle 785449
Çok güzel bir duygu nişanlı olmak , sevdiğinle mutlu olmak , yaşayanlar bilirler , ve yaşamak isteyen tüm genç kızlara , tüm sevenlere Rabbim nasip etsin bu mutluluğu
:123::123::123::132::132::132:
herşey çok güzel görünüyor Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Canım benim hayırlı olsun hersey cok güzel olmus..
Hep mutlu olun inşallah masallah size
Çok teşekkür ederimm , amiiiin sizin de öyle
Oy canım canım , sağ olasıııınn
Amiiin , amiiin , darısı başınıza edacıım
Çok teşekkür ederim , amiiintebrik ederim.............mutlu olun inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?