Nişan SirriEyvan'ın Söz,Bohça ve Nişan'ndan Kareler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Cok guzeller canim hic parmagindan cikmasin insaAllah

tabii elimden gelen ne varsa yaparım canım

Korkma bak ne güzel 7 yıllıkmış sizinkide , ilk adımı atıyorsunuz hayırlısıyla kuzucum , çok tatlı heyecanlar bunlar emin ol

Sağol kuzum malesef benim deli oğlan kendi alıcak herşeyimizi, ailene yük olmayalım diyor. Benimde birikmişim vardı zaten öyle bişeyler yapıcaz ama malesef senin paran kalsın ben bu günler için biriktirdim diyor zaten hazır eve gidicem bide bunları yaptırmıyor nasıl olucak bilemiyorum hiç kuzum detaylı bi liste çıkartıcam artık. Ona göre alıcam yavaş yavaş gizli saklı
Çok sağol tatlımm not aldım dediklerini

Düğün zamanı çok masraf oluyor zaten , merak etme illa harcayacak yer bulursun tatlım

Rica ederiimm

Canım Maşallah herşey ne kadar da güzel olmuş
Mutluluğunuz, huzurunuz, aşkınız daim olsun

canm Allah mutlu mesut etsin inşallah. gerçektn çok güzl çok tatlsnz Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin .ayrıca yaptğn o mink septlere bayldm o ufak sepetleri hazr aldn snrm çok güzl bi düşnce bnde yapmk istyrum yardmcı olrmusun ?? bnm erkk arkdsm askere gtcek o gelene kadr bn byle şeyleri hazrlmk istyrum geldgnde Rabbim kısmt ederse bu işlere atlcaz herşeymz hazr olsn istyrum :) :)

canım Allah tamamına erdirsin
hayırlı uğurlu olsun
darısı başıma =)

nişanın nerde oldu cnm merak ettim ev mi mekan mı
belki sordular cevap verdin ama okumadım geçmişi canım

Teşekkür ederim , sağ olasınn Amin duana da...

Sepetleri satın almadım canım , her şeyini kendim yaptım onların... yani tamamen her şeyleri kendimden yapma

Yardımcı olabilirsem mutlu olurum elbette , şimdi çıkmışsın sanırım , geç gördüm ama , ne öğrenmek istersen analatırım canım...

canım Allah tamamına erdirsin
hayırlı uğurlu olsun
darısı başıma =)

nişanın nerde oldu cnm merak ettim ev mi mekan mı
belki sordular cevap verdin ama okumadım geçmişi canım

Teşekkür ederim Helenacım... amin elbette başına olsun darısı

Nişanım ufak bir düğün salonunda oldu canım , 250 -300 kişilik bir yerdi

Son düzenleme:

herşey çok güzel görünüyor Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canım benim hayırlı olsun hersey cok güzel olmus..
Hep mutlu olun inşallah masallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…