Nişan SirriEyvan'ın Söz,Bohça ve Nişan'ndan Kareler

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Canım sana sorarken kendm buldum sayfanı, Allah mutluluğunuzu daim etsin her şey çok güzel ve yerinde olmuş, tebrik ederim darısı düğüne inşallahh

Kuzummm,
Dün biz birbirimize bohça yapmaya karar verdikkk
Ailesi yok malum
Birbirimize yapalım içimizde uhte kalmasın dedik..
Neler alabilirim kapsamlı olarak birazcık yardım edebilirmisin

Kuzummm,
Dün biz birbirimize bohça yapmaya karar verdikkk
Ailesi yok malum
Birbirimize yapalım içimizde uhte kalmasın dedik..
Neler alabilirim kapsamlı olarak birazcık yardım edebilirmisin

Kozmetikleri tek tek açıklamadım canım yukarıda, ama bohça fotoğrafında görebilirsin ,, o ne isterse koyun ona...

Onun haricinde , adetten olan seccade , havlu , takke , tesbih vs var..
pijama , robdöşambr ( eğer kullanacaksa ) terlik , ayakkabı , gömlek , kravat , nişanda giyeceği takım elbise , çorap , iç çamaşırı ... bunlardır asıllar , zaten bohça düzülür diye yazar bazı dükkanlarda oraya girerseniz direkt yardımcı oluyorlar kuzucum.. biz öyle bir yere girip hem benimkini hem onunkini almıştık..

Merhabalar, öncelikle tebrik ederim hayırlı olsun. Kız isteme ve aile tanışması törenleri sözden önce mi oldu? Benim de sözümle nişanımın böyle peşpeşe olma ihtimali var da. Fikir edinmek açısından sordum. Tekrar tebrikler

Çok teşekkür ederim , sağolun

Biz 8 senedir sevgiliyiz, ailelerin ara sıra okul durumlarından öte görüşmüşlükleri vardı , resmi olarak annesi sözden önce bize geldi 2 kere , yemek filan yedik , vakit geçirdik birlikte...
isteme akşamı söz gecesi oldu bizim , babası , aile büyükleri o zaman geldiler... çok da güzel oldu söz gecesi o şekilde... ben istenme anımı duyamasam da kalabalıktan oldukça heyecan vericiydi her şey

siz ne zaman düşünüyordunuz ?
hayırlısı olsun hakkınızda

Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Bizim ailelerimiz uzak şehirlerde olduğu için tanışma, isteme,söz, nişan hepsi aynı hafta içerisinde olacak muhtemelen. Biraz sıkıntı yaptım bu durumu. Hepsinin heyecanını tek tek yaşamak isterdim aslında ama şartlar... :2: Senin de mi öyle oldu acaba diye merak etmiştim. Çok sevindim içine sinmesine, maşallah size

hiç sıkıntı etme , bizim aynı hafta olmasının sebebi nişanlım uzak bir şehirde memur.. gel git yapamazdı.. o yüzden birden her şeyi yapmak zorunda kaldık... bir şeyler eksik kalacak , yetişmeyecek diye korktum bende ama emin ol her şey çok güzel oluyor

zaten ufak tefek şeyleri önceden hallettim hep ben, sadece beraber alınacaklar o gelince alındı, söz günü sabah geldi düşün artık , telaşlı telaşlı bunları yapmak bile ayrı bir zevk

ne zaman düşünüyordunuz siz ?

Tarih net degil ama kurban bayramından once olacak buyuk ihtimalle. Senin soz nişan ardarda olmus ama aileler tanısmıslar en azından, benim o da aynı hafta olacak :2: erkek arkadasımla aynı sehirdeyiz hazırlıkları beraber yapabilecegiz o sıkıntım yok ama kız isteme tanısma olmadan nişan hazırlıgı yapmak ne kadar dogru olur bilemiyorum. Verilecegim kesinmis gibi daha ailesiyle ailem tanısmadan hazırlık yapıp babama ayıp etmek de istemiyorum. Hazırlık yapmayıp oylesine yuzuklerin takılmasını da istemiyorum, arada kaldım. Taríh de benim bu sıkıntılarım yuzunden netleşmiyor zaten.

selamün aleyküm canım maşallah rabbim namazarlardan korusun hepsi çok güzel allah tamamına erdirsin inşallah tatlı telaşlar allah nasip ederse bizde haftaya çıkıyoruz alışverişe peşinede nişanımız var rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu mutluluğu tattırsin inşallah tekrardan hayırlı olsun

Anladim canim senin yuzuklerin nedir? Tektasin pirlanta mi atom mu swarowski mi?
Bi de altin mi :)

Altın canım , tek taşım da altın alyansım da altın...
Atom canım taşı...
Alyansımın da öyle.. 3 sıra full taş...

Ben klasik alyans sevmiyorum , model beğenemiyorum her şeyden önce, taşa da bayılırım , o yüzden bunda karar kılmıştım canım

Welayekümselam canım Allah razı olsun

Sizin de mübarek olsun nişanınız , ne güzel o heyecanlar ya , nişan sonrası insan boşluğa düşüyor haberin olsun şimdiden , o kadar yoğunluktan sonra birden boş geliyor her şey

Kolay gelsiiiiinnn

sağolasın canım allah razı olsun bilgi için bende senin gibi yedi yıllık bi ilişkinin ilk adımını atıyorum korkmuyoda değilim senden bilgi edinmeyide çok isterim vaktin varsa tabiki bu konularda oldukça acemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…