- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
-
- Konu Sahibi huzun_cicegi73
merhaba cnm nasilsin kusura bakma cvp yazamadim istersen bizimle 80-89 topigindekiler beraber zayifliyora katilabilirsin cnm orda sohbet super herkes duzenli olarak menusunu paylasiyo cuma cumartesi tartilip bildirim yapma gunu guzel arkadaslaiklar oluyo motive oluyosun davar cnm bende 72 kıloyum vermek çok ıstıyorum çizelgenı gördüm...neler yapıyosun sen....
merhaba cnm nasilsin kusura bakma cvp yazamadim istersen bizimle 80-89 topigindekiler beraber zayifliyora katilabilirsin cnm orda sohbet super herkes duzenli olarak menusunu paylasiyo cuma cumartesi tartilip bildirim yapma gunu guzel arkadaslaiklar oluyo motive oluyosun da
slm cnm az once ordaydin cikmissinslm ıyım tşkler olabılır aslında....deneyebılırım guzel olur....
slm cnm az once ordaydin cikmissin
bastan soyllim beni her zaman ornek almaypk sayfadayım bakıyorum neler yapıyosunuz... ramazanda nasıl bır dıyet uygulıuyorsunuz mesela.....
bastan soyllim beni her zaman ornek almaramaznda tam sapittim bugun biraz kendimi frenledim ister istemez cnm istemedi
ama karatay yapiyoruz cogunluk olarak 6. takimda da oyle yapiyoruz
ya zaten ilk yapman gerekn sey agzi tutmak irade cok onemli benim irade geri donuyo yavas yavas darisi senin basina cnmtamam okuycam basta yaptıklarınızı bakalım becerebılırım ınşallah...
ya zaten ilk yapman gerekn sey agzi tutmak irade cok onemli benim irade geri donuyo yavas yavas darisi senin basina cnm
katilcak olursan kendini tanitma mesaji yazarsin kilo boy kimsin nerdesin evli bekartanisma amacli
6. takim da duzenli kurallar var ama 80-89 daha rahat herkes istedigini yapiyo daha esnek diyelim ama yok kuralli olan yarismaya katilmak isterim dersen 6. takima bakayim uye alimi yapiyo muyuz diye simdilik 80-89 a gel derim bi dene kendini cnmtamam...6.takımamı yazıyım...
6. takim da duzenli kurallar var ama 80-89 daha rahat herkes istedigini yapiyo daha esnek diyelim ama yok kuralli olan yarismaya katilmak isterim dersen 6. takima bakayim uye alimi yapiyo muyuz diye simdilik 80-89 a gel derim bi dene kendini cnm
ok cnm beklerim iyi geceler sanadatamam ordan takıp ederım 80_89 katılırım...şimdi cıkmam lazım ama aranıza katılcam ınşallah....ıı gecerl..kendıne ıı bak...