Şırnak///73

var cnm bende 72 kıloyum vermek çok ıstıyorum çizelgenı gördüm...neler yapıyosun sen....
merhaba cnm nasilsin kusura bakma cvp yazamadim istersen bizimle 80-89 topigindekiler beraber zayifliyora katilabilirsin cnm orda sohbet super herkes duzenli olarak menusunu paylasiyo cuma cumartesi tartilip bildirim yapma gunu guzel arkadaslaiklar oluyo motive oluyosun da

merhaba cnm nasilsin kusura bakma cvp yazamadim istersen bizimle 80-89 topigindekiler beraber zayifliyora katilabilirsin cnm orda sohbet super herkes duzenli olarak menusunu paylasiyo cuma cumartesi tartilip bildirim yapma gunu guzel arkadaslaiklar oluyo motive oluyosun da

slm ıyım tşkler olabılır aslında....deneyebılırım guzel olur....

6. takim da duzenli kurallar var ama 80-89 daha rahat herkes istedigini yapiyo daha esnek diyelim ama yok kuralli olan yarismaya katilmak isterim dersen 6. takima bakayim uye alimi yapiyo muyuz diye simdilik 80-89 a gel derim bi dene kendini cnm

tamam ordan takıp ederım 80_89 katılırım...şimdi cıkmam lazım ama aranıza katılcam ınşallah....ıı gecerl..kendıne ıı bak...

X