- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 38
- Konu Sahibi huzun_cicegi73
herkese slmlar bende şırnaktan...varmı şırnaklı hemşerilerim....boshayallersmile
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese slmlar bende şırnaktan gönül...varmı şırnaklı hemşerilerim....boshayallersmile
Ben varım cnm bende baktım bi şırnak yok dicekken seni gördüm :)
Tabi mesajı taaa 2010 da yazmışsın hala takılıyo musun Kk da bilmiyorum
Iphone dan gönderildi
Yok hayır ben şırnak ı sadece 5 yaşındayken 3 ay kadar kalmıştım o zman gördüm bi daha da gidemedim ama şırnaklıyım ya sen ?hatta rappini yim :) umarım doğru yazdım :) Uludere'denmrhbalar nasılsın bıraz gec oldu cvp ama şırnaktamı yaşıyosun hala....
Yok hayır ben şırnak ı sadece 5 yaşındayken 3 ay kadar kalmıştım o zman gördüm bi daha da gidemedim ama şırnaklıyım ya sen ?hatta rappini yim :) umarım doğru yazdım :) Uludere'den
benimki biraz karışık anlatırım ikinizinde çevrim içi olduğumuz bir zamnda :)[/QUOTE
BENDE ŞIRNAKLIYIM..MERKEZDEN...TAMAM KONUŞURUZ YINE...
Yok hayır ben şırnak ı sadece 5 yaşındayken 3 ay kadar kalmıştım o zman gördüm bi daha da gidemedim ama şırnaklıyım ya sen ?hatta rappini yim :) umarım doğru yazdım :) Uludere'den
benimki biraz karışık anlatırım ikinizinde çevrim içi olduğumuz bir zamnda :)
Slm nasılsın...bende şırnak merkezdenım.....şuan çevrımiçisin sanırım....
Evet cnm ben iyiyim cok şükür sen nasılsın yasın kac
Iphone dan gönderildi
bende ıyım tşkler ...27 yaşındayım ev hanımıyım 2 cocuk annesıyım.
Memnun oldum cnm bende 24 yaşındayım yurt dışına gelin gittim :) 2 yıl 9 aylık oğlum var Allah bağışlasın cocuklarını sanırım istanbulda oturuyorsun dimi bende ilkokul 3. Sınıftan beri istanbulda yaşıyordum ailem hala orda
Iphone dan gönderildi
yok cnm ben şırnakta yaşıyorum...yakın bır zamanda kardeşim yerleşıyo....yurt dışındasın demek zor oluyodur şimdi....allah bağışlasın oğluşunu uzun ömür versın ınşallah....
yok cnm ben şırnakta yaşıyorum...yakın bır zamanda kardeşim yerleşıyo....yurt dışındasın demek zor oluyodur şimdi....allah bağışlasın oğluşunu uzun ömür versın ınşallah....
Sagol cnm senide istanbulda sandım ev arıyodun da :) ee nasıl geçiyo hayat oralarda :) napıyosun sende ev kuşu musun yoksa calısıyo musun :)
Iphone dan gönderildi
kardeşim için arıyoruz cnm..evdeyım şimdilik cocuklarımla ılgılenıyorum....ya sen peki....
Bende ev hanımı oldum bu yaşta :)
Iphone dan gönderildi
erken evlenıp çocuk sahibi olunca oyle oluyo malesefki...ama ben çalışmayı düşünüyorum....gec yazdım kusura bakma yemekle uğraştım ...
Yok önemli değil valla benim önce dil öğrenmem gerek :) bakalım inşallah bir kursa gidebilirim :) çalışırsan ne işinde iş bakcaksın
Iphone dan gönderildi
ii akşamlar cnm nasılsın....bence dil çok önemli öncelik buna vermelisin....alıştınmı yurtdışında yaşamaya....
Slm cnm iyiyim şükür alıştım artık :)
3 bucuk yıl oldu:)
Evet bende cok istiyorum dil kursu bakalım artık :) sende ne var ne yok bir yandan zayıflamaya çalışıyorum senin var mı öyle bir problemin :) kilo problemi benim doğumdan sonra oldu
Iphone dan gönderildi