- 1 Nisan 2022
- 2.684
- 1.591
- 38
Yukarı da ki konumu biliyorsunuz işyerinde yaşadığım haksızlık konusunda idi . Yöneticim şuan yurtdışında ses çıkarmadım en son konuşmamızdan sonra babası her şeyi ona devrettiği için babası da artık ilgilenmiyor . Gidip babası ile konuşacaktım boşver dedim bir de babama şikayet etmişsin modunu Çekemem . Beklemedeyim şuan ama gelin görün ki artık eskisi gibi yırtınmayacağım gereken ne ise onu yapıp çekileceğim . Eskiden çıkmasını beklerdim öyle çıkardım şimdi çıkış saatim gelince by by2 yıldır bir şirkette çalışıyorum . Yöneticimle sorunlar vardı yani garip bir insan anlaşılması zor ters bir insan .. ne yaparsan yap memnun olmuyor . Bize her 3ayda 1 ikramiye yatar . Bu zamana kasar zammı mi ikramiye mi aldım . 19 haftalık hamileyim 1ay önce kendisi ile de bu durumu konuştum. Tebrik etti sevindiğini söyledi falan neyse buraya kadar normal .. bugün bir öğrendim ki ikramiye herkese yatmış bana yatmamış . İk ya sebebini sordum yöneticim öyle uygun görmüş gidip tekrardan soracağım dedi . Gitti sordu adam şimdi performans düşüklüğü demiş . Bende çıkacağım dedim yanına neyse çıktım . Bana neden ikramiye yatmadığını öğrenebilir miyim dedim biliyorum İk ile konuştum sizden duymak istedim dedim performans düşüklüğü dedi neyi eksik yaptım dedim . neyi fazla yaptın dedi , elimden geleni yapıyorum dedim. Demekki fazlasını yapman gerekiyor dedi
Madem memnun değilseniz çıkartın o zaman dedim cvp vermedi . İyi de hak eden hak etmeyen herkese veriyorsunuz dedim bu benim yasal haklım dedim . Hukuki terimlerle konuşacaksanız avukata gidin haklınızı arayın dedi neden gideyim dedim yöneticimle hakkımı arıyorum dedim . Bi dahakine perdoemasınızı düzeltin hak kazanın dedi .. vaktinizi aldım dedim çıktım odadan . Yapılması gereken her işi eksiksiz hesap vererek yapıyorum hak etmediğimi düşünmüyorum ve bu haksızlık çok üzdü beni . İçimi dökmek istedim . Eşime anlattım öyle saçmalık mi olur ne bu ayrımcılık hakkın o senin memnun değilse çıkarsın o zaman dedi bayramdan sonra rapor alıyorsun hepsi o kadar dedi .. acaba hamileyim diye mi kendim çıkayım diye oynuyor üzerime anlamadım ki .. gerçekten çok üzüldüm sinirlerim bozuldu … içimi döküp rahatlamak istedim . İş konusunda daha ne yapılır bilmiyorumaaa dese yaninda bitiyorum . Ne alınması gerekiyorsa alıyorum eksiksiz ona sunarak söylemiyorda bir şey .. bu zamana kadar hak edip şimdi hak etmediğim ne bilmiyorum
Çıkma derdinde çalışma istemiyor artık ) bende valla abla ben artık eskisi gibi düşünmüyorum gerekirse kendi çıkarsın saldım artık asılmayacağım dedim benmde sağım solum belli olmaz dedim çünkü kafamda bitti