Sirke kokusu için yardım edinn :(

rosinant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
272
331
33
Kızlar hamileyim ve burnuma her şeyin kokması yüzünden daha beter duruma geldim,buzdolabımda peynir kokusu vardı sirkeyle her yerini sildim elma sirkem yoktu üzüm sirkesiyle sildim yarım saat kadar havalandırdım ama şimdide sirke kokusu kaldı,bugün yine açtım sıcak deterjanlı suyla sildim her şeyi çıkardım yok gitmiyo,yardım edin bu koku nasıl gidecek mutfağa girdikçe kusuyorum artık

Bir pamuğu ıslatıp vanilyaya batırın sonra bir kasede buzdolabına atın..Yada acık süt koyun kokusunu alır

Bence hamilelikten bu koku hassasiyeti.. Eşinize sorun bakalım o da kokuyu alıyor mu..

Ben ilk peynir kokusu aldığımda eşim almıyodu yok bi koku diyoduda şu anki sirke kokusu onuda rahatsız etti,sirke kokusu bariz var yani
Allah kolaylık versin ya, hamilelik çok zor gibi.. Teyzem de temiz bardaklar kokuyor diye yıkayıp dururdu hamileyken, demek o kadar hassaslaşıyor burun..

Allah kolaylık versin ya, hamilelik çok zor gibi.. Teyzem de temiz bardaklar kokuyor diye yıkayıp dururdu hamileyken, demek o kadar hassaslaşıyor burun..
Bu işin tıbbi açıklaması nedir nasıldır bilmiyorum ama şaşırtıcı bişey kafayı yediriyo artık,koku var diyosun herkes yok diyo,şifofren gibi oluyo insan,sinirleri bozuluyo artık,benim bi arkadaşımada eşi kokuyodu yanına yaklaşamıyodu,hamilelik tuhaf iş vesselam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…