şırıngayla gebelik???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
Arkadaşlar forumu okurken bi yazıya rastladım bayan arkadaşın biri spermi şırıngaya alıp içine boşaltmış ve ikinci ay gebe kalmış 3 yıllık evli 1.5 senedirde çocuk düşünüyormuş olmayınca kısırlık tedavisi için bi doktora gitmiş ordaki tanıştığı bi bayanın tavsiyesiyle denemiş bunu bu tekniği bilen tavsiye eden var mı?:26:

Arkadaşlar forumu okurken bi yazıya rastladım bayan arkadaşın biri spermi şırıngaya alıp içine boşaltmış ve ikinci ay gebe kalmış 3 yıllık evli 1.5 senedirde çocuk düşünüyormuş olmayınca kısırlık tedavisi için bi doktora gitmiş ordaki tanıştığı bi bayanın tavsiyesiyle denemiş bunu bu tekniği bilen tavsiye eden var mı?:26:
Canim bu isin normali bdigimiz yol.boyle seylere itimat etmeyin.rabbim ol demezse ne yapsak faydasiz.biz isticez dua edicez yapicak baska hicbiseyimiz yok sorun varsada tedavi olucaz.kafani yorma boyle seylerle hayatim dusundukce hic olmuyor malesef..

Canim bu isin normali bdigimiz yol.boyle seylere itimat etmeyin.rabbim ol demezse ne yapsak faydasiz.biz isticez dua edicez yapicak baska hicbiseyimiz yok sorun varsada tedavi olucaz.kafani yorma boyle seylerle hayatim dusundukce hic olmuyor malesef..

Çok doğru söylüyorsun canım Hiç bi sorun yok İşte bendeki de bi umut ya tutarsa olayı kısırlık tedavisi gören bi kişi diyince banada umut kapısı açıldı

Benim regl tarihime 3 gün var bu ayda olmazsa şırınga olayını deniycm hsg den sonra aşılama mantıklı fiyat hakkında fikrim Yok araştırmak lazım:44:

öyle olsa drlara kımse asılama paras ıvermezdı asılama ıslemınde dr direk rahmın ıcıne bırakıyor spermı şırıngayla okadar ılerı gidemez bend eduydum buu hata uyguladım ama ılerı fln gıtmıyor bır ısede yaramamıştı onun yerıne bacakları havaya kaldırma belın altına yastık koymak fln daaha ıyı bırde ılıskıden sonra kalkmayın yatın uyuyn sabah yıkanın:52:

öyle olsa drlara kımse asılama paras ıvermezdı asılama ıslemınde dr direk rahmın ıcıne bırakıyor spermı şırıngayla okadar ılerı gidemez bend eduydum buu hata uyguladım ama ılerı fln gıtmıyor bır ısede yaramamıştı onun yerıne bacakları havaya kaldırma belın altına yastık koymak fln daaha ıyı bırde ılıskıden sonra kalkmayın yatın uyuyn sabah yıkanın:52:

kısırlık tedavisi gören bi bayan yapmış bunu ve gebe kalmış böyle olunca umutlanıyor insan işte ALLAH KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN buarada hayırlı olsun cnm gebeliğin

sagol canım o dediğin şehir efsanesi gibi yayılıyor bende duymuştum bir arkadaşımda hemsireydı oda dedi asılama yaptırcagına dra böyle yap uyguladık ama olmadı tabı ben ılk cocugumda drada 3 asılama yaptırdım tutmadı dedıgım gıbı drun yaptığında ınce bır cbuk var onu rahım ağzı gırısıne kadar sokuyor ordan siringayla fışkırtıyor spermi sizin bir sorun varmı bebek olmaması için

sagol canım o dediğin şehir efsanesi gibi yayılıyor bende duymuştum bir arkadaşımda hemsireydı oda dedi asılama yaptırcagına dra böyle yap uyguladık ama olmadı tabı ben ılk cocugumda drada 3 asılama yaptırdım tutmadı dedıgım gıbı drun yaptığında ınce bır cbuk var onu rahım ağzı gırısıne kadar sokuyor ordan siringayla fışkırtıyor spermi sizin bir sorun varmı bebek olmaması için

benm bi sorunum yok hsg ye kadar yaptırdım ama eşimi kontrol ettirmedim henüz bu ay da olmazsa aşılama düşünüyorum
aşılama kateterlemi yapılıyor canın acıdı mı yapılırken?:30:

benm bi sorunum yok hsg ye kadar yaptırdım ama eşimi kontrol ettirmedim henüz bu ay da olmazsa aşılama düşünüyorum
aşılama kateterlemi yapılıyor canın acıdı mı yapılırken?:30:

canım esıne baktırmadan bence hemen yönelme tedaviye bızde 6 ay fln bekledik bısey olmayınca be dra gıttım hatta dr nıye geldın 1 sene olmadan dedı kontrollerı yaptı bırsey yok madem kocanda bır sperm tahlılı versın dedı orda sperm düşüklüğü ortaya cıktı zaten sizde önce bır spermıyogram yaptırın bence asılama acılı bır ıslem degıl merak etme spekulum takıp rahım açılıyor sonra ınce bır kanulu takıp ordan spermı siringayla fışkırtıyor ama asılama çokta umut baglanıcak bır tedavı degıl maalesef normal cinsel ılıskıye göre az bir fazlalığı var siz dedıgımgıbı önce bır sperme baktırın olmazsa bıtkısellerlede spermde sorun varsa takvıye yaparsınız bız üroloğa gıtık adam bıze ılac verdı esıme sperm arttırıcı dıye klomen ve e vıtamını 3 ay kullandık baktı ıste eh aynı gıbı bırdaha deneyelim ılacla dedı bzıde devam ettık 1 ay daha sonra kendımız bır spermıyogram yaptıralım dedık 19 mılyon olan sperm 8 mılyona düşmüş şok olduk dra söyledık dedı ıste bu klomen bazen böyle düşürebılıyomus cok kzıdık nıye bızı uyarmadı dıye sonra kadın doğumcu bulduk asılamaya basladık

Eşim söylemiyor ama kendisinde hiç sorun olmadigini düşündüğü için kontrole yaklasmiyor hiç bu ay tedavi düşünüyorum artik O zaman mecbur esiminde sperm kalitesine bakacaklar adetime 1 gün var inşallah olmam adet

öyledir zaten güzelim erkekler sütten çıkmış ak kaşık hep kadınlar sorunlu :52: daha yeni evlıymısısn gercı acele etme olur yaşın kaç

şehir efsanesi değil gerçek. tutuyor fakat yumurtlama zamanını takip etmen lazım. 2 günde bir yapman lazım. 5 6 gün boyunca.

Arkadaslar asilamada yıkanmis spermler konuluyor ayrica sirimgayla yapilan islemde kotu hasta sperm dollenirse bebek sakat olur Allah esirgesin.Lutfen doktorlara itimat edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kötü hasta spermin döllenme olasılığı normal ilişkide ne kadarsa bunda da o kadardır. o zaman kötü sperm döllencek diye ilişkiye de girmesin insanlar. ki zaten kötü sperm döllenirse vücut onu kabul etmiyo ve sessiz düşük olarak vücuttan atılıyo

kötü hasta spermin döllenme olasılığı normal ilişkide ne kadarsa bunda da o kadardır. o zaman kötü sperm döllencek diye ilişkiye de girmesin insanlar. ki zaten kötü sperm döllenirse vücut onu kabul etmiyo ve sessiz düşük olarak vücuttan atılıyo

Canim biraz istersen biyoloji falan oku ya da human body izle. Sperm erkekten cikarken aniden firlayarak cikiyor onde saglikli olanlar rahime kosuyor. Ama sen spermi bir kaba bosaltirsan saglik sirasi karisacak sen yoneteceksin ayni tup bebek misali. Tup bebekte nasil sakat ozurlu olma ihtimali yuksekse bunda da ayni durum.

Canim biraz istersen biyoloji falan oku ya da human body izle. Sperm erkekten cikarken aniden firlayarak cikiyor onde saglikli olanlar rahime kosuyor. Ama sen spermi bir kaba bosaltirsan saglik sirasi karisacak sen yoneteceksin ayni tup bebek misali. Tup bebekte nasil sakat ozurlu olma ihtimali yuksekse bunda da ayni durum.

tüp bebekte sakat ve özürlü olma olasılığı yüksek mi :)) nese bunu okuduktan sonra senle daha fazla tartışamam :))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back