- 3 Mayıs 2020
- 164
- 14
- 48
- 24
- Konu Sahibi Nazan aksungur
Merhabalar kızlar aranızda şırınga ile hamile kalma yöntemini deniyen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nasıl oluyoMerhabalar kızlar aranızda şırınga ile hamile kalma yöntemini deniyen var mı
Şırınga ile hamilelşk mi biraz açıklarmısnz o nasıl oluyormuşMerhabalar kızlar aranızda şırınga ile hamile kalma yöntemini deniyen var mı
aklımda bişeyler canlandı ama dusunmek istemıyorumŞırınga ile hamilelşk mi biraz açıklarmısnz o nasıl oluyormuş
oh yoh şirınga dedı duydum ben acep nasıl oluyoAşılama mı demek istedi
Yani bende acaba aşılamayı mı ksst etti dedim ama yok şırınga diyor daha neler görcezdayanın az kaldı bıtecek 2020 inşallah sacma sapan konu acanlar da 2020 yle beraber puf olacak ınanmak istiyorum
Valla bende eltimden duydum birisi soylemis ona çocuğu olmuyordu birde boyle dene diye prezervatif ten çekiliyormuş siringayao nasıl oluyo
Evet bende sasirdim eltimden duydumYani bende acaba aşılamayı mı ksst etti dedim ama yok şırınga diyor daha neler görcez
sırıngada aklıma bor suru senaryo geliyo suan acep hangısını dusunmeöızı istedikıYani bende acaba aşılamayı mı ksst etti dedim ama yok şırınga diyor daha neler görcez
Hayır canimAşılama mı demek istedi
Yok artık sakın denemeyin bilmeden etmeden olur mu öyle şey ağzı olan konuşuyor bu ne saçmalık yok artık kendinize nasıl zarar vereceksnz biliyormsnz daha kolay zarar verme yöntemleri var onlara bakın diyecem olmycak yani şoktayım aklınz yok mu bu ne böyleValla bende eltimden duydum birisi soylemis ona çocuğu olmuyordu birde boyle dene diye prezervatif ten çekiliyormuş siringaya
canım Google amcaya sor oda olmuyorsa kıtap oku lutfenValla bende eltimden duydum birisi soylemis ona çocuğu olmuyordu birde boyle dene diye prezervatif ten çekiliyormuş siringaya
Sakin ol kız. Yorumunu görende kendını kesecek sanarYok artık sakın denemeyin bilmeden etmeden olur mu öyle şey ağzı olan konuşuyor bu ne saçmalık yok artık kendinize nasıl zarar vereceksnz biliyormsnz daha kolay zarar verme yöntemleri var onlara bakın diyecem olmycak yani şoktayım aklınz yok mu bu ne böyle
Gerçek mi peki bus sekilde hamile kalan var mi cevrenizdeBen duydum bi kac kisiden