memnun kaldınızmı? bir de izler kaç günde geçti. tüyler yaptırdıktan kaç gün sonraben giittm ama bölgenin hassas lığındanmı bimiyorum canım cok yandı hatta o bölge uyuştu desem yeridir.üzerindne 6 saat gecti ama orası şiş hala.ve izelri aşırı belli .ama bakalım tekrar çıkacakmı kıllar.
Bende bugun gittim arastirdim o yeri bana samimi geldi ve izler konusunda da tabi ki bir suresi var dedi bende roaccutane tedavisi gördüm gecen yil ondan zaten iz kaldi bende bir daha iz falan da sitemem acikcasi yuzumde ama yuzdeki tuylerden kurtulmak icin de baska mantikli yolu yok diye biliyorum lazer kucuk tuyleri guclendiriyor sonucta
Arkadaşım banada çok samimi gelmişti ama sonuç....
6,5 ay ve çok çok belli olan izler karnımda, tabi sonuç kendi kararınız ama sadece madur biri olarak söylüyorum başka bir yer araştırın.
Arkadaşım banada çok samimi gelmişti ama sonuç....
6,5 ay ve çok çok belli olan izler karnımda, tabi sonuç kendi kararınız ama sadece madur biri olarak söylüyorum başka bir yer araştırın.
Bu başlığı inceleyen kimse yok galiba ama ben yinede tecrübemi yazmak istiyorum ki en azından benim gibi kimse madur olmasın.Ben 6 ay önce (yarın tam 6 ay oluyor) melis epilasyonda epilasyon yaptırdım.Sonuç hala izler çok bariz bir şekilde duruyor.Bİlgilerinize.
Merhabalar ;merhaba,
keşke gidip epilasyon yaptırmadan önce biraz internetten araştırma yapsaymışım. Aynı mağduriyetleri ben de yaşıyorum. 3 seans gittim. ilk 2 sinde yalnızca kırmızı iğne izleri vardı ve geçeceğini düşünüp çok dert etmedim fakat 3. seans sonrası yüzümde bildiğiniz iğne delikleri oluştu. iğne izlerinden bahsetmiyorum bildiğiniz delikler. kriterler gibi. benim de yaklaşık 5 ay oldu. Dermatologumun verdiği kremleri kullanarak belirli bir seviyede geçirebildim ama henüz istediğim gibi düzelmedi.
sizde durum nedir? siz yazalı çok uzun zaman geçmiş gerçi ama düzelme süresi için cevaplarsanız en azından kendimi bu süreye hazırlarım.
diğer arkadaşlar için de yaşadıklarımı yazayım. herkes gibi tavsiye üzerine gittim ben de. öncelikle gerçekten hijyen diye birşey yok. biri kalkıyor biri oturuyor epilasyon yaptığı yatağa. başkalarının kıllarının üstüne sizi yatırmaya çalışıyor.size işlem yaparken diğer müşteriler sizi izliyor. bunun dışında size işlem uygularken devamlı bir elinde de cep telefonu ya mesajlaşıyor ya telefonla konuşuyor. muhtemelen benim delikler de bu dikkatsiz tedavi sonunda oluştu. izler sonrasında kendisini aramadım. ne yapmam lazım sormadım sinirden ama zaten bir cevap beklemiyorum.
memnun kalanlar illaki vardır. ben de kendi tecrübemi yazayım istedim.
Merhabalar ;
Deneyimimi paylaşmak istedim.Sarışın olduğum için Lazer epilesyonda bitmeyen yüz tüylerim ve diğer bölge kıllarım vardı.İğneli epilasyon ile kesin çözüm olacağını biliyordum.İğneli epilasyon yapan çok ama cildi yakıp iz bırakan da çok.Bu yüzden çok temkinli bir şekilde iğneli epilasyoncu aradım.Tavsiye üzerine 30 yıllık bir uzman buldum.Avrupa yakası Bahçelievler de Gülşen Hanım.Kendisi Nişantaşında yıllarca çalışmış ve Ataköy de de 20 yıl güzellik salonu çalıştırmış.Ben Beykoz da oturuyorum ama gittiğime değdi.Lazer den sonra azan yüz tüylerim kıl olmuştu.6-7 seans ta hepsinden kurtuldum.Sonra kaşlarıma da biraz girdik.Diğer bölgeler de şu an devam ediyor ve iyice azaldı.Böyle bir uzman bulduğum için çok mutluyum.Ayrıca şuan kendi evinde yapıyor,saat ücreti bölgeye göre değişse de 100-120 TL civarı.Hem hoş sohbet hem de işinin uzmanı bir kişi özellikle tavsiye ediyorum. Ev ortamında kahve sohbeti ile birlikte işlemler yapılıyor ve size zaman ayırıyor sohbeti çok çok tatlı.Elit müşterileri var o yüzden telefonu nu burda yazamıyorum.Özel den msj ile verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?