merhaba,
keşke gidip epilasyon yaptırmadan önce biraz internetten araştırma yapsaymışım. Aynı mağduriyetleri ben de yaşıyorum. 3 seans gittim. ilk 2 sinde yalnızca kırmızı iğne izleri vardı ve geçeceğini düşünüp çok dert etmedim fakat 3. seans sonrası yüzümde bildiğiniz iğne delikleri oluştu. iğne izlerinden bahsetmiyorum bildiğiniz delikler. kriterler gibi. benim de yaklaşık 5 ay oldu. Dermatologumun verdiği kremleri kullanarak belirli bir seviyede geçirebildim ama henüz istediğim gibi düzelmedi.
sizde durum nedir? siz yazalı çok uzun zaman geçmiş gerçi ama düzelme süresi için cevaplarsanız en azından kendimi bu süreye hazırlarım.
diğer arkadaşlar için de yaşadıklarımı yazayım. herkes gibi tavsiye üzerine gittim ben de. öncelikle gerçekten hijyen diye birşey yok. biri kalkıyor biri oturuyor epilasyon yaptığı yatağa. başkalarının kıllarının üstüne sizi yatırmaya çalışıyor.size işlem yaparken diğer müşteriler sizi izliyor. bunun dışında size işlem uygularken devamlı bir elinde de cep telefonu ya mesajlaşıyor ya telefonla konuşuyor. muhtemelen benim delikler de bu dikkatsiz tedavi sonunda oluştu. izler sonrasında kendisini aramadım. ne yapmam lazım sormadım sinirden ama zaten bir cevap beklemiyorum.
memnun kalanlar illaki vardır. ben de kendi tecrübemi yazayım istedim.