banada yakin
gidip memnun olan varsa lutfen bilgilendirsin
sevgiler :hulya:
Bende Özlem Hanım'a tavsiye üzerine gittim.Epilasyon yaptıralı 2 ay oldu şuan halen izler var ama kıllar çıkmadı.İzlerin 3-6 ay içinde geçeceğini söyledi Özlem Hanım.Özlem Hanım'a gidipte bende şukadar zamanda hiç iz kalmadı diyen arkadaşlar var mı.
Merhaba melekleyla ;
Ben de Özlem Hanım' a gittim ve gitmeye de devam ediyorum. Şu anda bitti gibi ayda bi filan gidiyorum çok çok inceler için.. Yüzüm öyle çok lekeli değil. Çok hafif ama abartı değil. Ama yavaş yavaş geçiyor bu durum. Çünkü orada yüzüne gitmiş arkadaşlarla karşılaşmıştım. Aynı senin gibi bende çok korkmuştum ne olacak bu durum, hani kıllarım bitecek ama iz kalacak. Ama işte biz yüzümüzdekiler için artık herşeyi göze alıyoruz bi an önce bitsin kurtulalım diye. Bende öyle yaptım ve şimdi çok şükür dediğim gibi uzun aralıklarla inceler için gidiyorum. Hani tam böyle güzelce iyileşiyor tam o sırada tekrardan gidiyorum. O yüzden kendim için kesin olarak bişey diyemicem ama orada karşılaştıklarıma baktıgımda öyle iz leke filan kalan yoktu..
Merhaba melekleyla ;
Ben de Özlem Hanım' a gittim ve gitmeye de devam ediyorum. Şu anda bitti gibi ayda bi filan gidiyorum çok çok inceler için.. Yüzüm öyle çok lekeli değil. Çok hafif ama abartı değil. Ama yavaş yavaş geçiyor bu durum. Çünkü orada yüzüne gitmiş arkadaşlarla karşılaşmıştım. Aynı senin gibi bende çok korkmuştum ne olacak bu durum, hani kıllarım bitecek ama iz kalacak. Ama işte biz yüzümüzdekiler için artık herşeyi göze alıyoruz bi an önce bitsin kurtulalım diye. Bende öyle yaptım ve şimdi çok şükür dediğim gibi uzun aralıklarla inceler için gidiyorum. Hani tam böyle güzelce iyileşiyor tam o sırada tekrardan gidiyorum. O yüzden kendim için kesin olarak bişey diyemicem ama orada karşılaştıklarıma baktıgımda öyle iz leke filan kalan yoktu..
Bende epilasyon için gittiğimde 3 bayanla karşılaştım üçüde çok memnunlarda ve üçününde epilasyon yapılan bölgelerine bektığımda tek bir iz bile yoktu ama yinede ben telaşlanıyorum.Sen ne kadar zamandır gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?