• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Şirinevler Melis Epilasyona gidip memnun kalan var mı ?

Suicide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
76
0
86
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ,

iğneli epilasyon düşünüyorum fakat sonuç alamamak lekeler vs aklımı karıstırıyo ... melis epilasyon - şirinevlerin reklamını sitede solda gördüm ..Bana yakın olması nedeniyle
merak ettim .. giden var mı ?

Evet arkadaşlar bende merak ediyorum.Şirinevler Melis Epilasyon hakkında olumlu/olumsuz bilgi verebilecek olan varmı acaba?

valla ya hıc mı musterısı olmas ınsanın hergun onunden gecıyom bıgun catkapı gırıcem dayanamayıp :D

ben gittim arkadaslar melis epilasyona. yüzümün cok hassas oldugunu ve daha önce iple aldırdıgımda ufak ufak iltihapların oluştugunu soyledim. fakat yok iple aldıgın için oyle olmustur iğneli farklı cildin bebek gibi olcak hiç korkma dedi. ne kabuk ne izden bahsetti..tabı yaptırdım ve iki hafta psikolojim bozuk gezdim:(her iğne kökünde minik minik sivilceler 1 haftada anca gecti sonraki hafta kabuklar. gören noldu yüzüne diye soruyordu:( şu anda kızarıklar var hafif sanki sivile izleri gibi:( Ama cımbızla cekişini hiç hissemedim. sanırım kıl koklerını yaktı. Zaten kendiside bidaha cıkmıcak dedi. Gerçi su ana kadar cıkmadıda. Yani iyimi kötümü bende anlamadm fakat bidaha gitmeye cesaretim olmaz:)

Arkadaşlar bana bir arkadaşım önerdi. Kendisi birçok merkeze gitmiş en son olarak da melis epilasyona. Çözüm bulduğunu söyledi. Kadınla telefonda görüştüm ben sadece iğneli epilasyon yapıyorum 18 yıldır dedi sanırım.. Ben 1 yıldır kollarımdan yüz bölgemden k.altımdan iğneliye gittiğimi ama sonuç alamadığımı söyledim. Kendisinden çok emin olarak onda çözüm bulacağımı söyledi. Randevu aldım. Büyük bölgelere saat ücreti 90 tl küçük yerler 50 dedi. Fiyatı pahalıya geldi ama 2-3 seansta biterse gözüm görmez..Az para harcamadım zaten..Kollarım siyah uzun uzun kılları inşallah bir faydasını görürüm. Ama beni düşündüren bu kadar yıl çalışmışlık yok mu gidip memmun kalan sitede sadece bu başlıkta buldum giden 1 kişinin yorumunu ki o da sadece 1 kez gitmiş...İkilemde kaldım şimdi yaaaaaaaaaaa:43:

Son düzenleme:
cnm bende duyduğuma göre hiç iyi bi yer değilmiş burda hatta bununla ilgili bi konu açılmıştı yanlış hatırlamıyosam :18:

arkadaşlar ben gittim çoookkkk memnunum geçen sene tesadüfen nette buldum özlem hanımı yüzüm çok kötüydü tahmin bile edemezsiniz.geçen seneden beri 6 kez gittim ve çok düzensiz gittim eğer dediği zamanlarda gitseydim şimdiye çoktan bitmişti.aldığı tüyler birdaha çıkmıyo ve cilt gerçekten çok güzel oluyo bunu arkadaşlarımda farkketi.ben bayaa azalınca bırakmıştım gitmeyi sarartıyodum ama o da çözüm değil devamını getirmek lazım.5.ye temmuz ayında gitmiştim düşünün bu zamana kadar beni idare etti.şimdi geçen hafta gittim en son.nisana kadar biter dedi zaten az kaldı ben de farkediyorum.sakın lazere falan bulaşmayın.yakınınızda olan güvenilir bi iğneli epilasyon yapan birini bulun.eğer ulaşım kolay olacaksa özlem hanıma gidin.ben çok çektim ve onun sayesindi iyiyim.buarada yüzde oluşan yaralar kabuklar sizi korkutmasın.komple yüzün düzelmesi iyileşmesi 2 hafta sürüyo.sonra cildiniz gerçekten daha güzel oluyo.sadece sabırlı olun ve güvenin.acıdı veya yüzünüz yara oldu diye sakın vazgeçmeyin ben böyle böyle derken bi baktım 100de 80 bitti.şimdi kalan 20yi bitirmek için uğraşıyoruz.aklıma gelen bu kadar merak ettiğiniz bişey varsa sorun cvplıyım.

Bende Özlem Hanım'a tavsiye üzerine gittim.Epilasyon yaptıralı 2 ay oldu şuan halen izler var ama kıllar çıkmadı.İzlerin 3-6 ay içinde geçeceğini söyledi Özlem Hanım.Özlem Hanım'a gidipte bende şukadar zamanda hiç iz kalmadı diyen arkadaşlar var mı.

Bende Özlem Hanım'a tavsiye üzerine gittim.Epilasyon yaptıralı 2 ay oldu şuan halen izler var ama kıllar çıkmadı.İzlerin 3-6 ay içinde geçeceğini söyledi Özlem Hanım.Özlem Hanım'a gidipte bende şukadar zamanda hiç iz kalmadı diyen arkadaşlar var mı.

Merhaba melekleyla ;

Ben de Özlem Hanım' a gittim ve gitmeye de devam ediyorum. Şu anda bitti gibi ayda bi filan gidiyorum çok çok inceler için.. Yüzüm öyle çok lekeli değil. Çok hafif ama abartı değil. Ama yavaş yavaş geçiyor bu durum. Çünkü orada yüzüne gitmiş arkadaşlarla karşılaşmıştım. Aynı senin gibi bende çok korkmuştum ne olacak bu durum, hani kıllarım bitecek ama iz kalacak. Ama işte biz yüzümüzdekiler için artık herşeyi göze alıyoruz bi an önce bitsin kurtulalım diye. Bende öyle yaptım ve şimdi çok şükür dediğim gibi uzun aralıklarla inceler için gidiyorum. Hani tam böyle güzelce iyileşiyor tam o sırada tekrardan gidiyorum. O yüzden kendim için kesin olarak bişey diyemicem ama orada karşılaştıklarıma baktıgımda öyle iz leke filan kalan yoktu..

:49:
Merhaba melekleyla ;

Ben de Özlem Hanım' a gittim ve gitmeye de devam ediyorum. Şu anda bitti gibi ayda bi filan gidiyorum çok çok inceler için.. Yüzüm öyle çok lekeli değil. Çok hafif ama abartı değil. Ama yavaş yavaş geçiyor bu durum. Çünkü orada yüzüne gitmiş arkadaşlarla karşılaşmıştım. Aynı senin gibi bende çok korkmuştum ne olacak bu durum, hani kıllarım bitecek ama iz kalacak. Ama işte biz yüzümüzdekiler için artık herşeyi göze alıyoruz bi an önce bitsin kurtulalım diye. Bende öyle yaptım ve şimdi çok şükür dediğim gibi uzun aralıklarla inceler için gidiyorum. Hani tam böyle güzelce iyileşiyor tam o sırada tekrardan gidiyorum. O yüzden kendim için kesin olarak bişey diyemicem ama orada karşılaştıklarıma baktıgımda öyle iz leke filan kalan yoktu..

Bende epilasyon için gittiğimde 3 bayanla karşılaştım üçüde çok memnunlarda ve üçününde epilasyon yapılan bölgelerine bektığımda tek bir iz bile yoktu ama yinede ben telaşlanıyorum.Sen ne kadar zamandır gidiyorsun.

Merhaba melekleyla ;

ızlar en iyisi ağda her keze epilasyon yapdirmayin

:49:

Bende epilasyon için gittiğimde 3 bayanla karşılaştım üçüde çok memnunlarda ve üçününde epilasyon yapılan bölgelerine bektığımda tek bir iz bile yoktu ama yinede ben telaşlanıyorum.Sen ne kadar zamandır gidiyorsun.

Ben nisandan beri gidiyorum.. Bi de ben yazın da hiç bırakmadım hep gittim. Güneş koruyucu kullandım hep dışarı çıkarken.. Son zamanlar 3 haftada bi gittim sonuncu da 1 ay geçmişti üstünden.. Benim hala gittiğimi duyanlar, yüzüme bakıp bitmiş işte yüzünde diyor daha ne varki diyorlar :) Zaten kısmetse başka bölgelere başlayacağım..

Evet arkadaşlar benim 3 ayı geçmesine rağman halen zilerim geçmedi tüy derdinden kurtulayım derken birde bu izler çıktı başıma.İnş. bu izler geçer.Evet yok mu melis epilasyona gidipte yorum yapacak arkadaşlar.

ben giittm ama bölgenin hassas lığındanmı bimiyorum canım cok yandı hatta o bölge uyuştu desem yeridir.üzerindne 6 saat gecti ama orası şiş hala.ve izelri aşırı belli .ama bakalım tekrar çıkacakmı kıllar.

Back