• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siren Ertan

VivaLaJuicy

KIZIM❤️
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
32.906
6.255
773
1971 yılında İzmir'de doğan Siren Ertan Çarmıklı, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra tekstil duayeni Mustafa Taviloğlunun teklifiyle İstanbula taşıdığı iş hayatında, editörlük, yiyecek-içecek, medya, antika-dekorasyon gibi alanlarda çalıştı. Kendine tasarladığı kıyafetlerin çevresi tarafından çok talep görmesi sonucunda ise 2004 yılında kendi haute-couture atölyesini ve markasını kurdu. O günden bugüne Siren Ertan İstanbul markası ile sofistike günlük giysilerden çarpıcı gece elbiselerine, plaj kıyafetlerinden gelinliğe kadar, kendi çizgisini taşıyan farklı tasarımlara imza atıyor. Türkiyenin her yerinden kadınları giydiriyor ve ünlülerin tercihi olmaya devam ediyor. Özel projelerin gözdesi olan Siren Ertan, çok ses getiren defileler gerçekleştiriyor. 2006 yılında 5 yıldır birlikte olduğu işadamı Gökhan Çarmıklı'yla evlenen Ertan'ın henüz çocuğu yoktur.

siren ertan fotoğrafları

1e80e2d4651b54695030547e4f780b99_k.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel bir kadın. Saç rengi çok yakışıyor. Çok güzel taşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben begenmıyorum yaaaa..
yaşına gore hoş bakımlı bır bayan olabılır ama benım guzellık anlayısımla örtüşmüyor bı tuhaflık var ayrıca soğuk buluyorum

Back
X