Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok artık aldatamaya ve aldatılmaya da karsıyım klava: hem bir yay tarafından defalarca aldatıldım ben yaaaa sewgilisini aldatan arkadasımı ispiyonladım ve sildim hayatımdan
çok ilginç benim bildiğim kadarıyla yengeç burcu aileye bağlılığı ve sadakatıyla bilinir.ben bir yengeçim eşimde boğa.aldatmak ya da aldatılmak sonuçta iki fikirede karşıyım
ben yengecim aşkım ise başak ben en fazla aldatırmışım o ise en az bence aldatma olayı kişisel bişeydir burca felan bakmaz ki ben inanılmaz sadığımdırşakkıdı
komple yanlış bu liste bi kere ailesine yengeçten daha düşkün daha sadık bi de akrep vardır sanırım aldatma kapasitesi en fazla hava ve ateş gruplarında görülür genellikle yay ikizler terazi kova koç
bende yengecim burcumun en başta gelmesi şaşırtıcı çünkü yengeç burcu kadını eşine yuvasına kısaca ailesine an sadık olandır .Bu benim düşüncem tabiki yinede paylaşım için teşekkürler eşimde oğlak o daha sadıkmış bana göre eşim duymasınnn sakın haa