Geçen senenin sonuçları tabiki kesin bir etmen değil fakat onun haricinde bu sene türkiye derecesi yapmış bir öğrencinin açıkta kaldığı ile ilgili bir haber okumuştum, için rahat etsin diye dilekçe verip kontrol ettirebilirsin.
bende olsam kesin olarak 207 binlik yer gelir diye tahmin ederdim. bi kaç kişininkine baktım da onlarda kendinden düşük yerlere girememiş bazıları. ama bazıları da yüksek yerlere girmiş. bu o bölümün çok ya da az tercih edilmesine de bağlıdır tabi diyorum. ama pekte bilemedim ya kötü olmuş senin açından.
Canım bu sene katsayı kalktığı için puanlar çok oynadı. Tercih sıranızı geniş tutun dendi bu yüzden. 70 bin altı çok daha alt yerlere yerleşti. Bu durum normal. Başarılar, üzme kendini.
İktisat zor bir bölüm ama sonrası iyi olur. İngilizce öğrenirsen ve kendini yetiştirirsen çok iyi işler bulursun. Kamuda, bankalarda ve özel sektörde çeşitli alanlarda çalışırsın, hem de kaliteli bir yaşama yetecek kadar maaş alarak.. :) Canını sıkma hiç.
işte geçen sene yerleşen arkdaşlarım kendi başarı sıralarından daha geridekine yerleşti ben böyle yettiği halde yerleşemeyince yanlışmı oldu diye düşünüyorum valla şu sırlamalar açıklansaydı içim rahat ederdi ama onlarda ek yerleştirmeden sonraymışş..
kızlar benim kuzenimde yerleştirilemedi.onu bunu bırakında türkiye 600 bilmem kacıncısı bile açıkta kalmış.var yine bir bit yeniği bunda da.her sene ayrı bir skandal.
nasıl sonuclar üstünde oynama yapmıs? bu kadar kolay mı :26:
kızlar 2. tercihleri yapın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?