sıralamam yettiği halde tercihim gelmedi :/ BAŞINA GELEN ? yada bilgisi olan ??

zelall

Kafam SéninLé GüzéL Pa$am
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
250
0
26
Diğer
selam kızlar tercihimi verdim başarı sıramın yettiği yerlere ilk 3e maliye yazmıştım sıralamam yettiği halde gelmedi benim 170bindi. aydın 182 bin kütahya 207bin nasıl gelmez hala inanamıyorum bu konu hakkında fikri bilgisi olan varmı çok şaşırdım 4. tercihim olan MUĞLA İKTİSATA Yerleştim fakat buda tammen şans olda öylesine yAzdım dersem inanırmısınz çünkü bana garanti olduğunu söyelediler.. bende hiç önemsemedim maliyeden sonraki tercihleri

evet tercihi ona göre verdik 170nin sıralama ile 207 bine yerleşemeedim inanılır gibi değil

evet tercihi ona göre verdik 170nin sıralama ile 207 bine yerleşemeedim inanılır gibi değil

demekki orayı tercih edenler çokmuş .Sıralamalar bazen 2bin 3 bin oynar canım kazanman yüksek ihtimalmiş ama maalesef olmamış.kısmet canım ya haırlısı olsun .yedek tercih yapılıyomuydu üniversite sınavında bi dene istersen

geçen senenin sıralamasına göre kesin yerleşmek diye bir kavram söz konusu olamaz.
hersene puanlar değişir.
sizden daha yüksek puanlı kişiler tercih etmiş oraları.

canım yerleştim artık muğla sıtkı koçamana yerleşmezsek 2. tercih yapabiliyoruz :/
herkes kesin dedi 3 4 hoca garanti deyince bende çok şartlandım böyle boşluğa düştüm...

Geçen senenin sonuçları tabiki kesin bir etmen değil fakat onun haricinde bu sene türkiye derecesi yapmış bir öğrencinin açıkta kaldığı ile ilgili bir haber okumuştum, için rahat etsin diye dilekçe verip kontrol ettirebilirsin.

O haberin yalan olduğu ortaya çıktı.

Bence iktisat daha iyi bir bölüm. Gerçi maliye hakkında çok fazla bilgim yok ama iktisatın iş olanakları daha fazla. Derslere sıkı çalışır, kendini yetiştirirsen ve yabancı dil öğrenirsen çok iyi bir iş bulabilirsin. Sıkma canını hayırlısı buymuş. :) Umarım güzel bir üniversite hayatı geçirirsin.

çoook sağol yani yapacak başka birşey yok zor olduğunu söyelip duruyor herkes !
çalışacağım mecbur iyi dileklerin için çok teşekkürler canımmm :*

Canım bu sene katsayı kalktığı için puanlar çok oynadı. Tercih sıranızı geniş tutun dendi bu yüzden. 70 bin altı çok daha alt yerlere yerleşti. Bu durum normal. Başarılar, üzme kendini.

çoook sağol yani yapacak başka birşey yok zor olduğunu söyelip duruyor herkes !
çalışacağım mecbur iyi dileklerin için çok teşekkürler canımmm :*

İktisat zor bir bölüm ama sonrası iyi olur. İngilizce öğrenirsen ve kendini yetiştirirsen çok iyi işler bulursun. Kamuda, bankalarda ve özel sektörde çeşitli alanlarda çalışırsın, hem de kaliteli bir yaşama yetecek kadar maaş alarak.. :) Canını sıkma hiç.

bende olsam kesin olarak 207 binlik yer gelir diye tahmin ederdim. bi kaç kişininkine baktım da onlarda kendinden düşük yerlere girememiş bazıları. ama bazıları da yüksek yerlere girmiş. bu o bölümün çok ya da az tercih edilmesine de bağlıdır tabi diyorum. ama pekte bilemedim ya kötü olmuş senin açından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…