• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıralamam yettiği halde tercihim gelmedi :/ BAŞINA GELEN ? yada bilgisi olan ??

zelall

Kafam SéninLé GüzéL Pa$am
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
250
0
26
Diğer
selam kızlar tercihimi verdim başarı sıramın yettiği yerlere ilk 3e maliye yazmıştım sıralamam yettiği halde gelmedi benim 170bindi. aydın 182 bin kütahya 207bin nasıl gelmez hala inanamıyorum bu konu hakkında fikri bilgisi olan varmı çok şaşırdım 4. tercihim olan MUĞLA İKTİSATA Yerleştim fakat buda tammen şans olda öylesine yAzdım dersem inanırmısınz çünkü bana garanti olduğunu söyelediler.. bende hiç önemsemedim maliyeden sonraki tercihleri :(:(:( :(:(

canım benimde sıralamam maliye i.ö falan yetiyodu bende diyodum gelir heralde diye ama hocamız bize o bölgeye yapılan yogunluga göre düşün demişti senin yetebilir ama olmayada bilir diye bende farklı bi bölüme yerleştim hem zaten maliyeyle iktisat arasında çok bi fark yokmuş okuyan arkadaşlarım öyle söylemişti üzme kendini

Eskiden katsayı vardı şimdi kalktı. İktisat-İsletme-Maliye cazip geldi bazı sayısallara.Yükselmesi çok norma geldi.Özellikle alt sıralardaki saysallar baya değiştirdi sıralamayı.Mühendisliklerde de bi artış var dikkat edersesniz.Öğretmenlik ve Fen-Edebiyatlar düşüşte.

en yakın arkadaşımın da başına geldi kendinden 20 bin aşağı yeri yazdı gene açıkta kaldı :14:

bi üstteki yoruma katılıyorum katsayı kalkınca çok şey değişti gerçekten. üzüldüm durumuna canım. ne kadar garip bi sistem hiç gelmez dediğin yer geliyo, kesin gelir dediğin yer gelmiyo.. demek ki sıralaması senden daha yüksek olan kişiler tercih etmiş hep ve doldurmuşlar bölümü. ama olsun üzülme hayırlısı budur belki diye düşün bence :)

Back