• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Sıradışı Davlumbazlar

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Pro Üye
13 Nisan 2007
15.554
36.070
1.123
Amerikan firması ELICA dan sıradışı davlumbaz modelleri..

Ülkemizde de satılıyor..

Fiyatlarını ne siz sorun.. ne ben söyleyeyim.. yerimseniben

Black Stream

Cube Light

Gold Stream

Grace

Legend

Mini om colours

Ola

Om Special Edition

Oxigene

Platinum

Solaris - Eds

Solaris

Space

Star

hepsi çok hoş ama eminim fiyatları bi mutfağı döşeyecek fiyattadır.....

paylaşım için a.s.

hepsi çok hoş ama eminim fiyatları bi mutfağı döşeyecek fiyattadır.....

paylaşım için a.s.

Rica ederim.. a.s.

Çok da yanılıyor değilsiniz.. yerimseniben

En alttaki Star modeli 5.400 liraydı sorduğumda.. :teytey: Kaç tane alacağıma karar veremediğim için vaz geçtim.. :roflol:

Şaka bir yana.. Tarzım değil hiçbirisi.. ama fikir çok güzel.. Davlumbaz deyip geçmemiş adamlar..

walla bayıldım hepsine.çok güzeller ama bunlar bizi fiyat konusunda aşar ya.ben tüm mutfak eşyalarımı zaten 5,850 ye aldım.bi davlumbaza da 5400 tl verilmezki:bbo:

Son düzenleme:
walla bayıldım hepsine.çok güzeller ama bunlar bizi fiyat konusunda aşar ya.ben tüm mutfak eşyalarımı zaten 5,850 ye aldım.bi davlumbaza da 5400 tl verilmezki:bbo:

Aslında bunları yaptırmak için böyle mutfakta lazım 30 milyara yaptırman lazım bu davlumbaza bu fiyatı vermek için çok büyükte çok şık durabilir ama temizliği ne olacak space beğendim mesela kızartma yaptın o çevresi yağ olur bana göre değil(kedi uzanamadığı ete mındar dermiş çaktırmayalım)

Aslında bunları yaptırmak için böyle mutfakta lazım 30 milyara yaptırman lazım bu davlumbaza bu fiyatı vermek için çok büyükte çok şık durabilir ama temizliği ne olacak space beğendim mesela kızartma yaptın o çevresi yağ olur bana göre değil(kedi uzanamadığı ete mındar dermiş çaktırmayalım)

Hem bi'de çok yukarıda.. Merdiven lazım silmek için.. yerimseniben

Konuyu şunun için açtım aslında.. Davlumbaz deyip geçmemişler, üzerinde çalışmışlar, sınırları aşmışlar.. Bu hoşuma gitti..

En azından çok daha farklı modeller geliştirilebileceğini de göstermişler.. tasarımcı diye geçinen ama kuralların, geleneklerin ördüğü duvarların ötesine geçinemeyenlere duyurulur.. kaydirigubbakcemile4

tsk81.gif

Back
X