Gelinlik Modelleri Sıra geldi gelinlik seçmeye :)) Yorumlarınızı bekliyorum :)

Valla bende 1.yi cok beğendim ama üst tarafın oturması önemli . Bunu deneyip görerek içine sinerek karar vermen gerek mutluluklar:)

Valla bende 1.yi cok beğendim ama üst tarafın oturması önemli . Bunu deneyip görerek içine sinerek karar vermen gerek mutluluklar:)

Yine merhaba arkadaşlarr,
Malum burada modeller hakkında konustuk ettik ama ben bunlardan hiçbirini alamadım, gelinliğimi Dreamon dan da alamadım :) Pazar günü ilk kez Nişanlımla gittik 3-4 gelinlikçi gezdik biz Ankarada oturuyoruz Tunalı Hilmi'de Aysira Gelinlik var orda bir taneyi ikimizde çok beğendik :) Onu a kesim bütün dantel bir iki pilesi var sağ tarafından arkası ipli ve kuyruklu kuyruğunda da tül var böle alttan çıkıyor falan :) Bugün de arkadaşlarımla gittikten sonra yine beğendm ve kaporasını verdim :) Cidden üstümden büyük bi yük kalktığını hisediyorum :) İçime sindi benim darısı diğer gelinlik bakanların başına :)

Not: Resim ekleyemiyor muyum ben ya, bilen varsa söylesin resim için bilmem kaç mesaj atma zorunluluğu diye bir şey var mı?

canım ben 4. dışındaki diğer üçünü de beğendim çok hoşlar... düğünün benim gibi sıcak memleketlerde olacaksa kollu olanları eleyebilirsin. sıcakta dantel değdikçe terlersin. bana göre sanırım en güzeli tek omuz askısı olan. çok kibar ve asil duruyorrr tabi denemeden belli de olmuyor....
KOLEKSİYONLAR KIND

Son düzenleme:
isabet olmus bence hicbiri o kadar guzel degildi.resmini de merakla bekliyoruz canim.

Ay darısı başıma; ayaklarım şişti koca günü yine gelinlikçilerde devirdim.. Yok; bulamadım.. İzmir gelinlik konusunda beni hiç mutlu etmedi

4.modeli biraz beğendim.. ama a tipi modeller herkeste iyi durmuyor, yani fotoğraftan çok beğendiğimiz bir model üzerimizde kötü durabiliyor... minyon ve zayıf iseniz a tipi gelinlikler güzel ama uzun boylu ya da balık etli bayanlara kabarık etekleri daha çok yakıştırıyorum...

ben içlerinden 3 numarayı beyendim arkası gayet hoş duruyor..düğüne çok az kalmışşşşşşşşşşş mutluluklarrr şimdidennnnnn

Hepinize çok teşekkür ederim yorumlar için.

Bunları neden almadığımı kısaca belirtmek istedim belki size de bi faydası olur.
Mesela benim gibi sizin de beğendiğiniz Koleksiyon Loyal yani model 1'in üstü oturmadı öncelikle. Ve omuzlara düşen o kollar 5 dakikada bile yaktı beni Haziran da dayanamazdım ona. Bir de genel olarak işte bu diyemedim.
Koleksiyon Kind da güzeldi ama danteli çok sadeydi, denediğimde çok sönük kaldı sanırım üzerimde.. Zaten yukarıda bahsettiğimden kollu olması da dezavantaj sanırım. Straplez daha iyidir sonucuna ulaşmışım bu arada :) Beğenemedim.
Koleksiyon Breezy yani model 3'ün ise oturuşu duruşu güzeldi ama danteli içime sinmedi bir garip geldi bana. Dantel çeşidinden midir kalitesinden midir bilemem...:) Halbuki resimden bayağı beğenmiştimm..
Model 4 ü ise hiç deneyemedim ama aldığım gelinliği düşününce ona göre oldukça sönük bu daa :)

Sizlere nacizane tavsiyem, belki milyon kez söylenmiştir ama, resme aldanmayın. Cok beğenerek Dreamon'un kapılarını aşındırdım ben ama sıfır beklenti ile gittiğim Aysira'da istediğimi buldum :))

Ay darısı başıma; ayaklarım şişti koca günü yine gelinlikçilerde devirdim.. Yok; bulamadım.. İzmir gelinlik konusunda beni hiç mutlu etmedi

Canım valla ben kararsız bi insanım ama denedikçe kafasında oturuyor insanın az çok. Aysira'nın İzmir'de de mağazası varmış oraya bi bak istersen. Dreamon'a bakmak için Denizli'ye de gidebilirsin bence bi fikrin olur. Eğer seni çok zorlamayacaksa. Ben alamadım ama modelleri vs kötü değil. Belki de içine sinen bir gelinlik orda bulursun belli mi olur :)))

Merhaba arkadaşlar becerebildim mi bilmiyorum ama resimelr ekte. Tabi bu demo gelinlik. Bazı yıpranmaları var onlar hallolacak bir de tarlatanına karar vermiş değilim bir numara büyük tarlatan da kullanabilirim sanki öyle daha iyi durdu :) Umarım beğenirsiniz benim içime sindi :)

Eklentiler

• $image_1366660521627687.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $image_1366660521627718.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $image_1366660521627706.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $image_1366660479061944.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 69
Ben çok beğendim; sade ama şık bir gelinlik seçmişsin tatlım. Yalnız acaba sırtını düğmeli mi yaptırtsan? İple sıkılan modelleri ben beğenemiyrum bi türlü.. Koltuk altında potlama yaptırıyo düşme riskini taşıyan gelinlikler.. Rahat mıydın peki? Giydiğinde halay çektin mi? :) Ben gelinliiği giyince azcık göbek atıyorum; halay çekiyorum bakalım nasıl duruyor düşüyor mu diye:)) Bi bakayım ben de İzmirdeki mağazasına.. Güle güle giyyyy:)

mutlulukla giy inşallah :) hayrlı uğurlu olsun:) bence tarlatanını dediğin gibi biraz daha kabarık yaptırabilirsin :)

gelinliği çok beğendim size de çok yakışmış, denizli aysira dan mı aldınız...
Dreamon Denizli'de nerede? yani kısacası ben de Denizli'den alacağım İzmire gitmeye üşeniyorum... ne tavsiye edersiniz...

Dreamon'un denizlide varmış yeri, (Modal AVM Ankara Asfaltı 5.km (Pamukkale yolu)DENİZLİ / TURKEY+90 258 251 19 30) sitesinde yazıyor adresi. Aysira yani benim gelinliğimi aldığım yerin izmirde var ama denizlide yok (adresi İZMİR Necati Bey Bulvarı No:31/B A.Bülent Necipoğlu Kısmet Hanı Çankaya / İZMİR Tel: 0 232 484 21 29)

Ya ben en başından beri ipli istedim arkasını çok rahat oldu. hem daha ince gösteriyor beli, hem de düşme ihtimali kalmıyor. Bollaşırsa sık, daralırsa genişlet :) ben tavsiye ederim bir de öyle dene de halay çek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…