- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.441
- 798
- Konu Sahibi Mutercimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkasıda çok hoş ve farklı duruyor bunun
KOLEKSİYONLAR DESIRE
Valla bende 1.yi cok beğendim ama üst tarafın oturması önemli . Bunu deneyip görerek içine sinerek karar vermen gerek mutluluklar:)
isabet olmus bence hicbiri o kadar guzel degildi.resmini de merakla bekliyoruz canim.Yine merhaba arkadaşlarr,
Malum burada modeller hakkında konustuk ettik ama ben bunlardan hiçbirini alamadım, gelinliğimi Dreamon dan da alamadım :) Pazar günü ilk kez Nişanlımla gittik 3-4 gelinlikçi gezdik biz Ankarada oturuyoruz Tunalı Hilmi'de Aysira Gelinlik var orda bir taneyi ikimizde çok beğendik :) Onu a kesim bütün dantel bir iki pilesi var sağ tarafından arkası ipli ve kuyruklu kuyruğunda da tül var böle alttan çıkıyor falan :) Bugün de arkadaşlarımla gittikten sonra yine beğendm ve kaporasını verdim :) Cidden üstümden büyük bi yük kalktığını hisediyorum :) İçime sindi benim darısı diğer gelinlik bakanların başına :)
Not: Resim ekleyemiyor muyum ben ya, bilen varsa söylesin resim için bilmem kaç mesaj atma zorunluluğu diye bir şey var mı?
Ay darısı başıma; ayaklarım şişti koca günü yine gelinlikçilerde devirdim.. Yok; bulamadım.. İzmir gelinlik konusunda beni hiç mutlu etmedi
gelinliği çok beğendim size de çok yakışmış, denizli aysira dan mı aldınız...
Dreamon Denizli'de nerede? yani kısacası ben de Denizli'den alacağım İzmire gitmeye üşeniyorum... ne tavsiye edersiniz...
Ben çok beğendim; sade ama şık bir gelinlik seçmişsin tatlım. Yalnız acaba sırtını düğmeli mi yaptırtsan? İple sıkılan modelleri ben beğenemiyrum bi türlü.. Koltuk altında potlama yaptırıyo düşme riskini taşıyan gelinlikler.. Rahat mıydın peki? Giydiğinde halay çektin mi? :) Ben gelinliiği giyince azcık göbek atıyorum; halay çekiyorum bakalım nasıl duruyor düşüyor mu diye:)) Bi bakayım ben de İzmirdeki mağazasına.. Güle güle giyyyy:)