kizlar mart annelerinden dogurmamis hic kalmamis, bu demek oluyor ki sira nisan annelerine gelmisssss.
Nisan annelerinden simdiden 3 kisi dogurdu bile, bakalim artik sirada kim var:teytey:
herkese hayirli dogumlar diliyorum dualarim hep sizlerle, insallah allah yardimcimiz olurda hepimiz kazasiz belasiz atlatip bebeklerimizden konusmaya baslariz bile
Benim son 8 günüm kaldı..04 nisan cuma için 07.30 a sezeryan verdi doktorum...Açıkçası düşünmemeye çalışıyorum,çünkü inanılmaz heyecanlanıyorum.bir an evvel gelse de o gün,atlatsam diye de düşünüyorum,bakalım...allah hepimizin yardımcısı olsun..
Oy oy senin yerine ben heyecanlandim yaa resmen 1 haftacik kalmiss ne guzel kavusucaksin kuzuna darisi bizlerin basina.Allah yardimcin olsun canim..
Kizlar Merak Etmeyin Sayili Gun Tez Gecer Bende Son 10 Sayiyodum Ama Geriye Donup Baktigim Da 10 Gun Nasil Gecti Hic Anlamdim Bile
KIZLAR DUA EDİN ŞİMDİ DOKTORDAN GELİYORUM 2 ,3 SAAT SONRA HAstaneye yatışım var.yarın SABAH 8 GİBİ AMELİYAT OLUCAM.KIZIMI ELİME ALICAM.BOL BOL DUA EDİN DARISI SİZİN BAŞINIZA.ÇOK HEYACANLIYIM.
kizlar ya bizim nisan anneleri listemiz nerde bulamadim bi turlu. bulan varsa bi daha guncellesek suana kadar:
elmasekeri, wsw, emine54 ve silent dogurmus. yani benim bildiklerim bunlar...
darisi bizim basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?