- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
amin çok teşekkür ederim cümlemiz sağ salim kavuşalım inşallah :)Hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
aminnnnn isteyen herkese tattırsın bu duyguyu rabbim inşallah.Herkese nasip etsin rabbim
amin inşallah :) hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin rabbim.gözünüz aydın darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
sağol canım seninkide hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :)hayırlı olsun maşallah
Amin inşallah tüm iseyenlere nasip etsin rabbim :)Hayırlı olsun sağ salim kavusun bebeğinize, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
aminnn çok teşekkür ederim çok sağol darsı tüm isteyenlerin başına inşallah :)Fitbirbusra hayırlı olsun canım rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşAllah :)
Bebişinle saglıklı bi ömür geçirirsin inş gözün aydın darısı biz olmayanların başına inş adına sevindim:)2015 eylül 12 geliniyim ben :) ilk günden beri aklımızda hep çocuk vardı ama hazırlandığım bir kpss sınavım olduğu için mayıs sonuna erteledik bebiş fikrimizi e sonrada ben kilo aldım zayıflıcam dedim 1 ayda öyle erteledik ama baktıkki ben al ver al ver yoruldum artık dedik bari bebiş gelsin :) bugün o musmutlu haberi aldım :) eşime henüz söylemedim bayramın ilk günü süpriz yapıcam nasipse. test yaptım evde inanmadım şüpheye düştüm sonra dayanamadım eve yakın bi özel hastane vardı oraya gittim kan sonuçlarıda pozitif çıkınca çok mutlu oldum :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. bunu sizlerle paylaşmak bile heyecanımı arttırıyor :)
tüm isteyenler nasip etsin rabbim bu duyguyu hayırlı haberlerini alır sende paylaşırsın inşallah burada.Bebişinle saglıklı bi ömür geçirirsin inş gözün aydın darısı biz olmayanların başına inş adına sevindim:)
Merhaba, bende 9 eylül 2015 te evlendim şuanda bebek bekliyorum2015 eylül 12 geliniyim ben :) ilk günden beri aklımızda hep çocuk vardı ama hazırlandığım bir kpss sınavım olduğu için mayıs sonuna erteledik bebiş fikrimizi e sonrada ben kilo aldım zayıflıcam dedim 1 ayda öyle erteledik ama baktıkki ben al ver al ver yoruldum artık dedik bari bebiş gelsin :) bugün o musmutlu haberi aldım :) eşime henüz söylemedim bayramın ilk günü süpriz yapıcam nasipse. test yaptım evde inanmadım şüpheye düştüm sonra dayanamadım eve yakın bi özel hastane vardı oraya gittim kan sonuçlarıda pozitif çıkınca çok mutlu oldum :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. bunu sizlerle paylaşmak bile heyecanımı arttırıyor :)
maşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)Merhaba, bende 9 eylül 2015 te evlendim şuanda bebek bekliyorumAllah gönlümüze göre versin inşallah. Sizi de tebrik ederim
aminnn çok teşekkür ederim inşallah tüm isteyenlere arzu edenlere nasip olur bu duygu.Gözünüz aydin hayırlısı ile kucaginiza alirsiniz inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?