selam kızlarrr , selam ablalarım ,
temmuzun son gününün gelini olarak :) sizlerden bir konuda tavsiye istiyorum.
bursa'da yaşıyorum balayına nereye gidebilirim sizce?
kapalıyım denize girmiyorum o yüzden gezip kafamızı dağıtacak yanlız kalacak güzel vakit gecirecek tertemiz musmutlu olabileceğim yer arıyorum.
neresi olmalı? bursa'ya yakın bir yer arıyorum 4-5 saatlik bir yol.
evet sizi dinliyorum :) şimdiden cok cok teşekkür ediyorumm.:)
kapalıyım denize girmiyorum o yüzden gezip kafamızı dağıtacak yanlız kalacak güzel vakit gecirecek tertemiz musmutlu olabileceğim yer arıyorum.
evet sizi dinliyorum :) şimdiden cok cok teşekkür ediyorumm.:)[/Q
Allah mesut etsin öncelikle yani tatlım o kdar cok kriter sunmussun ki ben ce siz oturun bir hafta evinizden cıkmayın kafa dinleyin musmutlu ne güzel
selaaaam bizim de düğünümüz 6 ağustos Bursa da :) ayvalık yakın ve hoş bi yer. ama benim sana bir tavsıyem var eğer uzaklığı 8-9 saate çıkarabilecekseniz :) muğlaya bağlı gökova beldesi. sessiz sakin kafa dilemeye birebir.kalabalıktan gürültüden uzak. yeşillikler doğa arasında çok huzurlu bi yer araştırmanı tavsiye ederim. eğer düşünürsen daha önce çok fazla gittimm(muğla üniversitesinde okudum da:) apart ve ya otel konusunda tavsiyelerde de bulunabilirim. öptüüüüüüm tatlım
evet sizi dinliyorum :) şimdiden cok cok teşekkür ediyorumm.:)[/Q
Allah mesut etsin öncelikle yani tatlım o kdar cok kriter sunmussun ki ben ce siz oturun bir hafta evinizden cıkmayın kafa dinleyin musmutlu ne güzel
tşk ederm cnm
selaaaam bizim de düğünümüz 6 ağustos Bursa da :) ayvalık yakın ve hoş bi yer. ama benim sana bir tavsıyem var eğer uzaklığı 8-9 saate çıkarabilecekseniz :) muğlaya bağlı gökova beldesi. sessiz sakin kafa dilemeye birebir.kalabalıktan gürültüden uzak. yeşillikler doğa arasında çok huzurlu bi yer araştırmanı tavsiye ederim. eğer düşünürsen daha önce çok fazla gittimm(muğla üniversitesinde okudum da:) apart ve ya otel konusunda tavsiyelerde de bulunabilirim. öptüüüüüüm tatlım
canım hayırlı olsun..benim düğünümde eylülde..akyakayı çok duydum..baktım ama herşey dahil otel bulamadım..bana da yardımcı olabilir misin?yok mudur herşey dahil otel?
akyaka çok güzel ama orada herşey dahil oteller yok butik otel genelde 1 tanede tam pansiyon otel var diye biliyorum ayrıca eylülde orası biraz serin olur bence Antalya tarafına git.
sol canım..Antalya düşündüm ama karar veremedim seçenek o kadar çokki:))kafa dinleyecek,sakin bi yer olsun istiyorum..
Balayında kafayı dinleyip sakin bir yeri ne yapacaksın yaşlılar gibi:))) zaten şimdi yeni olacaksınız ya her şey çok güzel görünür biz side ye gitmiştik bizde eylülde evlendik
canım hayırlı olsun..benim düğünümde eylülde..akyakayı çok duydum..baktım ama herşey dahil otel bulamadım..bana da yardımcı olabilir misin?yok mudur herşey dahil otel?
meraba canım daha yeni gördüm de mesajını hala düşünüyosanız akyakayı bi bakabilirim :) öptüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?