sir sonrası için acil yardım :(

oy senin işin de zor valla =D sarkma yapıyormuş evet bi de kararma yapıyo diyenler var bilemedim ben açıkçası ağdayla uğraşmıyorum cımbızla almadan önce krem sürüp toparlıyorum sonra bi krem daha mis :KK12:

birde öyle deneyim yoksa cimbizlada güzel oluyor aslinda ama hem s1k almam lazim hemde bazi yerlerinde cidden aciyo

evet ben çalıştığım dönemde haftada bir akşam alırdım. gerçi şimdi ayda bir alıyorum bi değişiklik yok gibi ala ala bittimi nedir

ay keske bitse :) seninki belki hamilelikteki hormonlardandir :) üc gün almasam minik bir orman birikiyo kaslarimda öyle :) Keske anneme cekseymisim birazicik kil tüy yok kadinda :)

Ben de ayda bir komple vücut aldırıyorum, kollarım dahil:KK34:
Normalde tüylerim sarıdır fakat pürüzsüz gözükmesini istiyorum, bacaktan daha ziyade kol görünüyor yani...
O yüzden bacak, özel bölge filan yaptırırken bir de kol da yaptırıyorum.
Aslında bende de tek tük sivilce çıkmıyor değil; ama kıllı gözükmesinden daha iyidir bence, ne o öyle erkek gibi, kadın dediğin pürüzsüz olmalı:KK34:

Kizlar ben de killiyim ve killarima kil olmus durumdayim))))ama yapacak bisey yok kollarimi epilatorle aliyorummm azcik kizariyo 2 3 saate geciyo

hanımlar bişey sorucam ben hiç almadım kol kıllarını aslında fazlada gözüme çarpmıyor fakat herkes alıyormu hiç dikkat etmedim biraz utanmaya başladım erkekler önem verirmi böyle şeylere ne kadar kötü görünüyor gibi derler mi

valla kizlar tuy sarartma isini sevmiyorum cunku yine de belli oluyo hosuma gitmiyo benim..bende duzenli olarak aliyorum ya agda ya da makina ile bazen firsatim olmuyo jiletle bile aldigim olur...

Ben de ayda bir komple vücut aldırıyorum, kollarım dahil:KK34:
Normalde tüylerim sarıdır fakat pürüzsüz gözükmesini istiyorum, bacaktan daha ziyade kol görünüyor yani...
O yüzden bacak, özel bölge filan yaptırırken bir de kol da yaptırıyorum.
Aslında bende de tek tük sivilce çıkmıyor değil; ama kıllı gözükmesinden daha iyidir bence, ne o öyle erkek gibi, kadın dediğin pürüzsüz olmalı:KK34:

aynen katiliyorum:KK1::KK1:

X