sir sonrası için acil yardım :(

esmerjoseph

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
14
0
Kızlar merhaba,

Kollarımı sir ağda ile aldırdım ama inanılmaz derecede sivilce gibi şeyler çıktı.
Bunun geçmesi için napabilirim :KK43: Lütfen yardım ediiin :2:

Kızlar merhaba,

Kollarımı sir ağda ile aldırdım ama inanılmaz derecede sivilce gibi şeyler çıktı.
Bunun geçmesi için napabilirim :KK43: Lütfen yardım ediiin :2:

ayy biliyorum isilik gibi birşey özellikle eklem kısmında dirsek içinde dolu oluyor benimde
hep alışır geçer dedim ama malesef her seferinde aynı oldu
hatta uçları su toplar gibi oluyordu
ben bebek pudrası kullandırm
çabuk kurutuyor
ama yinede çekilcek dert değil
lazer epilasyon içinde asla beyaz kalmaz kollarım
bende çareyi
boyatmakta buldum
evet orialle açtırıyorum kol tüylerimin rengini
üstelik de çok hoşuma gitmeye başladı
sanada tavsiye ederim
sarı olunca gözede batmıyor

ayy biliyorum isilik gibi birşey özellikle eklem kısmında dirsek içinde dolu oluyor benimde
hep alışır geçer dedim ama malesef her seferinde aynı oldu
hatta uçları su toplar gibi oluyordu
ben bebek pudrası kullandırm
çabuk kurutuyor
ama yinede çekilcek dert değil
lazer epilasyon içinde asla beyaz kalmaz kollarım
bende çareyi
boyatmakta buldum
evet orialle açtırıyorum kol tüylerimin rengini
üstelik de çok hoşuma gitmeye başladı
sanada tavsiye ederim
sarı olunca gözede batmıyor

tuyleri sarartma islemi, köklerini güclendirdigini duydum bende o yüzden hic girsmedim sende öyle birsey oldumu?

Bepanthane sür dedi kuafor. Cok kötü gözüküyor ya sinirlerim bozuldu. Tüy sarartci killari daha sert yapiyor diye duydum bende.

tuyleri sarartma islemi, köklerini güclendirdigini duydum bende o yüzden hic girsmedim sende öyle birsey oldumu?

Bepanthane sür dedi kuafor. Cok kötü gözüküyor ya sinirlerim bozuldu. Tüy sarartci killari daha sert yapiyor diye duydum bende.

kesinlikle sertleşme yok
bu 5. yaptırışım 5 aydır düzenli olarak yapıyorum
aksine daha yumuşak
sayısı arttımı ondan emin değilim
açıkcası artsada umrumda değil
beni çok büyük bir dertten kurtardı bu işlem
kara kara çok göze batıyordu
aldırınca 1 hafta çekiyordum isilik sorununun
zaten sonra da çıkmaya başlayınca iğne gibi çıkıyordu

kesinlikle sertleşme yok
bu 5. yaptırışım 5 aydır düzenli olarak yapıyorum
aksine daha yumuşak
sayısı arttımı ondan emin değilim
açıkcası artsada umrumda değil
beni çok büyük bir dertten kurtardı bu işlem
kara kara çok göze batıyordu
aldırınca 1 hafta çekiyordum isilik sorununun
zaten sonra da çıkmaya başlayınca iğne gibi çıkıyordu

ne kadar araliklarla yapiyorsun

dip boyaya ortalama ayda bilemedin 45 günde bir gidiyorum
her gidişimdede kollarımıda açtırıyorum
aslında gitmişken aradan çıksın diyorum
yoksa ekstra para da vermiyorum bu işlem için artan boyadan sürüyor kuaför
ama ne kadar idare eder dersen rahatsız edici olana kadar rahat 3 ay gider

dip boyaya ortalama ayda bilemedin 45 günde bir gidiyorum
her gidişimdede kollarımıda açtırıyorum
aslında gitmişken aradan çıksın diyorum
yoksa ekstra para da vermiyorum bu işlem için artan boyadan sürüyor kuaför
ama ne kadar idare eder dersen rahatsız edici olana kadar rahat 3 ay gider

hmm anladim canim iyimis ne güzel ikisi bir aradan cikiyo. Ben burda kuaforde yaptirmak istesem gülerle bana :) Almanlar kil tuy konusunda rahat bir millet :)

$20131115_115004-1 (2)-1.jpg $20140213_103540-1.jpg

önce ve sonraki hali canım

hmm anladim canim iyimis ne güzel ikisi bir aradan cikiyo. Ben burda kuaforde yaptirmak istesem gülerle bana :) Almanlar kil tuy konusunda rahat bir millet :)

gülen gülsün sen rahatsızsan kime ne
:)
bak foto ekledim
bir incele
gerçekten çok memnunum
çünki benim kollarım rahatsız edici kadar siyah tüylüydü
şimdi çok mutluyum

gülen gülsün sen rahatsızsan kime ne
:)
bak foto ekledim
bir incele
gerçekten çok memnunum
çünki benim kollarım rahatsız edici kadar siyah tüylüydü
şimdi çok mutluyum

dedigim gibi almanlarda pek yok kil konusunda rahatlar ki onlar ondan güllerle pek bilmezler yapmazlar bile :) biyik almayani bile biliyorum :)

kesinlikle çok memnunum
ama madem kuaförden tedirginsin
orial açıcı alıp kendin de yapabilrsin
bir fırça ile sür sürebildiğin kadar
zaten en fazla 15 dk beklersin

evet öyle yapacagim zaten yüzümdekileri kendim sarartiyorum, o degil burada acici bulmak bile zor :)

ben ilk ve son kez dudak üstüme ağda yaptığımda oluvermişti :KK1: ertesi gün eşimle ( o zaman sevgiliyiz ) buluşacaktım bir de, aynaya bir baktım 5 dk içinde onlarca küçük sivilce gibi çıkıvermişti. Bepanthane vardı evde hemen onu sürdüm ertesi gün akşama doğru tamamen geçmişti. hassas ciltlerde oluyormuş böyle napalım :KK31:

ben ilk ve son kez dudak üstüme ağda yaptığımda oluvermişti :KK1: ertesi gün eşimle ( o zaman sevgiliyiz ) buluşacaktım bir de, aynaya bir baktım 5 dk içinde onlarca küçük sivilce gibi çıkıvermişti. Bepanthane vardı evde hemen onu sürdüm ertesi gün akşama doğru tamamen geçmişti. hassas ciltlerde oluyormuş böyle napalım :KK31:

yüzde olmasi gercekten cok kötü oluyor en korktugum sey :) peki simdi nasil aliyorsun?

yüzde olmasi gercekten cok kötü oluyor en korktugum sey :) peki simdi nasil aliyorsun?

açıkçası yüzümde çok tüy çıkmazdı normalde de ama o dönem biraz salmıştım evdeydim izindeydim felan baktım uzamışlar normalde cımbızla hallediyordum dedim bi seferde kurtulayım, yapmaz olaydım, acısı yanması cabası bi de kabarcık kabarcık içi su dolu toplarım olmuştu :KK4: o günden sonra bildiğimden şaşmamak üzere cımbıza devam dedim rahatım :KK12:

açıkçası yüzümde çok tüy çıkmazdı normalde de ama o dönem biraz salmıştım evdeydim izindeydim felan baktım uzamışlar normalde cımbızla hallediyordum dedim bi seferde kurtulayım, yapmaz olaydım, acısı yanması cabası bi de kabarcık kabarcık içi su dolu toplarım olmuştu :KK4: o günden sonra bildiğimden şaşmamak üzere cımbıza devam dedim rahatım :KK12:

anladim. Ya bende aslinda hic agdayla almak istemiyorum sarkiyormus illeride o bölge :KK14: ben ayda birkere falan agdayla aliyorum sonra hergün uzayanlari cimbizla hallediyorum ama bendede tam tersine cimbizla aldigimda bazen ertesi gün bi barcik cikiyo ama öyle ici su dolu degil. Iplede hic beceremiyorum sarartincada cok komik oluyo :KK70:

anladim. Ya bende aslinda hic agdayla almak istemiyorum sarkiyormus illeride o bölge :KK14: ben ayda birkere falan agdayla aliyorum sonra hergün uzayanlari cimbizla hallediyorum ama bendede tam tersine cimbizla aldigimda bazen ertesi gün bi barcik cikiyo ama öyle ici su dolu degil. Iplede hic beceremiyorum sarartincada cok komik oluyo :KK70:

oy senin işin de zor valla =D sarkma yapıyormuş evet bi de kararma yapıyo diyenler var bilemedim ben açıkçası ağdayla uğraşmıyorum cımbızla almadan önce krem sürüp toparlıyorum sonra bi krem daha mis :KK12:

X