• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir makinesi alsam kendim kullanabilir miyim?

ağda yagı olmadan çıkartamazsın..çok zor..çıkması ama bi pamuga zeytin yagı sürüp bi dene belki yumuşamasına yardımcı olur..

yağı da denedim ama sir çok miktardaydı fayda etmedi,en son beze sıcak su döküp sildim, o zaman çıktı yavaş yavaş....zaten beceremiyordum, bu deneyimle iyice anladım ki ben makine almayacağım..gidip yaptırmak en iyisi, aslında sabretsem belki elim alışır ama bu konu da sıkıntıya gelemem hiç...

yağı da denedim ama sir çok miktardaydı fayda etmedi,en son beze sıcak su döküp sildim, o zaman çıktı yavaş yavaş....zaten beceremiyordum, bu deneyimle iyice anladım ki ben makine almayacağım..gidip yaptırmak en iyisi, aslında sabretsem belki elim alışır ama bu konu da sıkıntıya gelemem hiç...

sanırım baya kalın miktarda sürdün buda çekerken sorun yarattı.aslında kartuşların ucunda bi rol-on var ve çok ince bir katman sürmeye yardımcı oluyo...

zaten siri çok kalın sürünce olmuyorincecik sürülecek bu yüzden kartuşlar ucundaki şeyle incecik sürülüyorhem çok ağda gitmemiş oluyo hem daha kolay oluyor

sanırım baya kalın miktarda sürdün buda çekerken sorun yarattı.aslında kartuşların ucunda bi rol-on var ve çok ince bir katman sürmeye yardımcı oluyo...

zaten siri çok kalın sürünce olmuyorincecik sürülecek bu yüzden kartuşlar ucundaki şeyle incecik sürülüyorhem çok ağda gitmemiş oluyo hem daha kolay oluyor

zaten kutunun üstünde çok ince sürün yazıyormuş, ben kalın sürdüm kesinlikle....

arkadaşlar, konuyu nereye açmam gerektiğini bir türlü bulamadım...ben de buraya yazıyorum.şimdi benim sorum şu: hani kuaförlerde küçük bir alet var ya elektirikli, içine sir atıyorlar eriyor, sonra da spatula ile kullanıyorlar. ben çene ve dudak üstü tüyleri onla aldırıyorum...düşündüm de ben eve alsam o aletten, kendim yapsam becerebilir miyim ne dersiniz, hiç kendi uğraşan var mı?

Ben denedim hiç memnun kalmadım, en iyisi kuaförde yaptırmak

Back