- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
-
ben evde kendim yapıyorum makinede almadım üstelik
küçük tenekelerin içinde sir ağda satılıyor o tenekeyi öylece ocakta ısıtıyorum kullanıyorum ,memnunumda.
küçük tenekelerin içinde sir ağda satılıyor o tenekeyi öylece ocakta ısıtıyorum kullanıyorum ,memnunumda.
sadece dudak üstü için öyle bi şey almana gerek yok bence canım..ben dudak üstü işini evde kendim hallederim..kuaförümden 1 ltlik sir yağı aldım..hazır sirli bantlarla hemen oluyo..ama başka bölgelerin için istiyosan onu bilemem..
ayrıca canım hassas bölgeler için başlığı var benimkinin ince başlık
içindeki de hassas ciltler içinmiş
bana ısıtma makinesini içine iki tane ağda dolu kartuşu çantası yağı bi de ağdayı çekmek için kağıtları verdiler hepsi 136 lira kartuşlar da bitince zaten for you da falan 3 liraya satılıyor:1shok:
ama daha sonra netten baktım ki çok daha ucuza satan yerler var birazcıktan biraz daha fazla kazık yedim yani fisfisfis
çamaşır suyu ben kendime alıcam onlardan funnyda'nın topiğinde var ben ondan alıcam sir makinesi...onla çok pratik oluyor...kuaförden de sir alıp içine oturtursun..sıcaklığını ayarlar tüm ağda işlerini evde yaparsın şekerim...öptüm sevgiler...
arkadaşlar, konuyu nereye açmam gerektiğini bir türlü bulamadım...ben de buraya yazıyorum.şimdi benim sorum şu: hani kuaförlerde küçük bir alet var ya elektirikli, içine sir atıyorlar eriyor, sonra da spatula ile kullanıyorlar. ben çene ve dudak üstü tüyleri onla aldırıyorum...düşündüm de ben eve alsam o aletten, kendim yapsam becerebilir miyim ne dersiniz, hiç kendi uğraşan var mı?
bazı cihazlar çok kullanışlı gerçekten ben bir süre tefalin sir makinasını kullanmıştım çok güzeldi ama artık yok sanırım o cihazdan benimki taşınırken kayboldu yenisini bulamamıştım lazere gittim bir süre ama hamilelik olunca bırakmıştım yeniden başlayacağım lazere
arkadaşlar sir ağda makinası ve sir ürünlerini arıyorsanız en uygun bulacagınız yer tahtakale zazahandır.ayrıca en iyi sir ağdalarda depilissimanın(tanaçanda diyorlar) ben zazahandan italyan sir makinası 2kartuş ufak yag ve 2 metre kagıdı 40 liraya almıştım.depilissima kartuşlarda 3.5 liradan satılıyor.vivet ise 1.75 idi.isteyen arkadaşlara aldıgım yeri tarif edebiliirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?