Sir Ağda yanığı...

roesia

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
77
3
16
Diğer
Arkadaşlar bikini bölgeme ağdacıya gitmeye karar verdim jiletle temiz olmadığı için. arife günü gittim ağdayı sürdü ama çok sıcak geldi bana ama daha önce hiç ağda yaptırmadığım için pekte bilemedim. çok sıcak bu dedim ama değil alışkın olmadığın için öyle gelmiştir dedi kadın. ama ağda bitti yağı sürdü nasıl bir yanma anlatamam sonra üst kısmı olduğu gibi soyuldu resmen yakmış Birde senin derin hassas ondan böyle oldu diyor. kaç gündür nasıl acıyor anlatamam. ağdaya giden arkadaşlar çok dikkat edin lütfen...

benim aynı sıkıntı bıyık tüylerimi alırken başıma geldi hatta kabuklu akıntılı yara bağladı, bunu tek geçiren bal. Bikini bölgesi mahrem yer bal da nimet diye düşünüp sürmeyebilirsin fakat iyileştiren tek etken idi.

bıyıklarımı alırken benimde yanmamıstı ama soyulmuştu herkes anladı tabi nedir çektiğimiz
silverdin diye bir krem kullanıyorum umarım geçirir. başka yerim olsa balı kullanırdım ama orası olunca iş değiliyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…