• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda sonrası vajinal kaşıntı lütfen yardım!!!

acigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
679
7
96
Diğer
arkadaşlar 4-5 gün önce genital bölgeyi kalıp(folyo) sirağda ile aldım ama 1 saate kalmadı vajinada kaşıntı başladı :sm_confused: senağlama şuan hala devam ediyor ve hiç kaşımadığım halde tahriş oldu. ilk zamanlar için normalmi bu? temizlik konusunda kusursuzdum herşey hijyenikti ama neden oldu anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim varmı benim gibi olan bayanlarbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

eğer ilk kez ağdayla ya da daha önce traş bıçağı ile alıp sonra ağdayla aldıysanız kıl kökleri sertleştiği için olabilir:uhm: ya da alerji yapmış da olabilir

7 sene kadar öncede kavanoz sir ağda kullanmıştım ama bi ameliyat geçirdim ondan beri ilk ağda yapışım bu ama ozaman kaşıntı olmamaştı ama şuanki kaşıntım vajinada mantar kaşıntısı yani kıllarla alakalı değil. daha öncede mantar için ilaç falan kullanmıştım epeydir yoktu ağda yaparak uyuyan hastalığı gerimi uyandırdın aceba :sm_confused: çok çok aşırı kaşıntım olmuyo sadece geceleri oluyo ama ondada dokunmuyorum hiç iyice çoğalmasın diye ama buna rağmen yinede tahriş ve kızarıklık oluştu:sinifsinif:

ben jiletten ağdaya geçtiğimde aynı şikayetler oluyor. biraz daha bekle bence eğer akıntı fln olursa mantardır ama değilse jiletten ağdaya geçtiğin içindir. kıl kökleri sağlam olduğu için ilk alındığında savaştan çıkmışa dönüyoruzkaydirigubbakcemile3

ben jiletten ağdaya geçtiğimde aynı şikayetler oluyor. biraz daha bekle bence eğer akıntı fln olursa mantardır ama değilse jiletten ağdaya geçtiğin içindir. kıl kökleri sağlam olduğu için ilk alındığında savaştan çıkmışa dönüyoruzkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:ayy hele onu hiç deme 3 buçuk saat uğraşmışım:utangac::utangac::utangac: :roflol::roflol: anam yorgun bitkin odadan nası çıktığımı bile bilmiyom ama gerçekten savaşa gitsem okadar yorulmazdım heralde
:roflol::roflol:

umarım ilerde geçer

Back