canım güle güle kullan rahatlık tabi rahatlık olmazmı şimdi en az bir at mis gibi tertemizsin zamanla tüylerinde azalacak birde evinin rahatlığı temizliği gibisi yok özelden siteyi yazmışsın ama reklam olduğu için yasaklanmış bakimli ol mak c om diye bir siteden mi aldın yoksa bende ordan aldım çok uygun fiyatları birde ağda üzerine ne ararsan var ben sürekli ordan alıyorum.
kızlar bahsettiğim sir ağda setim geldi..
çok beğendim ısıtıcı çok iyi hem konserveyi hem kartuş ağdayı çok rahat ısıtıyor..
az önce depilissimanın pudralı kartuş ağdasını ayaklarıma kullandım..çok iyi alıyor kısacık tüyleri bile aldı çok memnun kaldım ve gerçekten rahatlıkmış bu seti almak..
daha konserveyi denemedim ama eminim ondanda memnun kalırım..ardından depilissimanın ağda sonrası yağını sürdüm oda mis gibi kokuyor..
ayaklarımda biraz kızarıklıklar oluştu tabi ama normal ağda yaptığım zamanda ilk gün hep olurdu bakalım yarına nasıl olucak..
bir de tend skin diye bir ürün var batıklar için onuda denicem bu akşam bakalım..
açıkçası bu seti aldığıma çok memnun kaldım..önümüzdeki ay biraz daha bişeyler alıp stok yapıcam uzunca bir süre tüy sorunum olsun istemiyorum...
kızlar ben bişi anlamadım şimdi diyelimki konserve ağda ısıtıcı aldık 800 grlık..bundan sonra hep 800lük ağdamı alcaz anlamadı beeeeen 300 lük alsak o makinaya olmucakmıı:44:
kartuş ağda ısıtıcı daha pratik. hem hepsi aynı gramajda....konserve ağda ısıtıcısı ise bence fark etmez eğer alttan ısıtıyorsa. ocakta büyük ateşe küçük tencere koymak gibi olur :82:
arkadaşlar vivet makinam var.yanında hediyesi konserve şekilnde sir var.bu konserve siri direk konservesiyle makinanın içine oturtuyorum erimek bilmiyor.yoksa konservenin içinden parça sir alarak makinaya koyup öylemi eriteceğiz .yardımcı olursanız sevinirim
ya deplissima demişsiniz onu nerde bulabilirim izmirde acaba bulamadım ben
Arkadaşlar Merhaba
ben tanaçan kozmetik(depilissima ağda) eğitim uzmanıyım sir ağda hakkında bilmek istediğiniz sormak istediğiniz sorular varsa rahatlıkla sorabilirsiniz.ürünler hakkında kozmetiksite.com adresinden inceleme yapabilirsiniz isterseniz.her türlü sorularınızı rahatlıkla sorabilirsiniz mutlaka sorularınızı yanıtlaarım isterseniz özel olarakta mesaj gönderbilirisniz.
hepimiz kadınız ve ağda yapıyoruz mutlaka srunlarımız sıkıntılarımız olmuştur ağda konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?