- 20 Şubat 2010
- 121
- 1
-
- Konu Sahibi papatya_34
canım içi su dolu derin bir tavaydı...kaç dk ısıtmam lazım....benim ki çokmu eridi yada az anlamadım...çok sıcak değildi ki...ılıktı yakmıyordu....
canım hiç birşey yapamıyorsan 20 tl ye kartuş ısıtıcılar satılıyor al bitane öyle tavayla falan olmaz kartuşu çok ısıtırsın cildişni yakarsın az ısıtırsın kıvamında olmadığı için canın çok acır birde kartuş sıcak olduğu için tutamazsın bezle tutacan sürecen kendine eziyet etme bence.
arkadaşlar sir ağdada kartuş değilde konserve deneyen var mı hangisi daha iyi
Arkadaşlar Ankarada depilissima nın ağdasını ve makinesini nerden alabilirim öz Kızılayda bildiğiniz bir kozmetikçi var mı internette en çok tutulan marka depilissima diğerleri için yorumlar pek yok
Arkidişler meraba, bugün Vivol un ağda ısıtıcı makinesini aldım, bir de plastik kutuda ağdası var. Ama anlamadım, ağdayı makineye nasıl koyacam plastik kutusuyla beraber mi koyacam o metal yere yoksa onu oraya dökmem mi lazım? Acil cevap lütfennn
canım o plastik kutuyla koyacaksın dökme içine sonra çıkaramzsın makineden o erimeyen plastik
sağol canım :)
Bi sorum daha olacak ya kuaförde görmüştüm sert bir ağda var donunca spatulayla tutup çekiyor yine onun türü ne oluyor kızlar?
sağol canım :)
Bi sorum daha olacak ya kuaförde görmüştüm sert bir ağda var donunca spatulayla tutup çekiyor yine onun türü ne oluyor kızlar?
cosmic canım hayırlı uğurlu olsun aldıkların çok güzel şeyler almışsın sonuçta bir kere para veriyorsun aldıkların sana uzun süre yeter ağdada en kaliteli marka depilissima ısıtıcı vivolde olabilir depilissimada fark etmez ama ağdaları depilissima olması kalite açısından fçok fark ettiriyor. ağdacıya gidiyoruz ayda 60 tl veriyoruz yıllığa vurdumu 720 tl ağdacıya para verdiğimiz ortaya çıkıyor hemde ağdacılar çoğu kaliteli malzeme kullanmıyor vivet sesu gibi dandik markaları kullanıyor en önemliside hiyjen bir kutu konserveyi 50 kişiye kullanıyor her ne kadar her kişiye ayrı spatula kullansada batırdığı konserve aynı sonuçta tüm spatulalar aynı yere girip çıkıyor evde daha temiz hiyjenik ve ekonomik ben 6 aydır evde kendim yapıyorum cosmic canım sen nerden aldın malzemelerini.
canım onların kullandığı tablet yada kalıp sir ağdalar arasındaki fark şu konserve sir ağdalar spatule ile sürülür üzerine bez yapıştırılır çekilir tablet kalıp ağdalar spatula ile sürülür 3-5 saniye içinde donar elle çekilir bikini bölgesi için düşünüyorsan depilissimann titanyum tablet ağdasını tavsiye ederim bikini bölgesi için özel bir ağda.