Albeyazcım hemen bildiklerim doğrultusunda cevap vermeye çalışayım:
1.kartuş dediğimiz roll on olarak da geçiyor, ocakta yada özel kartuş makinalarında ısıtıp bacağına sürüp kağıtla çekiyorsun. Bir kaç denemede kolayca yapılabilecek bir şey. konserve ise yine ocak yada özel makinesinde SPATULA ile sürülen çeşidi. genelde küçük bölgeler için uygun. özel bölge yada koltukaltı gibi...
100 ml. benim komple iki bacağıma rahat rahat yetiyor, zaten genelde de marketlerde de bu boylarını bulmak daha kolay. Genelde carrefour migros gibi marketlerde yada watsons gibi kozmetikçilerde rahatça bulman mümkün fiyatları da bezler 1-1.5 kartuş ağda 3-4 konserve ağda da 7-8 lira gibi...
ben watsons tan sesu aldım geçen haftaÇok sağol canım..Sen makineni Ankar'da nerden aldın?Watrsons'ta var mıdır?
ben watsons tan sesu aldım geçen hafta
35 tl
vivet vardı 41 tl
tam özelliklerini okuyamadım ,çok vaktim yoktu..aradaki farkı anlamak için..ama sanırım vivette ısı ayar düğmesi vardı ..ben sesuda var diye hemen alıp çıktım aceleyle..akşam eve gelince farkettim..
sesudan çok memnun kaldım
alt bacağıma yarım kartuş gitti..bende çok yoğun kıl var da:)
aynı güzellik salonunda aldırdığım gibi
çok memnun kaldım...
Ya benim de öyle:) O zaman ben de alayım bu sir ağdayla kıllar azalıyormuş:) Ben kollarımı makine ile ala ala mahvettim...Belki düzelir...Seninki 100 ml değil mi?
100 lük mü şimdi hatırlamıyorum ama evde bakarım..
ben çok kıllıyım
ve bacaklarımda kullandım
jiletle almıştım en son
böyle diken gibi çıkmışlardı
onarı çok kısa sürede aldım
şimdi üst bacaklarımı yapmam lazım ama
sanırım onda eşimden yardım alcam :)
arka tarafları için..
üst tarafta erkek gibi benim :)
Merhaba arkadaşlar forumu sürekli takip ediyorum ama yeni üye oldum daha.
Ben 20 yaşındaym ve 6 yıldır vi-vet sir ağda kullanıyorum.Sir ağda makinalarını önermiyorum açıkçası çünkü o makinalar ağdayı sürerken acıtıyor ve kullanışlı değil.Ağdanın aktığı yer anında donduğu için başlığı zar zor dönüyor ve uygularkende acı veriyor.Ben bacaklarımı,özel bölgemi,kollarımı daha doğrusu her yerime sir ağda kullanıyorumve kendim alıyorum her zaman.2 ayda bir alıyorum.Kuaförlerde ve güzellik merkezlerindekilerin kullandığı spatulalardan bende de var ve o işimi acayip kolaylaştırıyor çok çabuk alıyorum.
Ay aynıymışız. Ben uzatsam, haftada bir almasam orman gibi olur heryanım:kedi::kedi:
Her hafta düzenli olarak alıyorum evlendim evleneli...Kociş görmesin diyesempatiksalakcinniBen şimdi watsona gittim kampanya var...Vivet marka makine 34 Tl. Aldım ve göbek bölgemde denedim. Pratikmiş. Ama sir ağdanın ısınması uzun sürdü...Yarım saat gibi..Ben kuaföre gidemiyorum tiksiniyorum...Bide bunu deniyeceğim. Sir ağdayı düzenli kullanıp kılları azalan çok arkadaşım var...Bence ucuz da...Kuaför tüm vucudu 50 YTl'ye yapıyor.
Nası o spatulalardan arkadaşım?Bende düşünüyorumda makine alsam mı napsam diye? sen ne kullanıyorsun ve nasıl arkadaşım biraz bilgilendirirmisin?Teşekkür ettim a.s.
ben kartuş makinesini 20 tl ye aldım alpeda dan.
alpeda marka ağdalar da çok güzel kartuş 2tl. ayrıca 100 mt sir ağda bezi de 11 tl. bence gayet uygun fiyata. şu sıralar kampanya var bildiğim kadarıyla büyük ısıtıcılar gayet uygun fiyata. herkese tavsiye ederim
Alpeda Ankara'da var mı?
canım sir ağda öyle tavada ısıtılmaz kendini heba etmişsin kartuş ısıtma makinesi var tavada çok ısındığı için öyle olmuş aman dikkat et cildinide yakarsın iz kalır sonra sana bir site ismi vereyim oraya gir bak orda setler var nasıl yapılacağını anlatan videolarda var bakimli ol mak diye bir site google yaz çıkar zaten
mafoldumbenÇok üzgünüm çoookbenim sorularımı okuyup dikkate alan yok mu?kafamçokkarıştı