• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir Agda Salonu..

isilay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
471
182
323
Almanya
Merhaba arkadaslar, Izmir de sir agda salonu acmak istiyorum, sir agdanin yani sira solaryum, manikür, pedikür, kas, biyik vs. de olacak tabii suan sadece düsünce asamasinda.

Bilgili ve tecrübeli arkadaslardan yardim istiyorum, böylesi bir güzellik salonu acmak icin gerekli belgeler nelerdir sunu da belirtmek istiyorum ben güzellik uzmani vs degilim zaten acmayi düsündügümüz yerde cilt bakim, lazer eplasyon, bölgesel zayiflama vs olmayak. Sir agda, manikür pedikür, solaryum, kas biyik olacak sadece..

Bilgili arkadaslar bana bu konuda yardimci olurlarsa sevinirim..

Yardimci olan arkadaslara simdiden tesekkür ederim...

kızlar benimde merak ettiğim bişi var kuaför sertifikası olmayan biri kuaför salonu açabilir mi ama çalıştırdığı işçileri profösyonel sertifikalılar olucak tabi
salonda saç,manikür ve pedikür,sir ağda,porselen makyaj falan olucak böyle bi yer işte işletmek mümkün mü?

kızlar benimde merak ettiğim bişi var kuaför sertifikası olmayan biri kuaför salonu açabilir mi ama çalıştırdığı işçileri profösyonel sertifikalılar olucak tabi
salonda saç,manikür ve pedikür,sir ağda,porselen makyaj falan olucak böyle bi yer işte işletmek mümkün mü?

Ben bu konuda detayli bilgiye sahip degilim ama kuaför salonu acmac icin sanirim ustalik belgesi gerekiyor..

Bana hala yardimci olacak birileri cikmadi :((

Ben bu konuda detayli bilgiye sahip degilim ama kuaför salonu acmac icin sanirim ustalik belgesi gerekiyor..

Bana hala yardimci olacak birileri cikmadi :((

hadi ya yanına profösyonel sertifikalı elemanlar alıp sadece işletmeci olunabilseydi keşke çok isterdim kuaför salonu işletmek pöffff:(

Son düzenleme:
ben yardımcı olayım ben kuaförüm kalfalık ustalık usta öğreticilık belgeleri aldım okuluna gidip ders görüp kursa gittim sertifika aldım senelerce çalıştım geniş çaplı her alanda iyiyim ama benim bunca meziyetim varken açmadım açmakta istemem acaba neyine güveniyorsun çok merak ettim yanlış anlama senin bunu demen lise mezunu birinin doktor muayenehanesi açıp hasta bakmasıyla aynı bence bilmediğiniz işe girmeyin bırakın profesyonel insanlar yapsın

ben yardımcı olayım ben kuaförüm kalfalık ustalık usta öğreticilık belgeleri aldım okuluna gidip ders görüp kursa gittim sertifika aldım senelerce çalıştım geniş çaplı her alanda iyiyim ama benim bunca meziyetim varken açmadım açmakta istemem acaba neyine güveniyorsun çok merak ettim yanlış anlama senin bunu demen lise mezunu birinin doktor muayenehanesi açıp hasta bakmasıyla aynı bence bilmediğiniz işe girmeyin bırakın profesyonel insanlar yapsın

Arkadasim sanane neyime güvenip güvenmedigimden, insanca soru soruyoruz sacma sapan cevap veriyorsunuz.. Basta yardimci olayim demissin sonradan sapitip sacma sapan konusmussun, bu ne kiskanclikdir yahu.. Sen acamadin diye kimse acamasin.. Ne hadsiz insanlar var yaa anlamak mümkün degil!!!

çok kıskandım gerçekten senin gibi işten anlamayıp insan sağlığıyla oynama meraklısı insanı kim olsa kıskanır yarım hoca dinden yarım ağdacı insanı etinden eder haaaaaaaaaaaaaaha:37::47::9:

nergis hnm iyi akşamlar,
hiç kimse annesinin karnında öğrenerek çıkmadı acın bence inş bol kazançlı bir işyeriniz olur,ben açtım ama yerleşim yeri değişikliğinden dolayı kapattım ve benim mesleğim muhasebe dalıydı çok kısa sürede öğrendim sizde yapabilirsiniz.
Ve diğer arkadaş için ise bence sen işinden soğumuşsun ve yapmak istemiyorsan kendine sakla kimseyide böyle şeyler söyleyipte zırvalama...

nergis hnm iyi akşamlar,
hiç kimse annesinin karnında öğrenerek çıkmadı acın bence inş bol kazançlı bir işyeriniz olur,ben açtım ama yerleşim yeri değişikliğinden dolayı kapattım ve benim mesleğim muhasebe dalıydı çok kısa sürede öğrendim sizde yapabilirsiniz.
Ve diğer arkadaş için ise bence sen işinden soğumuşsun ve yapmak istemiyorsan kendine sakla kimseyide böyle şeyler söyleyipte zırvalama...

Merhaba Semra58se
Dükkanı nasıl, hangi evraklarla açtınız? Süreci anlatabilir misiniz?

Back